Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

ברשותי הרכב הנ"ל , מנוע 1500 22k ק"מ מטופל לפי הספר.

אני נהג יחיד ואופי הנסיעה שלי לא משתנה .

לפני כשנה בהיות הרכב סביב 15k ק"מ , הראה מחשב הדרך תצרוכת ממוצעת של : 1:12.3

כיום בתנאים זהים לחלוטין (למיטב הבנתי אלא אם כן פספסתי דבר מה ) תצרוכת ממוצעת : 1:11.4

מה יכולה להיות הסיבה/סיבות? . (אגב שכחתי לציין, מתדלק תמיד באותה תחנה )

הרכב עדיין תחת אחריות, אודה לכל תשובה שתוכל להאיר את עיני.

בברכה,

פורסם

נשמעת תצרוכת טיפטיפה גבוהה לרכב, אז אני מניח שמדובר בעיקר בנסיעות קצרות או עירוניות. ואז יש המון המון תנאים משתנים וקשה מאוד לשים לב אליהם.

בכל אופן ההבדל הוא לא עצום.

בדוק פעמיים לחץ אויר בצמיגים, בהפרש של שבועיים והסתכל: אולי אחד הצמיגים מאבד מעט אויר (מד דיגיטלי מראה אינדיקציה של הלחץ הנוכחי בצמיג מיד כשמחברים את הפיה). לחץ אויר בודקים כל חודש-חודשיים ולפני נסיעה גדולה. תמיד בצמיג קר!

יתכנו עוד המון סיבות, אבל ההבדל כאמור לא עצום.

פורסם

אולי גם כדאי לבדוק את צריכת הדלק בצורה מדוייקת ולא רק עפ"י מה שמראה מחשב הדרך,

תדלק מיכל מלא אפס את המונה ותחזור עם תוצאות לאחר התדלוק שאחרי.

so far so good so what

פורסם
אולי גם כדאי לבדוק את צריכת הדלק בצורה מדוייקת ולא רק עפ"י מה שמראה מחשב הדרך,

תדלק מיכל מלא אפס את המונה ותחזור עם תוצאות לאחר התדלוק שאחרי.

תדלק מיכל מלא, אפס את מד מרחק בלוח השעונים, כשתגיע ל רבע מיכל תדלק שוב, מלא את המיכל וחלק את מספר הק"מ בכמות ליטרים של הדלק שתידלקת , כך יהיה ניתן לדעת כמה ק"מ לליטר .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...