Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה יכול לקחת מעכשיו מגבר 4 ערוצים ולגשר אותו לזוג ערוצים.

כך אתה מוריד מהצורך במגבר עתיר הספק לערוץ בודד.

קח בחשבון שבהגברה אקטיבית המגבר מנוצל טוב יותר.

מתחדשת*

פורסם
אז אתה יכול לקחת מעכשיו מגבר 4 ערוצים ולגשר אותו לזוג ערוצים.

כך אתה מוריד מהצורך במגבר עתיר הספק לערוץ בודד.

קח בחשבון שבהגברה אקטיבית המגבר מנוצל טוב יותר.

לגשר = ירידה באיכות + אימוץ המגבר

אין לי צורך בכך

פורסם
נו באמת איתמר,

הסט הזה גם ב2WAY וגם ב3WAY לא ינוצל באמת טוב עם מגבר כזה חלש. אני לא מתכוון שהוא לא ישמע ואבל לעניות דעתי ומניסיוני עם הסט הזה על כמה וכמה מגברים אצלי ברכב, הוא לא ינוצל כמו שצריך והוא לא ישמע במיטבו עם מגבר כזה חלש ביחס לדרישות הסט.

מגבר של 120W פלוס ינצל את הסט הזה כמו שצריך.

אלי

כנראה שבתקופת העדרותך מהפורום פספסת שרשור או שניים שעוסקים בהספק ועוצמה. הכפלת ההספק אין פירושה הכפלת עוצמה.

עוצמה של מגבר שמוצהר 120 לעומת מגבר שמוצהר 85 זניח ביותר ולא שמיע לאוזן האנושית. גם מגבר שיהיה כפול בעוצמתו (נגיד 170 לערוץ) יהיה חזק יותר בסה"כ 2 נקודה משהו DB. חזק יותר? כן. שמיע לאוזן? לא ממש. קשה עד בלתי אפשרי לזהות הבדלי עוצמה של דציבלים בודדים, אז בשביל מה להשקיע במגבר מפלצתי?

היתרון היחידי שיש למגבר חזק הוא ב HEAD ROOM של הסיגנל, וגם זה נשמע כמו נתון מפוצץ שבמבחן המציאות משול לקליפת השום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

לא נעדרתי מהפורום בכלל, קורא כל יום ומגיב מדי פעם כשיש משהו מעניין.

מאמריםה הם דבר יפה מאוד עד שהם מתנגשים במציאות. לא נתקלתי במגבר של פחות מ120-100 וואט (וגם זה גבולי) שהצליח להגביר ולמצות את האלייט. עם מבחינתך זה מספק בבקשה, אני עדיין בדעה שבשביל האלייט יש צורך במגבר חזק יותר.

לאור העובדה ש3DB הם הכפלת העוצמה. קשה לי להאמין שההבדל לא יהיה שמיע, יותר מזה אני בטוח בזה אבל שוב עם המאמרים והגרפים אומרים אחרת מי אני שאתווכח.:roll:

אלי

• תוכן חדש...