Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע פעם בשבועים לבאר שבע, ותמיד אני נוסע איפה שאילון דרום לכיון ראשון לציון, אבל לא עולה על המחלף. כל הזמן ישרר עד שיש תפניות ,זה דרך קרית מלאכי צומת קסטינה וכו' .איזהה עוד דרכים יש ללא תשלום ובמהירות ה110 כדי לא להתפס במצלמות .אותו דבר בחזור האם משתלם לחזור דרך כביש 6 לפני הכניסה לכביש 40??שזה ללא עלות אבל אני לא יודע עד לאן זה מגיע כי שמתי לב שהואטובוסים התחילו ליסוע רק דרך כביש 6

תודהה.

פורסם

הקווים הישירים מתל-אביב לבאר-שבע עברו לנסוע מכביש 6 מאז שנפתח הנתיב המהיר. זה חוסך להם כ-10 עד 15 דקות מזמן הנסיעה בשעות השפל והרבה יותר בשעות העמוסות.

יש כמה דרכים להגיע מחולון לבאר-שבע. הדרך שציינת נחשבת ליחסית מהירה.

דרך אחרת היא להמשיך ישר בצומת גדרה, לעלות על כביש 6 במחלף שורק, דרומה עד מחלף מאחז ומשם ישר עד באר-שבע. אם תיסע את הדרך על כביש 6 במהירות של 130 ומעלה תגלח משהו כמו 10 דקות מזמן הנסיעה שלך.

דרך אחרת היא להמשיך דרומה עד יד מרדכי, לפנות שמאלה ולהמשיך ישר עד לכניסה המזרחית לבאר-שבע. הדרך הזאת תוסיף לך משהו כמו עוד 15 דקות נסיעה בהשוואה לדרך הראשונה.

בין מחלף אשדוד למחלף יד מרדכי יש עוד כמה כבישים "ששוברים" שמאלה ומקשרים אותך עם הדרך לבאר-שבע. כל אחד מהם הוא דרך פוטנציאלית אבל כולם ארוכים יותר.

הדרך הכי מהירה היא הדרך שעולה כסף - כביש 1 עד כביש 6, משם דרומה עד באר-שבע. מהרגע שעלית על איילון ועד הכניסה לבאר-שבע תעבור משהו כמו 4 רמזורים ורוב הזמן תוכל לשייט 110 קמ"ש ומעלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קטע הדרך שבין שורק למאחז, על כביש 6 אינו כרוך בתשלום.

נסיעותי דרומה תמיד מתבצעות דרך מקטע זה.

בחזרה יש לשים לב שאין עולים על כביש 3(י-ם אשקלון) אלא ממשיכים עוד כ-1/2 ק"מ ועולים על כביש 7.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הדרך הכי מהירה היא הדרך שעולה כסף - כביש 1 עד כביש 6, משם דרומה עד באר-שבע. מהרגע שעלית על איילון ועד הכניסה לבאר-שבע תעבור משהו כמו 4 רמזורים ורוב הזמן תוכל לשייט 110 קמ"ש ומעלה.

אין טעם להגיע לכביש 1.

מחולון נוסעים לכיוון ראשל"צ, יבנה, ולפני מחלף חולות יורדים לכביש 431. (לפי גוגל נקרא מחלף מבוא איילון)

מכביש 431 יורדים לכביש 6 במחלף נשרים, שלפי אתר כביש 6, הוא האחרון לכיוון דרום שצריך לשלם בו.

ומשם לבאר שבע.

אפשר "לדלג" על המחלף הזה, ע"י ירידה באותו מחלף ונסיעה בכביש 40 ומשם לכביש 7 ומשם לכביש 6.

מצ"ב מפות מגוגל. (המפה מימין מראה את הרידה מאיילון ל- 431. והמפה משמאל מראה את מחלף נשרים)

431-6_1.jpg

431-6_2.jpg

פורסם

ונסיעה בקטע אחד עולה כמו נסיעה בשלושה קטעים...

את השילוב של 431 + 6 באמת עוד לא יצא לי לנסות. רשמתי לפני שצריך לנסות גם את המסלול הזה כמובן גם לתזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דרך אחרת היא להמשיך ישר בצומת גדרה, לעלות על כביש 6 במחלף שורק

לא בדיוק ישר - שמאלה בצומת גדרה ומיד ימינה לכיוון כביש 6.

על 431/נשרים אני יכול להמליץ אם יש פקקים, בשעות בהן התנועה זורמת התחברות למחלף שורק מגדרה תיקח בערך את אותו הזמן, ותעלה כמובן פחות (אין תשלום על 6).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...