Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להחליף זוג בלי לחשוב פעמיים.

במחיר של 1K ליחידה הייתי לוקח מישלין פיילוט או ברידג'סטון RE050 שהם יותר טובים משמעותית לדעתי.

בפועל הייתי מרכיב T1R או R1R בגיזרת ה-700-650 ש"ח ליח' במידה הזו וסוגר עניין.

נ.ב. מי ששם ג'נט במידה הזו צריך לקחת בחשבון שיש מחיר לעניין הזה. הצמיגים הרבה יותר רגישים לפגיעות (וגם הג'נטים).

אני יודע על מה אני מדבר כי היתה לי את המידה הזו בעבר.

(ברכב הנוכחי אני עם ג'נט 17)

טויו למידהנ הזו עולים 650 ש"ח?!?

והם עמידים ביחס לאחרים או שלאחר חצי שנה אצטרך להחליפם, אני עושה 20 אלף ק"מ בשנה מינימום

פורסם

זה המחיר של צמיגים בחתך כזה נמוך. גם אצלי יש צמיגים בחתך 40, ובסט הקודם אחד הצמיגים

חתף מכה קלה ממדרכה ונהיה שם חתך דיי גדול.

כרגע יש לי טויו על הרכב, והם מחזיקים טוב, טפו טפו, ועם המשקל שיושב עליהם, נראה לי

שהם לא רעים בכלל. לטעמי הטויו נותנים תמורה גבוהה מאוד לכסף ברוב המקרים.

פורסם
סחטיין על המלודרמתיות, אבל לא שכנעת אותי עדיין :wink:

אני לא מאמין שהצמיג מהווה סיכון בטיחותי באמת, בדקתי את היעילות שלו ואם נפגמה, ולפי דעתי החתך במצבו הנוכחי לא משפיע יותר מדי אם בכלל, אבל אם יש ספק אין ספק, אחליף צמד ואודיע לכם על מה הלכתי...

אף פעם לא תוכל לדעת (אם הצמיג מהווה סיכון בטחוני מיידי, במיוחד כשהוא נפגם מעט). לכן לא כדאי לנסות.

ולכן כדאי להחליף.

alfa 156 2.5.

פורסם
טויו למידהנ הזו עולים 650 ש"ח?!?

והם עמידים ביחס לאחרים או שלאחר חצי שנה אצטרך להחליפם, אני עושה 20 אלף ק"מ בשנה מינימום

נכון ללפני כשנה זה היה הסדר גודל.

תדירות ההחלפה תלויה בדגם הצמיג ואופי הנהיגה.כמו כן זה ידוע שרכבים חזקים מחסלים את הקדמיים הרבה לפני האחוריים.

אני יודע שעברתי כבר 17K עם הT1R ב10 חודשים האחרונים והם במצב מצויין. והחיים שלהם לא קלים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה אומר שלאחר 10 חודשים ו17k הם עדיין נראים טוב אז זה מספיק לי,

והתפלאתי על המחיר כיוון שהוא נמוך לא גבוה, אני מדבר על מידה 18 כולם שמתם לב?

פעם אחרונה שבדקתי מחירי צמיגים התחילו להציע לי מ800 ומעלה ואלו שנראו טוב עלו אלפייה. אז לשמוע שטויו עולים 650 זה נחמד.

פורסם

טויו זולים, אבל שמעתי היום מחבר שרצה להזמין טויו T1R, שבגלל הצונאמי, המפעל שלהם נמחק ואין להשיג בזמן הקרוב צמיגים.

זה מה שנאמר לו מאחד הספקים שלהם.

מה שלדעתי מחזק את הטענה זה שלצמיגי אנטון אין במלאי ואין לו אפשרות להזמין, גם בפנצ'ריה ג'נו בבאר שבע אין ולא ניתן להשיג בזמן הקרוב.

מישהו יכול לאמת או להפריך את הטענה?

נ.ב

זאת שמועה ששמעתי אז אין טעם לצאת עליי או להתעצבן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לדעתי אין קשר בין המלאי הנוכחי לצונאמי. הרי צמיגים מגיעים באוניות, שלוקח להם כמה שבועות

טובים להגיע מהמזרח לכאן, וניהול המלאי מתבצע כמה שבועות או חודשים קדימה.

יכול להיות שבאמת נגמר המלאי בלי קשר לצונאמי, ויש מצב שיש בכלל אוניות עם מלאי חדש בדרך,

שיצאו הרבה לפני הצונאמי. אני מניח שהיבואן לא ישחרר מיידית מלאים, בגלל חוסר הודאות הנוכחי.

לגבי הטויו עצמם, אכן מדובר בתמורה טובה מאוד לכסף, כמו שכבר כתבתי, ואני יכול לתת דוג'

מאצלי, שבסוף הרכיב לי אותם חבר בעל פנצ'ריה, שהיה בהלם מהמחיר שלהם. הוא ישר אמר

לי שצמיג לרכב שלי(275/40/20) יעלה סביב 2000 שקל, ואז ביקשתי שיבדוק את הטויו, והוא

אמר שאין מה להתלבט בכלל. מה שהיה מוזר, שברוב המקומות, המחיר היה דומה מאוד,

עם סטיה של 20-50 שקל, וזה צמיג מאוד יקר.

פורסם

נסכם כך: כששירתתי כמכונאי בחיל האויר, תמיד לימדו אותנו שוב ושוב ושוב בכל הקשור למטוסים, פגיעה ולו הכי קטנה בדופן הצמיג זו פסילה מיידית, גם כשהצמיג נראה חדש לגמרי והגיע מהמחסן.

למה?? סכנת חיים.

אין לך כסף?? טוב בוא נשים על כף המאזניים את הכסף ואת החיים שלך, מה שווה יותר?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...