Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים ,

אני מעוניין בהמלצה לחופשה והכיוון כרגע הוא צימר , קראתי אינספור המלצות ואני אפילו יותר מבולבל .

זמן : אמצע השבוע , יתכן סופ"ש אך לא סביר , 2~4 לילות , בעוד כשבוע .

מיקום : צפון (רצוי אך לא קריטי) , לא משנה איפה (גולן , גליל , מערבי , עליון...) , במרחק סביר מציביליזציה (מסעדות , אטרקציות וכצוי אתגריות) אבל ממש לא בתוכה .

אנחנו : זוג צעיר בקטע רומנטי , אבל בוגר (לא מחפשים רעש , מסיבות ומועדונים , מקסימום פאבים שקטים) , מאוד נעימים , שקטים (אולי כמה סרטים בטלוויזיה) ובקיצור לא מה שצריך להדאיג בעל צימר שיקבל מקום נקי בחזרה .

אבזור : ג'אקוזי איכותי , חדר אמבטיה סביר , מטבחון פשוט , פלזמה סבירה , מזגן ראוי .

דרישות : ניקיון מחריד (סטריליות) , שלווה מוחלטת (כל רעש שהוא לא רוח , הוא לא שלווה!) , פרטיות מוחלטת (, בלי קירות משותפים , בלי גינה משותפת , לא רוצה דמויות בחלונות , בדלת או בגינה , לא שכנים ולא בעלי הצימר , אני מאוד קנאי לפרטיות) , חנייה פרטית וסלולה (שתהיה צמודה לצימר , לא משותפת עם רכבים אחרים , לא על משטחי עפר או דומה) , רצוי גם כבישים סבירים (רכב לא נוח , אבל זה הצפון , אז מוכן להתפשר) , רצוי לא חובה כספת גדולה (אביזרים בטחוניים) .

תקציב : לא ברמת האלפיון , רצוי כמה שפחות , אבל דינאמי (האם אפשר לקבל הנחה על 4 לילות והתקופה הזו של השנה? ראיתי שיש צימרים שמורידים 100 ש"ח ללילה החל מ-3 לילות) .

לא היייתי בצימרים ממש , שהינו פעם אחת בצימר (לא זוכר את השם , הבית הלבן או משהו בסגנון) בחוסן , היה בסדר ואני מוכן לאותו הסגנון (רק עם יותר שלווה , בלי לול תרנגולות , שכנים כדורגלנים , עיניים בוחנות בכל פעם שחולפים בגינה , וחלון מקלחת לתוך גינה של בית צמוד) .

למרות הדרישות המפונקות , שנינו אנשי שטח , שבסה"כ רוצים לחוש מעט בילוי זוגי ורומנטי , שקט , ותעסוקה טיולית \ אתגרית (המלצות בנושא הזה יתקבלו בברכה! קאייקים , טרקטורונים חלשים וכו' זה רגוע עבורנו) .

בינתיים התעניינתי ב-

סוד הצימר הנעלם

שקט בענן

אצל עליסה

בקצה הדרך

תודה רבה מראש!

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אומנם לא היינו כבר שנתיים בצימר(בעיקר בגלל מחירים מופקעים לטעמנו), אבל האחרון שהיינו היה ״אגדה בכרם״ של בחור בשם

רוני מילס,ונמצא בכרם בן זמרה. מאוד נקי, מאוד פרטי, ברמה גבוהה לדעתי, אבל עברו שנתיים

שזה הרבה במונחי צימרים, אבל אני מניח לפי ההתרשמות מהאדם, שזה תוחזק ונשמר ברמה זו.

יש בריכה קטנה שמשותפת לצימרים(3 צימרים), אין רעש,אין לולים,אין משפחות שמפריעות...

החניה סלולה,אבל לא פרטית,אלא משותפת לשלושת הצימרים, אבל יחסית מרווחת, לי לפחות לא היתה בעיה עם זה, ואני אחד

שאכפת לו מהרכב.

לגבי מחיר אני לא זוכר, הוא היה לא זול, אבל לא מהיקרים ביותר. מה שכן, היה צורך להזמין הרבה מראש, כי הוא היה דיי מבוקש

בימים ההם.

מקווה שעזרתי.

פורסם

היחיד שאני יכול להמליץ עליו זה ברמות (אזור כנרת), קסם השני. מבודד יחסית לצימרים אחרים (יש גינה משותפת אבל היא גדולה ואין סיבה שיסתובבו בחלק שלכם ואף אחד לא יחדור לך לפרטיות). הצימר מתוקתק עם ג'קוזי בפנים והאט טאב בחוץ, ערסל, נוף, מכונת קפה, בעלים נחמדים באמת ולא סתם בכאילו, לא צריך יותר. יש לציין שהאתר של הצימר עושה לו רק עוול אגב. פאבים יש לך בקיבוצים בסביבה. יש כמה מסעדות ברמות אבל פייר לא עפתי על אף אחת מהן. הכנרת קרובה ולא חסרים שם חופים או מסלולי מים כיפים (זוויתן, יהודיה, משושים).

בקשר למה שחשוב באמת - הכבישים - לא חסרים שוטרים וחוץ ממעלה גמלא לדעתי אין שם כביש שבאמת כיף להתחרע עליו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אוקיי חברים , תודה רבה על ההמלצות אני בודק עליהן גם כן .

אגב , למרות שאני אסתדר מצויין עם השוטרים , בכלל לא התכוונתי לכבישי נהיגה , אלא רק לכבישים שסלולים ברמה נורמאלית כדי להמנע מבורות ומפגעים אחרים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני תמיד ממליץ בשרשורים כאלה על צימר עץ היהלום. נקי מאוד, נוף מקסים צופה אל הכנרת מצפון, בעלת הצימר נותנת הסבר ועוזבת אתכם לנפשכם. ג'קוזי בצימר ובמרפסת (חיצוני) עם תאורה רומנטית. מקרר עם כמה בירות ובקבוק יין. חניה סלולה עד הצימר. אני והחברה שלי נהננו מאוד.

פורסם

המלצות חמות מאוד על 2 צימרים מאוד מאוד מפנקים

1) אביב הצפון - לחץ כאן - לא יקר ומאוד איכותי. אירוח מעל ומעבר.

2) השמש הקסומה - לחץ כאן - טיפה יקר אבל שווה כל שקל.

מומלצים בחום

Confidence In Motion

פורסם

בישוב רמות יש מספר רב של צימרים, חלקים מפוארים יותר וחלקם פחות, אני אישית אהבתי את הצימרים היפנים, לא זוכר דיוק את השם כי החליפו בעלים, זה שטח די גדול עם 4 צימרים ב2 מהם יש כמו ג'קוזי מיוחד כזה בפנים שממש נחמד.

עוד ברמות יש את חלון לכוכבים שמה שמיוחד בהם זה החלון בתקרה שממנו רואים את הכוכבים.

במעלה גמלא כמעט לכל בית יש צימרים ורובם שם חדשים מאוד כך שהם עונים על הדרישות שלך.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

צימר שחזרתי מימנו אתמול =]

1.צימר הפרמידה במושב אלקוש, מטר מהצימר יש גם טיול טרקטרונים נחמד שעשינו..

2. צימר שהייתי לפני שנה בין כרמיאל לטבריה נקרא ניחוח הזית במושב שזור.

ממליץ על שניהם המחיר של השני יותר זול, חפש אותם תראה תמונות ותתרשם , תהנה.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

לאחר קריאה של הדרישות המחמירות שכתבתה עולה לי בראש ישר "חלומות מתוקים" נמצא במושב מנות תרשום בגוגל צפה בצימר הוא לא זול אך גם לא כ"כ יקרא לפני שבועים חזרתי מצימרים בשזור אך לשם כנראה שלא אחזור אז כמובן שגם לא אמליץ עליהם..

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...