Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZUKI AMPS

evgeni432
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, שאלה לי אליכם.

מישהו מכיר את החברה הזאת באופן אישי או מנסיון אישי כל שהוא?

ראה/שמע את המגברים שלהם?

יש מישהו בארץ עם נסיון אתם?

פורסם

בDIY מתלהבים מהם כמו מכל דבר לאחרונה. הבעיה שקשה לדעת מה הספקים שלהם ושאר נתונים כי היצרן לא מפרסם אותם בשום מקום.

אך מבדיקה שבוצעה לELEETS 4 ערוצים נמצא שמגבר מסוגל לתת באזור 170W . וזה בדור קודם.

אך מהשווה מול לוייתן, לזד יש יותר כוח...

יבגני, למען דורות הבאים, תביא את 6 ערוצים שלהם :-D

Eleets 6 channel Eleets 6 Channel

5 watts x 6 @ 8 ohms

Made in the USA

$760

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

חברת בוטיק שנחשבת ליצרנית היי-אנד עלומת שם - מכאן גם המחיר היחסית "נמוך" למגברים שלהם.

ההצהרות של היצרן הן באמת מגוחכות - משהו כמו 5 עד 8 וואט לערוץ אבל בפועל המגברים האלה נותנים מאות אחוזים יותר.

מה הקטע כאן? לא ברור לי.

אני יודע שאנשים שהשתמשו בהם מאוד מרוצים - עד כמה זה נכון - לא יודע, הלוואי והייתי יכול לשמוע מערכת שמוגברת על אחד כזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מוזר בכלל , 5W באחוז עיוותים נמוך עד זניח

מגבר SQ מובהק ! - אכן בבדיקות של 1KHZ הוא נמדד ב מעל 196W (כאן יש מבחן עצמאי )

(בכל זאת שני פיוזים של 30A אינדיקציה לצריכה עצמית של לפחות 700W , כך שספקים בריאים יש לו בלי עין הרע )

או כמו שסיכם זאת הבחור שבחן אותו:

This amp does what it was designed to do, it plays music, and plays it well. It is not an SPL amp and in that case could very well burn up.

נישמע מעניין ומסקרן מאוד.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

חשבתי להביא את ה 7 ערוצים שלהם כפיתרון כולל אבל 52" אורך זה בעיה באיביזה הקטנטנה שלי שרוחב תא המטען רק 98 סנטימטר.

לגבי ה 6 ערוצים אני עכשיו מדבר עם פטריק באימייל לגבי המגבר ומה ומו...

פורסם
בDIY מתלהבים מהם כמו מכל דבר לאחרונה. הבעיה שקשה לדעת מה הספקים שלהם ושאר נתונים כי היצרן לא מפרסם אותם בשום מקום.

אך מבדיקה שבוצעה לELEETS 4 ערוצים נמצא שמגבר מסוגל לתת באזור 170W . וזה בדור קודם.

אך מהשווה מול לוייתן, לזד יש יותר כוח...

יבגני, למען דורות הבאים, תביא את 6 ערוצים שלהם :-D

Eleets 6 channel Eleets 6 Channel

5 watts x 6 @ 8 ohms

Made in the USA

$760

הזד בגם יותר קטן, מה שהופך אותו לעוד יותר מתאים. אבל הזד CLASS D :)

כל כך רציתי את ה 7 ערוצים שלו אבל האורך כמו איבר של פיל אפריקאי :lol:

פורסם
חשבתי להביא את ה 7 ערוצים שלהם כפיתרון כולל אבל 52" אורך זה בעיה באיביזה הקטנטנה שלי שרוחב תא המטען רק 98 סנטימטר.

לגבי ה 6 ערוצים אני עכשיו מדבר עם פטריק באימייל לגבי המגבר ומה ומו...

תחתוך אותו ל 2 ותתקין אחד על השני :lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

עידכון קטן, מסתבר כי גם ה6 ערוצים 40" באורך :)

אבוי, יש גם פתרון נוסף של 2 מגברי 4 ערוצים, במידה ולאחד מהם ניתן יהיה להוסיף שלט גיין לערוצים 3/4 כדי לשלוט על הסאב, אני מתחדש. :lol:

במידה ולא אני גם יתחדש, אבל כנראה בזד.

פורסם

אפרופו ראיתי שם מגבר 6 ערוצים עם הספק של 3 וואט לערוץ (בטח איזה 100 וואט במציאות) - ב375 דולר - תבדוק איתם.

תשאל אותם על הדרך מה מחיר המשלוח למגבר כזה (אני סתם רוצה לדעת כרגע מה הגודל של החמישה ערוצים - רוחב ליתר דיוק) אם אתה בקשר איתם.

מה שאני ראיתי זה באתר שלהם בתוך הsearch and dent - שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עידכון קטן, מסתבר כי גם ה6 ערוצים 40" באורך :)

אבוי, יש גם פתרון נוסף של 2 מגברי 4 ערוצים, במידה ולאחד מהם ניתן יהיה להוסיף שלט גיין לערוצים 3/4 כדי לשלוט על הסאב, אני מתחדש. :lol:

במידה ולא אני גם יתחדש, אבל כנראה בזד.

זה מה שאני עשיתי יש לי 2 מגברים של 4 ערוצים וגם שולט באס לסאב.

התכנון שלי היה לקנות 5 ערוצים ואחד 4 ערוצים כדי להוסיף עוד איזה טוויטרים אבל לא יצא בסוף :|.

פורסם

המגבר המדובר מSCRATCH & DENT הוא סוג של היבריד 4 ערוצים ראשונים הם AB והשני אחרונים D.

הכל כל כך מוזר לגבי החברה הזאת, אפילו דיבורים אם המנהל פטריק מאוד מיסתוריים, מה נוסף זה שהיצור של ה 4 ערוצים הוא לא אמריקאי, כך גם כל התגובות עליו מאוד מעורבות.

אומנם כמה אנשים טוענים כי עשו להם בדיקה אחד מהם אפילו מצהיר כי הוא מוציא כ 200W לערוץ ב4 אום. אבל בפורום יותר מקצועי נותנים הסברים מאוד מפורטים על למה הבידקה הזאת לא שווה שקל.

יש גם המון טענות לגבי העובדה כי העיצוב של המגבר מאוד מזכיר מגברי GENESIS או SOUNDSTREAM ישנים.

הדבר שבאמת מדאיג אותי זה הנתונים שלו שלא מפורסמים, כל דבר מאוד מיסתורי בעניין. כך גם המגבר באם אני בודק אותו והוא מוציא למשל 80 וואט אני לא יכול לטעון כלום כי זה עדיין מעל המוצהר ע"י היצרן.

מאוד מוזר העניין, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי נתוני בדיקה הולמים ומוסכמים ע"י אנשים.

מישהוא יכול לתת יד בחיפוש?

פורסם

הדבר האחרון שהייתי עושה זה לזרוק מאות דולרים על מגבר

שאין לי שום נתון עליו מאיזו חברת SQ wannabe שהתחילה את דרכה עד לא מכבר.

בסכומים האלו יש אופציות מעולות אחרות

ועם כול הכבוד לא כול שטות שעולה ב-DIYMA צריך לאמץ.

פורסם

איך שלא תביט על זה - מדובר בהימור

אין מספיק מידע על המגברים האלה למעט זה שרוב האנשים שקנו אותם מאוד מרוצים מהם.

גם לוויתן בתקופה שאני רכשתי אותו היה הימור מאוד גדול - רק שעל ההימור הזה יש את כל הנתונים והמידע הדרוש ולכן זה היה מקרה קצת שונה של "חתול בשק" לרכוש אותו.

מהסקרנות ומהרצון לחדש אני הייתי בכיף רוכש לי איזה זוקי נחמד אבל לפי מה שאני מבין הגדלים של המגברים האלה הם בהמתיים פשוט - מה שגם מצביע על זה שבאמת מדובר במגברים חזקים - זה ביחד עם הפיוזים שמצביעים על כך ונתון משקל שכנראה גם יצביע על כך.

אבל זו גם בדיוק הסיבה שבגללה הלכתי על הלוויתן - קל משקל (יחסית), קטן מימדים ולא צורך הרבה זרם (סטפן מנץ בעצמו אמר לי שלא צריך יותר מ8 גייג' בשביל להפעיל אותו) - במילים אחרות, ידידותי וחכם.

כשאני חושב על זה שוב - אין שום סיבה הגיונית מבחינתי ללכת על הזוקי במקום לקנות עוד לוויתן.

השיקולים שלי במערכת הם לא רק SQ אלא גם החשיבות של הציוד עצמו -

סאב שלא דורש יותר מ180 וואט זה גם חלק מהעניין.

הגברה מלאה קלאס D וכו'

אבגני - אולי כדאי שתשקול שוב?

Pioneer TS-X150

פורסם

אני ממש לא נעול על כלום, במיוחד שהלוויתן החדש נראה מאוד מבטיח, אני פשוט מברר את כל הכוונים.

אני בקשר מתמיד אם פטריק המנהל של זוקי, את האמת לא עושה רושם של בחור בעל רקע בהנדסה.

הוא מנסה לברר לי עלויות משלוח למגברים והצעת מכיר. יוצא לא זול בכלל כל ELEET 4 יוצא כ460 דולר + תוסיפו לזה את המשלוח.

באימייל האחרון היסברתי לו כיצד יש לחשב את ההצהרות של המשלוח (קבלות ומיסים :oops: )

מה שמאוד מטריד זה שראיתי ביקורות על מדידה של בחור שמדד כ75/60 וואט לערוץ מהמגברים האלה.

וביקורת אחרת על 175 לכל ערוץ.

עוד דבר זה שלא בטוח כי ה4 ערוצים מיוצרים באמריקה בכלל, זו השאלה ששלחתי לו כרגע.

בכל רגע שעובר אני פחות ופחות נמשך לרעיון של זוקי לצערי. מה כן גם שוק היד שניה מופיעים כמה מגברים כאלה ממש חדשים מה שמטריד עוד יותר.

בכל אופן הבחור מאוד איכפתי באימיילים, מראה עינניין בהתקנה שלי וברכיבים המותקנים, שאלה שאלות כמו: למה אני לא מרוצה מהמגברים שיש לי עכשיו ומה אני מצפה ואיך עובד כל העניין של הPC...

• תוכן חדש...