Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקיון מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם!

כל כמה זמן ממולץ לבצע ניקיון למנוע? אני גר באזור הדרום ככה שזה מאד חשוב לי בגלל כל סופות החול והאבק פה.

והאם תדירות ניקיון המנוע ברכבים עם טורבו גבוהה או שזה לא משנה?

תודה לכל העונים.

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

ככלל לא מומלץ לנקות את המנוע בכלל מחשש לפגיעה של חומרי ניקוי ומים בחיישנים.

אם בכל זאת חשוב לך האסטטיקה גם במנוע תוכל לעשות זאת ללא שימוש במכונות קיטור או חומרים קשים אלא בעזרת סמרטוט טבולה בנפט או עם מברשת רכה

הרבה נזקים נגרמו כתוצאה משטיפה בקיטור.....

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

משני ביקורים במוסך שטיפלתי בו (מורשה) שמתי לב שהם כדרך קבע שוטפים את תא המנוע עם מי ברז רגילים עם צינור ומייבשים עם אוויר דחוס אחרי טיפול.

באותם המים הם משתמשים גם לרדיאטור ולמתזים.

עד עכשיו לא חשבתי שזה משהו חריג :?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חשוב לנקות פילטר אוויר ואפשר גם לנקום עם לחץ אוויר ללא שום חומר

בשביל להוריד את החול וכו תשתמח מסמרטוט עם חומר לניקוי חלונות זה מספיק

אני עושה את זה פעם בחדש וחצי בערך

רק בגלל שאני אוהב שהמנוע מבריק

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• תוכן חדש...