Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו קטן מיני בתקציב 75K

אני לא יודע איזה רכב כדי לקנות מאזדה2 / i20 / איביזה / פיג'ו

אני מחפש אוטו אמין טוב עם מנוע לפחות 1400 ושיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק ואין בעיה שיבוא מליסנג כי משם אפשר להביא בהכי זול רכבים יחסית חדשים בשנתון

אם יש למשהו המלצות לרכב בתקציב כזה אני ישמח לא חייב מיני אבל עדיף

פורסם

אם אתה נהג יחיד באוטו אין לך צורך ליותר מזה, ואפילו הייתי אומר שסופר מיני יותר יתאימו לך.

אני אדרג לך לפי מה שאני חושב את המתחרות שאתה מתעניין בהם לפי דעתי, האיביזה היא הכי איכותית אבל קשה לי להאמין שבתקציב הזה החדשה נכנסת בכלל. אחריה זה המאזדה 2 מכונית אמינה וטובה אבל כך בחשבון, שהיא טיפה צורכת מהשאר אחריה נמצאת ה-I20 שגם אני בספק אם האוטו נכנס בתקציב תברר אולי יש בליסינג כמה מ09. ואחרונה זאת הפיג'ו שאני מאמין אתה מתכוון ל-207 שאותה אני מציב אחרונה לא בגלל שהיא לא טובה, אלא בגלל בעיות חשמל כאלה ואחרות והגיר הבלתי נסבל שלה.

עוד אופציה טובה מאוד הייתי מכניס גם את הסוזוקי סוויפט אוטו מצויין, חזק, מאובזר ברמת גימור הגבוה ואמין. כמו כן גם הדייהטסו סיריון אוטו אמין, חסכוני, ופשוט עושה את המוטל עליו בצורה הטובה.

האם אתה סגור רק על האופציות האלה? אם לא, יש גם את השברולט ספארק חדשה מהסוכנות במחיר של 67,500 אומנם מנוע 1.2 חסכוני וגיר ידני אבל הוא מאובזר, והכי חשוב אוטו חדש עם 3 שנות אחריות.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

יש גם ב - 80K (והנחה נוספת של 5000 ש"ח במבצע לארגון המורים, שאני מאמין שכל מי שמפעיל קצת לחץ יכול לקבל) את הפיג'ו 206+. סופר מיני שמבוססת על המכונית מצליחה ביותר של פיג'ו. לדעתי שווה מאוד לשקול אותה בתקציב הזה.

פורסם

כנראה שבסוף אני יקח עוד הלוואה ויביא מהחברה רכב

עכשיו השאלה זה הדירוג שאתם ממליצים כי בחברה כולם אותו מחיר אלף לפה אלפיים לשם

אז מה ההמלצה איביזה-מאזדה-i20

אני כימעט בטוח הולך על המאזדה אבל יש התלבטות ללכת על איביזה

פורסם

עוד אופצייה שאתה יכול לבדוק זה את הסוזוקי סוויפט החדשה, אומנם נפח המנוע ירד ל-1.2 אבל הוא יותר חסכוני.

לגבי האיביזה היא כמה רמות מעל ה-2 אם תשים לב הפלסטיקה של ה-2 פשוטה ומצועצעת, לעומת איכות החומרים של האיביזה היונדאי היא פחות או יותר אותו הדבר כמו המאזדה. לאותה ההתלבטות הייתי גם מכניס את הפאביה עם המנוע 1.2TSI DSG (אותו מנוע כמו של האיביזה) ברמת גימור "אלגנס" במחיר של 105,900 או, את רמת גימור "ספורט" במחיר של 111,900 אומנם בתוספת קטנה תוכל לבחור גם בפולקסווגן פולו שזה כבר עולם אחר לעומת האחרים, שוב עם המנוע 1.2 TSI DSG יותר איכותי וזה פולו במחיר של 112,990.

שוב הכל תלוי בטעם האישי שלך למה אתה יותר מתחבר אבל כך בחשבון שאם תרצה הנחות בפולקסווגן מאוד קשה להוציא מהם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

פורסם

שוב הלכתי לראות מאזדה והיה שם גם פורד

ואמא שלי נדלקה על הפורד פיאסטה מה יש להגיד עליה איך היא?

פורד פיאסטה חדשה היא שנה וחצי בארץ

הפורד לאומת הסיאט כי מאזדה כנראה שלא נביא למה היא מיוצרת בתאילנד והפורד אמרו לנו מיוצרת בגרמניה

פורסם

הפיאסטה גם היא מכונית איכותית אומנם יש כאלה שאומרים שהיא טיפה עצלנית אבל יש כאלה שזה מספיק להם, חוץ מזה האוטו מאוד בטוח רק שים לב שהפיאסטה מגיעה ברמת גימור אחת.

לגבי המאזדה ה-2 הא'צבק 5 דלתות מיוצרת ביפן לעומת האחות 2 סדאן מיוצרת בתאילנד, אבל זה לא מעיד על איכות חומרים או איכות בניה ירודה.

גם הפורד וגם הסיאט שתיהם מכוניות מצויינות ושתיהם יענו על הדרישות שלך, השאלה למה אתה יותר מתחבר? מבחינת אבזור ושים לב שיש גם הבדלים בביצועים לטובת הסיאט.

פורסם

אם אפשר לתת לך המלצה לא שגרתית, בתור אחד שהיה לו את כל המכוניות שרשמתה (מליסינג) יש אוטו אחד, שעולה עליהם בכל פרמטר.

פיאט בראבו טורבו 1.4 סנסיישן., והוא לא "ישן" רכב עם 20K ק"מ +- זה לא רכב ישן.

יש למכירה ביד 2 מליסינג, \ השכרה 20K ק"מ 2009 בסביבות ה 80-85K.(ותאמין לי הם גמישים) יש בה אבזור שלא תמצא באחרות, למשל: רדיו דיסק מקורי, דיבורית BT מקורית עם שליטה מההגה, הילוכים בהגה, דש דמוי קרבון, מגנזיום, חלונות שחורים.

עצתי - אחרי יונדאי I20 ומאזדה 2 שהיו לי בליסינג - אל תעשה נסיעת מבחן באחרות - לפני שבדקתה את הבראבו , העוצמה של המנוע תפתיע אותך.

בהצלחה!

פורסם

הבנאדם רוצה לרכוש רכב חדש מהחברה ואתה אומר לו שיקנה מהשכרה/ליסינג? אחרי שז*נו את האוטו, ולהוסיף לזה שהרכב עם טורבו ואותו אחד ששכר/לקח בליסיניג חשב שהוא נוסע במינימום STI אני גם מאמין, שהתייחסו לאוטו בצורה שהיא מחפירה ולא שמרו לפי על כללי הטורבו. חוץ מזה הוא מעוניין במכוניות מיני ולא משפחתית קומקטית.

פורסם

י.ל -

רוב הסיכוים שאחרי 20K, לא זי*ו את האוטו כל כך, יש לי אחת עם 50K ומצבה סביר +...

יש גם אחת פרטית ב YAD2 שנרכשה 0 ק"מ מקל אוטו..

בנוסף, אני מצטט ממה שהבחור ביקש

"אני מחפש אוטו אמין טוב עם מנוע לפחות 1400 ושיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק ואין בעיה שיבוא מליסנג כי משם אפשר להביא בהכי זול רכבים יחסית חדשים בשנתון"

אמין - בנתים אצלי כן. 50K מהשכרה. והקודמת 20K מהשכרה.

מנוע 1400 - יש

חסכוני - כן.

שנתון - עליה לכביש 12.09 זה לא ישן.

לצומת לבך, מהאופציות שהוא העלה למעלה, וגם כמה אחרים - המפרט של הבראבו ביחס תועלת מחיר הוא הגבוהה ביותר.

לגבי גודל: הבראבו דיי קומפקטית. יש לי קסארה בבית, הקסארה מרגישה גדולה יותר. (משפחתית)

בסך הכל נתתי לו אופציה לחשוב לכיוון טיפה אחר, כדאי לבדוק גם את זה , בסך הכל אני לא עובד בפיאט ואחרי שתי פיאטים כאלה, כואב לי לא לראות אנשים נהנים מהם ולוקחים יונדאי I20 או מאזדה 2 בלי לדעת שיש אופציה אחרת.

בנוסף טיפ, ידוע לי על אחת נוספת למכירה באוויס , ק"מ 20K , בסביבות ה 83K. סנסיישן (מאובזרת)

פורסם

omri75, אכן הבראבו היא מכונית מצויינת אבל דבר אחד לא אהבתי בה וזה גם שמעתי מאחרים על אופן הפעולה של תיבת ההילוכים היא פשוט מתערבת בצורה ברוטאילת בנסיעה והיא לא שומרת על אופן קבוע של ההילוך, חוץ מזה אם אני לא טועה הרכבים האלה שאתה מציע לו הם הגיעו במשלוחים הראשונים שהם לא צויידו במערכת ESP עוד דבר שצריך לקחת בחשבון.

עומרי, הבחור כתב "כנראה שבסוף אני יקח עוד הלוואה ויביא מהחברה רכב" מן הספק שהוא בכל זאת רוצה רכב חדש מהסוכנות ולא יד 2.

פורסם
י.ל -

רוב הסיכוים שאחרי 20K, לא זי*ו את האוטו כל כך, יש לי אחת עם 50K ומצבה סביר +...

יש גם אחת פרטית ב YAD2 שנרכשה 0 ק"מ מקל אוטו..

בנוסף, אני מצטט ממה שהבחור ביקש

"אני מחפש אוטו אמין טוב עם מנוע לפחות 1400 ושיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק ואין בעיה שיבוא מליסנג כי משם אפשר להביא בהכי זול רכבים יחסית חדשים בשנתון"

אמין - בנתים אצלי כן. 50K מהשכרה. והקודמת 20K מהשכרה.

מנוע 1400 - יש

חסכוני - כן.

שנתון - עליה לכביש 12.09 זה לא ישן.

לצומת לבך, מהאופציות שהוא העלה למעלה, וגם כמה אחרים - המפרט של הבראבו ביחס תועלת מחיר הוא הגבוהה ביותר.

לגבי גודל: הבראבו דיי קומפקטית. יש לי קסארה בבית, הקסארה מרגישה גדולה יותר. (משפחתית)

בסך הכל נתתי לו אופציה לחשוב לכיוון טיפה אחר, כדאי לבדוק גם את זה , בסך הכל אני לא עובד בפיאט ואחרי שתי פיאטים כאלה, כואב לי לא לראות אנשים נהנים מהם ולוקחים יונדאי I20 או מאזדה 2 בלי לדעת שיש אופציה אחרת.

בנוסף טיפ, ידוע לי על אחת נוספת למכירה באוויס , ק"מ 20K , בסביבות ה 83K. סנסיישן (מאובזרת)

ברשותך נעשה את זה קצר. מי שמתלבט בין I20 למזדה 2, לא יסתכל על בראבו גם אם מחירה כחדשה יהיה שקל ושישים וגם אם רשימת האבזור שלה מקבילה לזו שתמצא במרצדס. ושלא תבין אחרת, אני סבור כמוך שהבראבו עדיפה על כל הצעצועים היפנים והקוראנים הללו כמעט בכל מובן הקשור לנסיעה, נהיגה, איכות, איבזור ועוד כהנה וכהנה. אבל אנחנו חיים בתוך עדר והשאלה מי יקנה מאיתנו את האוטו ובכמה, חשובה לנו יותר מכל הזוטות הללו.

ותוספת מאוחרת ובנימה מעט ריאלית יותר, גם על הגרנדה פונטו הוא לא יסתכל ומאותן סיבות.

פורסם
הפיאסטה גם היא מכונית איכותית אומנם יש כאלה שאומרים שהיא טיפה עצלנית אבל יש כאלה שזה מספיק להם, חוץ מזה האוטו מאוד בטוח רק שים לב שהפיאסטה מגיעה ברמת גימור אחת.

לגבי המאזדה ה-2 הא'צבק 5 דלתות מיוצרת ביפן לעומת האחות 2 סדאן מיוצרת בתאילנד, אבל זה לא מעיד על איכות חומרים או איכות בניה ירודה.

גם הפורד וגם הסיאט שתיהם מכוניות מצויינות ושתיהם יענו על הדרישות שלך, השאלה למה אתה יותר מתחבר? מבחינת אבזור ושים לב שיש גם הבדלים בביצועים לטובת הסיאט.

כמובן שאוטו יותר מאובזר יהיה לו עדיפות

השאלה כמה גם תוספות אני יכול להוציא מהחברה בחינם

והביצועים של סיאט מושכים אותי יותר איפה היא מיוצרת רק

יש בעיה של יצור כי אמא שלי שמעה פיאסטה בגרמניה אז ישר היא רוצה אותה

פורסם

עד שנת 09 סיאט הגיעה מספרד ומשנת 2010 סיאט מגיעה מגרמניה.

ולגבי מה אתה יכול להוציא מהחברה זה כבר תלוי בך, עד כמה יש ללך יכולת מיקוח.

פורסם

רועי 5 ,

כדי לא להרוס לבחור את השרשור ולהכניס "דברים לא קשורים" לתוך השרשור הנל,

רק אומר דבר אחד,

ההפסד - כולו שלהם. ושיהנו מהמאזדה 2 \ I20.

• תוכן חדש...