Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משלם ל012 89.90 ש"ח בחודש על חבילת גלישה. הם עובדים עם הוט ומתחשבנים ביניהם ( ספק\תשתית). כל שנה בחודש האחרון של המנוי הם מתקשרים אלי ושואלים אם אני רוצה להשאר בתוכנית ואני מאשר וכל שנה בחודש הראשון של החיוב הראשון מחייבים אותי בסכום הזה כאשר גם הוט מחייבים אותי בנוסף בכ120 ש"ח. כל פעם אני צריך לעשות טלפונים ולחכות לזיכוי כי האחד לא מעדכן את השני ונוצר מצב מעצבן ביותר. כולכם נתקלים בתופעה הזאת או שזה רק אני עם המזל שלי?:evil: :evil: :evil:

פורסם

פעם בשנה הוט לוקחת "הלוואה" ממך ומשכמותך:lol:. אני עוד לא שמעתי על מישהו שהוט עשתה טעות לטובתו. חלק מהאנשים לא שמים לב או מוותרים, ואז ה"הלואה" הופכת ל"מענק". לשאר, הכסף יוחזר אחרי חודש - חודשיים - שלושה (באפס ריבית). אם היית יכול, אתה לא היית נוהג ככה?!?

וכדי ש STIO לא יכנס לפה ויגן בחירוף נפש על מקום העבודה שלו, אומר שרוב חברות התקשורת נוהגות בצורה דומה.

ולמען כל העורכדינים - כל האמור לעיל הוא לכאורה. אין לי דרך להוכיח שהטעויות הן במזיד ולא סתם רשלנות וחוסר מקצועיות (מה עדיף?), אבל כשהטעויות (לכאורה) הן תמיד לרעת הצרכן, זה מעורר חשד.

:turn-l:
פורסם

חברה אני מודה לכל מי שניסה לעזור בהודעות הפרטיות. העיניין סודר כרגע, פשוט 012 עידכנו מאוחר מדי את הוט על החבילה. אמרו לי שבעוד כשבועיים יחזירו לי את הכסף. ככה זה היה גם שנה שעברה בעיקרון ככה שאני לא דואג. שוב תודה.

פורסם

לי בבית יש אינטרנט של 012 והוט ולחברה שלי כנ"ל.

לנו אף פעם לא הייתה בעייה עם חידוש/הערכת מנוי ואנחנו עם 012 והוט כמעט 10 שנים.

לאומת זאת אצל חברה שלי מדי שנה יש בעיות חיוב יתר שחוזרים על עצמם כבר מספר שנים בפעם האחרונה הטעות בחיובים הגיע לכדי סכום של 600 ש"ח. חשוב לציין שהטעויות הן בעיקר מצד 012 הוט בסדר (בנתיים).

פורסם

זה לא העיניין של להגן על מקום העבודה, אך זה נכון שאני לויאלי.

בנוגע למבצעי באנדל עם 012, מה שקורה שחודשיים לפני סיום מבצע הוט שולחת גלויה ו/או מתקשרת ללקוח כדי ליידע אותו על מועד סיום מבצע. במבצעים מסוג אלה הלקוח לא משלם להוט, אלא לספק ה- ISP ושתי החברות מתחשבנות אחד עם השני.

במידה והלקוח פונה באיחור ו/או שהספק מעדכן את הוט על כך שהלקוח חידש מבצע באיחור, המערכת בהוט מזהה שהמבצע עומד להסתיים ללקוח ולכן מחייבת אותו במחיר מחירון חודש מראש. פה כבר האשמה היא לא של הוט, החברה לא אשמה שמודיעים לה באיחור על חידוש מבצע - החברה הודיעה ללקוח בזמן.

במקרים מסוג אלה מזכים את הלקוח תוך 14 ימים כמו שציינו פה.

פורסם

1. באיחור זה אחרי שהמצבע נגמר לא חודשיים לפני.

2. לחייב במחיר מחירון חודש מראש זאת חוצפה. שייגמר המבצע תתחיל לחייב אותי, לא חודש מראש.

פורסם

כמי שעבר במשווק משנה של 012, והתפקיד שלו היה להתקשר ללקוחות שהבנדל שלהם עמד להסתיים ולעדכן אותם בנושא, אני רוצה לציין כמה דברים:

1. הוט לקוחים כסף חודש מראש, כלומר על חודש ינואר הם יקחו הכי מאוחר בראשון לינואר. (מי שזה לא מוצא חן בעינייו, מוזמן לריב עם הוט, כולנו מכירים את החברה הזאת)

2. 012 מתחילים להתקשר חודשיים וחצי לפני סיום החוזה, הוט שולחים גלוייה חודשיים לפני מועד סיום החוזה.

3. לא היה לי לקוח אחד, שהאריך חוזה חודשיים לפני סיום החוזה, והוט לקחו לו כסף.

4. היו לי הרבה לקחות, שמשכו זמן, והאריכו את החוזה חודש וחצי לפני סיומו. לקוחות אלו התחלקו ל2 קטגוריות. לקוחות שהאריכו חודש לפני שחוזה הסתיים, וחוו את החוויה הנעימה של לריב עם הוט שיזכו אותם, ולקוחות שהאריכו את החוזה בין התקופה של חודש וחצי ועד חודש לפני סיום החוזה. הספקנו להודיע על הארכת החוזה להוט לרוב הלקוחות והיו בודדים שהוט לקחו מהם כסף.

גנה, האם אתה משכת זמן, עשית סקר שוק, או אמרת שתעשה סקר שוק כדי לנסות לקבל מחיר זול יותר, לפני שהסכמת להאריך את התחייבות?

פורסם

לא משכתי זמן. התקשרו אלי מ012 לפני איזה חודשיים+- ושאלו אם אני רוצה להמשיך לשלם 89.90 על החבילה ואמרתי שכן. אם אני זוכר היא רק ביקשה את ארבע הספרות האחרונות של הכרטיס ובזה השיחה הסתיימה.

• תוכן חדש...