Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הרכיבו לי את הצמיגים על ג'אנטים חדשים, מדובר ברביעיית dunlop sp9000 מידה 225/40/18

כשבחור שם פירק את הצמיג מהג'אנט הקודם להרכיבו על החדש הוא קרא לי לראות שיש בדופן הצמיג בחלקה הפנימי מעין התנפחות כזו, ואמר שזה נוצר ממכה כנראה, ואז הראה לי במקום אחר בדופן שאם מקפלים אותה רואים שיש קרע קטן, על פניו הצמיגים נראים פשוט ח-ד-ש-י-ם!!! לא יבשים אפילו טיפה, לא שחוקים, ממש נראים טוב וכשהם מורכבים על הרכב לא ניתן לנחש בכלל שיש בהם איזשהו פגם.

הצמיגים הורכבו לפני שנה פחות או יותר (כנראה פחות..)

האם ניתן לסחוב במצב הנוכחי עוד כמה חודשים? או שזה פגם בטיחותי רציני,

מישהו יודע מחירים של רביעיית צמיגים למידה הזו ברמה טובה? לא מחפש להתחרות עם הרכב, אבל צמיגים שיהיו סבבה.

פורסם

יש להם בסביבות ה20-25 אלף ק"מ.

וההתלבטות היחידה שלי נובעת מכך שבהסתכלות על אשכולות דומים בפורום, אנשים העלו תמונות של הצמיג וממש רואים את החתך!

אצלי כשהצמיג מורכב על הרכב, גם אם תשב שעתיים עם פרוג'קטור מכוון על הצמיג וזכוכית מגדלת לא תוכל להגיד איפה החתך נמצא, רק שהצמיג פורק וקיפלו בכוח את הדופן שלו ראו קצת את החתך.

מחירים מישהו יודע? ודגמים כמובן

פורסם

כמה שנים יש אחריות על צמיג ומה היא כוללת?

נקנו לפני שנה פחות או יותר, אמורה להיות אחריות אבל יגידו שזה בלאי של שימוש לא? שפשוף במדרכה, ימצאו מה להגיד לי.

פורסם
וההתלבטות היחידה שלי נובעת מכך שבהסתכלות על אשכולות דומים בפורום, אנשים העלו תמונות של הצמיג וממש רואים את החתך!

אצלי כשהצמיג מורכב על הרכב, גם אם תשב שעתיים עם פרוג'קטור מכוון על הצמיג וזכוכית מגדלת לא תוכל להגיד איפה החתך נמצא, רק שהצמיג פורק וקיפלו בכוח את הדופן שלו ראו קצת את החתך.

תגלגל את הרכב כך שהחתך יהיה "בשעה 6" ותראה איך מבחינים בו בקלות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

נוסה כבר, רציתי לעשות זאת לאחר שאני יפחית מעט מהלחץ אוויר כך שיהיה קימור בדופן אבל הנחתי שאין טעם אני הרי יודע שיש חתך מה יעזור אם אראה אותו שוב.

פורסם

חחח אם היו לי 4000 שקלים מיותרים לא הייתי טורח לפתוח אשכול בפורום,

אם אתם אומרים שזה אכן קריטי אז אחליף את הצמד הקדמי.

פורסם

אם זה יעזור לך בהתלבטות

היום שמעתי ברדיו על ישראלים שנמלטים מאזור האסון ביפן

שאלו אותם על הרכוש שהם השאירו שם והם אמרו " כסף אפשר לאבד ולהחזיר את החיים אי אפשר להחזיר "

בהצלחה

פורסם
אם זה יעזור לך בהתלבטות

היום שמעתי ברדיו על ישראלים שנמלטים מאזור האסון ביפן

שאלו אותם על הרכוש שהם השאירו שם והם אמרו " כסף אפשר לאבד ולהחזיר את החיים אי אפשר להחזיר "

בהצלחה

סחטיין על המלודרמתיות, אבל לא שכנעת אותי עדיין :wink:

אני לא מאמין שהצמיג מהווה סיכון בטיחותי באמת, בדקתי את היעילות שלו ואם נפגמה, ולפי דעתי החתך במצבו הנוכחי לא משפיע יותר מדי אם בכלל, אבל אם יש ספק אין ספק, אחליף צמד ואודיע לכם על מה הלכתי...

פורסם

להחליף זוג בלי לחשוב פעמיים.

במחיר של 1K ליחידה הייתי לוקח מישלין פיילוט או ברידג'סטון RE050 שהם יותר טובים משמעותית לדעתי.

בפועל הייתי מרכיב T1R או R1R בגיזרת ה-700-650 ש"ח ליח' במידה הזו וסוגר עניין.

נ.ב. מי ששם ג'נט במידה הזו צריך לקחת בחשבון שיש מחיר לעניין הזה. הצמיגים הרבה יותר רגישים לפגיעות (וגם הג'נטים).

אני יודע על מה אני מדבר כי היתה לי את המידה הזו בעבר.

(ברכב הנוכחי אני עם ג'נט 17)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי אתה לא מאמין, אבל את חוקי הפיזיקה עדיין לא הצליחו לשבור.

רוצה לשמוע סיפור יותר נאחס? חבר שלי החליף רביעיית צמיגים לא מזמן ויומיים לאחר מכן חדר לו מסמר לכתף הצמיג. הצמיג לא עבר 100 ק"מ והלך לפח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...