Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60 אלף שקל,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב משפחתי, יד ראשונה, שלא היה בליסינג קודם ,שנה סבירה, עלויות דלק לא גבוהות, וגם עלויות טיפול סבירות,

יש אופציה להשאיר את הפורד פוקוס שנחזיר עוד שבוע וחצי - שבועיים לליסנג, שנת 2008, 90 אלף ק"מ,

האוטו עצמו לא הרסנו אותו בכוונה בשביל הליסינג כמו שאוהבים להגיד על רכבי ליסינג, בכל זאת רכב משפחתי, טופל

כמו שצריך, מתי שהיו תקלות קטנות, תוקנו, החליפו לו בטסט האחרון 4 גלגלים כחלק מהטיפולים הרגילים,

לא זכור לי על תקלה מיוחדת שדרשה טיפול, אם אני לא טועה רק פעם אחת כניסה קטנה בבאג' שהוחלפה.

אז, הציעו לנו אותה ב60 אלף, אז אני מתעניין אם יש רכב אחר שכדאי לקנות ב60 אלף, למרות שהרכב עומד להשאר אצלנו

הרבה זמן, ולא להחליף כל פעם, הק"מ גבוה, כי הרכב הזה השתמשמנו בו, אז מה אתם אומרים יש לכם המלצות

לרכבים אחרים או שכדאי להשאיר את הפוקוס החמודה?

פורסם

בוקר טוב,

הפוקוס היא מכונית טובה והאמת היא שבתקציב שלכם אפשר להסתובב פחות או יותר סביב אותה הרמה ואין רכבים שהם ממש טובים יותר. אלא אם כן בא לך לעשות שינוי בחיים ולרכוש איזה ג'יפ או טנדר ואז כמובן שיש הרבה סיבות לשדרג :-)

אני חושבת שעדיף לכם להישאר עם הפוקוס שאתם מכירים ועושה רושם שגם אוהבים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

נוותר על שינוי לטנדר או ג'יפ ;) אבל לדעתך עדיף להשאיר הפוקוס עם ה90 אלף קילומר שיוצאים בערך על 3 שנים (30 לשנה!)

ולא לקנות רכב יד שניה גם אם זה באותה רמה אבל עם קילומטרג' נמוך,

נגיד סיוויק 2005, דברים בסגנון...

תודה רבה (:

פורסם

יש יתרונות וחסרונות לקניית רכב מליסינג, ואני מאמין שהם ידועים לכולם.

יש יתרון מאד גדול לרכישת רכב משומש שאתה מכיר (מה זה מכיר – אתה היחיד שהשתמש בו). הדבר שהכי חשוב לרוכשי רכב משומש (ויש לנו מחקרים מאד מפורטים על כך) הוא חוסר הוודאות, הפחד ש"דופקים" אותך, ואי הידיעה מה מצבו האמיתי של הרכב. במקרה שלך – אתה יודע בוודאות מה אתה קונה, מכיר את הרכב, התרגלת אליו, ולכן אני ממליץ בחום להתקדם ולרכוש אותו.

אם הוא משרת אותך מבחינת גודל, המצב בו אתה מסיים את תקופת הליסינג הוא סביר ואתה אוהב אותו – לך על זה.

הקילומטרז' – לא נמוך אבל לא קטסטרופלי.

האלטרנטיבה שלך היא לרכוש רכב עם 70,000 ק"מ ולהישאר עם ספק / חשש בנוגע למצבו ומה שעבר עליו.

בהצלחה,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...