Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

בימים אלו אני מרכיב מערכת לרכבי, אני זקוק לזוג כבלים אר.סי.איי איכותיים בתקציב של 400₪ לשניהם.

תודה מראש

דן

פורסם

מה הרכיבים של המערכת שלך? בעיקרון זה לא משנה סט ב400 או 50 זה אותה עבודה עושה לא תרגיש הבדל בכלל.

אבל אם אתה מתעקש,מונסטר הם מעולים אבל לא שתישמע הבדל משמעותי אם בכלל אם תתקין אותך בצד השני של הרכב ולא ליד ה+.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני לא מסכים איתך, כאשר בדקתי בבית חיבור של כבל שעולה שלושים שקל וכבל שעולה 200 שקל היה הבדל (יכול להיות שזה היה פסיכולוגי).

אלפיין 9855, מורל הייבריד, סלסטרה/גנסיס/ DLS (עדיין לא הוחלט), סאב בחיפוש

פורסם

למערכת שלך שהיא די ברמה טובה,היתי משקיעה קצת בRCA אבל שוב,זה פסיכולוגי בלבד,כי כשאתה קונה משהו ב400שקל אתה בראש אומר לעצמך ואי זה משמיעה יותר טוב בטוח וזה וזה וזה .

אתה משכנעה את עצמך שהרכישה לא הייתה לשוו.

אבל בשטח אין הבדל זה פסיכולוגי בלבד.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

ברמת העיקרון אני גם לא חושב שצריך להשקיע יותר מידי בכבלים ואני גם לא מייחס הבדל שמיע איכותי בין כבל שעולה 100 שקל לבין כבל שעולה 250 שקל לצורך העניין.

צריך אבל לזכור ש"איכות השמע" היא רק אחד הפרמטרים המשפיעים על איכות כבל ואולי הוא אפילו משני (להוציא מקרי קיצון).

מיגון בספיחת רעשים הוא משמעותי והוא פחות בכבלים זולים. יש לשים לב לאיך הכבל בנוי ומה הסיכוך שלו.

איכות בניה - נושא חשוב מאוד לרכב בעיקר הוא נתון חשוב שיש לקחת בחשבון , המון תקלות ברכבים קשורות לקונקטורים שהתפרקו , ניתקו וכן הלאה. בכבלים זולים מאוד הנושא בעייתי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חפש ארסיאיי של Knoconceptz או Stinger שתיהן חברות מעולות.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

1. האם יש הבדל משמעותי בין הקרמה -

http://cgi.ebay.com/NEW-KnuKonceptz-Karma-Twisted-4-Channel-RCA-Cable-20ft-/390288200231?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5adefd5227

לקריסטל -

http://cgi.ebay.com/KnuKonceptz-Twisted-Pair-4-Channel-Smoke-RCA-Cable-20ft-/380317209723?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588cac147b

2. במידה ואני מזמין אחד משניהם האם ייקחו גם מכס?

תודה

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

ההבדל בניהם הוא כמה גרושים ,הקריסטל זה ה-RCA הכי נימכר של קנוקונספט

יחסית למחיר הזול שלו הוא כבל איכותי ומעביר סיגנל איכותי ללא רעשים לא בחנתי אותו מול הקרמה

אבל ההבדל בניהם במחיר זניח ,ואין מכס על מוצר+משלוח בעלות של פחות מ-50$ לכן אין מכס במקרה זה.

פורסם

לי יש ספציפית את הקריסטל 4 ערוצים מרוצה ממנו מאוד בהחלט נותן תמורה למחיר.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ואיך הסט חיווט שלהם למגבר?

http://www.knukonceptz.com/productDetail.cfm?prodID=KLM-K4

או

http://www.knukonceptz.com/productDetail.cfm?prodID=KFX-AK8

איזה מהם מומלצים? יש המלצות במחיר הזה על משהו אחר?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

חברים אתם מתבלבלים ו נותנים תשובות מוזרות ... מה זה אין הבדל ? אפילו אם לקחת דוגמה של STINGER, לא כל RCA מתאים לכל רמקול. לדוגמה BULLET אתם לא תשימו לטויטר וHELIX לסאב - נכון ?

אז אתם טועים - כמובן זו דעה אישית ועוד של מליון אנשים בעולם :-D

אם כבר נותנים תשובה אז :

DRAGON FLY ואז תעשה חיבור של חוט קצר ממינוס ל RCA כדי להוריד רעשים(אם אתה לא רוצה את זה אז תשקיע בחיוט)

רומן.

• תוכן חדש...