Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתאים מגבר לסט של מורל אלייט 2WAY 6.5

המגבר חייב להיות 4 ערוצים ולא 2

העדיפות שלי היא שהמגבר יהיה כמה שיותר איכותי אך לא חלש מידי. בשביל לנצל את הסט הזה!

יש אפשרות גם ליד שניה

תודה מראש על העזרה ושבוע טוב לכולם!

פורסם

הייתי אומר סנדאון 50.4 הוא מוציא מעל המוצהר והוא מוצר ברמה מאוד גבוהה ואיכותית אני מאין שהוא יפתח את הסט בצורה מעולה,אולי הם יוכלו לספוג עוד אבל הם יפתחו טוב מאוד.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש לו תקציב של 2K ש''ח אז אתה מציע לו מגבר ב-1K ש''ח(לא שהוא צריך להשתמש בכל התקציב) שההספק שלן הוא 60 וואט RMS?

פותח השרשור,יש לך סט רעב להספק,אתה צריך לפחות 150 וואט לערוץ בשביל להגביר אותו כמו שצריך.

אתה מתכוון להגביר גם סאב על המגבר?

בשיפוצים...

פורסם

יש לך גם את הקקר 650.4 בטוח יעשה את העבודה מגברי קיקר יודעים לסחוט אלמנטים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

פותח השרשור,יש לך סט רעב להספק,אתה צריך לפחות 150 וואט לערוץ בשביל להגביר אותו כמו שצריך.

Says who?

גם 85 לערוץ הם די והותר. אין לי שום תלונות לגבי הביצועים או הווליום שהאילייט שלי מגיעים אליו גם עם הספק צנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסכים עם איתמר שההספק המוצהר לאו דוקא נכון ולא ק מספר תאמין לי שהסנדאון או הקיקר יגרמו להם "לדבר" :p

נ.ב רמקול (או כל אלמנט כולל סאב) לא חייב לקבל את מלוא ההספק בכדי להגיע למקסימום טווח התנועה הפיזי של הממברנה.

פורסם
Says who?

גם 85 לערוץ הם די והותר. אין לי שום תלונות לגבי הביצועים או הווליום שהאילייט שלי מגיעים אליו גם עם הספק צנוע.

איתמר.

נו באמת איתמר,

הסט הזה גם ב2WAY וגם ב3WAY לא ינוצל באמת טוב עם מגבר כזה חלש. אני לא מתכוון שהוא לא ישמע ואבל לעניות דעתי ומניסיוני עם הסט הזה על כמה וכמה מגברים אצלי ברכב, הוא לא ינוצל כמו שצריך והוא לא ישמע במיטבו עם מגבר כזה חלש ביחס לדרישות הסט.

מגבר של 120W פלוס ינצל את הסט הזה כמו שצריך.

לדעתי באמת הSTEG ביד שתיים, במיוחד במחיר בו הוא נמכר, הינו אפשרות מעולה ובאמת לא הייתי חושב פעמיים.

אלי

פורסם

קודם כל תודה על העזרה עד כה.

המגבר של הסטג הוא 2 ערוצים, העדיפות שלי היא קודם ל 4 ערוצים

אם לא אמצא מגבר 4 ערוצים שמתאים לי לדרישות אתחיל לחפש 2 ערוצים ושם ההיצע הרבה יותר גדול

הסאב לא יוגבר מאותו מגבר.

פורסם

אם איתמר אומר שמספיק 85 אז הייתי הולך על fa745 של סלסטרה שנותן צלילים חמים כמו המורל.

או sundown 100.4 מחירו 1600 אם אני לא טועה שידחוף סבבה את המורל.

פורסם

אני הייתי חושב בכיוון של ה P-4 מאיציק.

המגבר הוא מגבר מעולה שכבר שנים מוכיח את עצמו גם באמינות , גם באיכות וגם בעוצמה.

אני אישית לא הייתי חושב פעמיים ולוקח אותו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אוקיי אז שמתי לב שיש חילוקי דעות לגבי העוצמה אז אני אנסה לפרט יותר מה אני מצפה מהסט.

חשוב לי שהטוויטר יהיה רך נעים מפורט ולא טריבלי מידי גם בעוצמה גבוה!

חשוב לי שהוופר יורגש מאוד בעיקר בנמוכים!

האם בשביל זה אני צריך לספק לסט עוצמה מכובדת ? או שמספיק לתת לו בסביבות ה 85 ?

העדיפות הפחות רצוייה שלי היא ללכת על מגבר 2 ערוצים ופה כבר לא תהיה בעיה כי יש יותר היצע!

אבל החסרון הוא שאם בעתיד ארצה להגביר אקטיבית אצטרך להוסיף עוד מגבר בנוסף ל2 ערוצים ולמונו וזה אומר 3 מגברים

ופה נראה כבר יהיה צורך בשינוי עוצמת החשמל ברכב - תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

אני יעשה קצת סדר למי שלא הבין,

אני בתחילתה של בניית מערכת.

כרגע יש רק סט של אלייט 2-WAY

השלב הבא הוא מגבר 4 ערוצים. למה 4? כי בעתיד ארצה לבדוק את האופציה של הגברה אקטיבית

ואבחר במה שישמע לי יותר טוב.

הסאב עדיין לא נבחר אבל אני לא חוסך בהגברה לסאב אחרי בחירת הסאב יגיע מונובלוק

כרגע המטרה היא לשדך לסט הזה הגברה טובה!

• תוכן חדש...