Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001

baro581
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי פולקסווגן פולו 1.4 V16 הייתי שמח לקבל פרטים על האוטו האם הוא חסכוני אמין בעיקרון האוטו 154 אלף קילומטר זה לא הרבה ל2001?

פורסם

154 אלף זה לא כל כך הרבה.

בחישוב גס האוטו עשה 40 ק"מ ליום, נסיעה מחדרה לנתניה וחזרה.

לגבי האוטו אין לי הכרות אישית אבל בתור נוסע יש לו הרגשה של בניה סופר איכותית, תדמית צעירה וככל הניראה הדבר

שיזהירו אותך לגביו זה עלויות אחזקה גבוהות.

פורסם
154 אלף זה לא כל כך הרבה.

בחישוב גס האוטו עשה 40 ק"מ ליום, נסיעה מחדרה לנתניה וחזרה.

לגבי האוטו אין לי הכרות אישית אבל בתור נוסע יש לו הרגשה של בניה סופר איכותית, תדמית צעירה וככל הניראה הדבר

שיזהירו אותך לגביו זה עלויות אחזקה גבוהות.

17 אלף בממוצע שנתי בערך הוא עשה ובעיקרון לפי מה שהבנתי דווקא העלויות שלו לא בשמיים אם אתה מבדיל אותו לגולף ובאמת הוא נראה איכותי המחיר שדורשים עליו הוא 24 אלף מקבלים עם מערכת והכל השאלה אם האוטו שווה תמחיר ולא סתם אני ישקיע סכום כזה ובסוף כל שני וחמישי מוסך והוצעות

פורסם

שלום ובוקר טוב,

פולו 16V זה לא הרכב הכי אמין שיש בשוק, אבל הוא דווקא די בסדר. פה ושם יהיו לך בעיות וכן תצטרך להיכנס למוסך, ככה זה עם רכב משומש ובמיוחד אחד שמגיע לקילומטראז' וגיל כזה. יש בלאי שנוצר עקב השנים ולאט לאט תגלה אותו.

כמו שכתבו לך, 154 אלף זה לא הרבה לרכב ממודל 2001.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

מכוניות סופרמיני,ניתן למצוא רכבים המשמשים כרכב שני בבית עם ק"מ נמוך משמעותית מהממוצע (17000 K ק"מ).

מדובר ברכב משומש מאוד, היסטורית הטיפולים עד כה משפיעה רבות על אמינותו.

עד לפני כשנה מכרנו פולו 98' יד ראשונה שהפגינה אמינות מופתית.

לא משנה את תחליט לרכוש פולו הוא רכב אחר (כן,כן גם יפני), חובה לבדוק את היסטורית הטיפולים של הרכב, מצאת רכב ללא היסטורית טיפולים, תמשיך הלאה...

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

זה רכב טוב וחסכוני חבר טוב שלי מחזיק אחת כבר קרוב לשלוש שנים אותו השנתון שאתה מעוניין בו עם קילומטראז למעלה ממאתיים ומעבר לטיפולים שוטפים האוטו לא רואה מוסך.בקשר לאחזקה כמו שנאמר זה לא גולף והעלויות שלו ממוצעות פלוס.צא מנקודת הנחה שאתה קונה רכב שנמצא כבר 10 שנים על הכביש ופולקסווגן ידועים כרכבים שדורשים טיפול "משי" אז שים דגש על הסטוריית טיפולים.מעבר לזה לדעתי האישית זאת אחלה בחירה במידה והרכב שמור

פורסם

לפי חישוב שלי זה 15000 ק"מ לשנה לא 17400

(בהנחה שהוא עלה לכביש בסוף 2000)

אני בעלים של רכב כזה מזה 5 וחצי שנים בצער רב אני מוכר אותו בקרוב.

בסה״כ אני מאוד מרוצה ממנו הוא שירת אותי בנאמנות.

כדאי לבדוק מצערת שהיא מחלה כרונית של הרכב הזה(ממליץ לנקות אותה כל חצי שנה)

מחלות נוספות הם הנעילה מרכזית ששובקת חיים , חלונות חשמל לא תמיד עובדים.

המידה של הצמיגים קצת בעייתית.

לבדוק שטופל במסירות זה מאוד חשוב !

אם יש לך שאלות נוספות אתה יכול לפנות אליי בפרטי

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

קודם כל תודה על העזרה ויענו לפי מה שאתם אומרים פשוט זה עניין של איך שמרו על האוטו בקיצור אני אקח אותך לבדיקה ונראה מה הולך עם האוטו תודה על העזרה..

פורסם

כן טיפולים זה דבר קריטי בשנתון הזה, רכב שלא טופל באהבה במהלך השנים לא מומלץ (הרכב בן 10 וחצי).

תבדוק האם יש תיעוד של כל הטיפולים שהתבצעו ברכב.(אצלי כל הקבלות של הטיפולים מהיום הראשון שמורות בקלסר)

מתי עשו טיימינג לרכב( 1700 ש"ח+-) והאם החליפו מצערת .

תבדוק איך הרכב מגיב בניוטרל שאתה פותח מזגן.

כל זה תעשה לפני הבדיקה שלא תבזבז סתם כסף

בהצלחה!

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
כן טיפולים זה דבר קריטי בשנתון הזה, רכב שלא טופל באהבה במהלך השנים לא מומלץ (הרכב בן 10 וחצי).

תבדוק האם יש תיעוד של כל הטיפולים שהתבצעו ברכב.(אצלי כל הקבלות של הטיפולים מהיום הראשון שמורות בקלסר)

מתי עשו טיימינג לרכב( 1700 ש"ח+-) והאם החליפו מצערת .

תבדוק איך הרכב מגיב בניוטרל שאתה פותח מזגן.

כל זה תעשה לפני הבדיקה שלא תבזבז סתם כסף

בהצלחה!

בעיקרון זה 9 שנים על הכביש לא 10 וחצי והבנתי שהחליפו דרמים טיימניג בולמים אלטרנטור ועבר טיפול 10 אלף

פורסם

הצעה מענניינת,זה לא הרכב ק"מ שנת 2001 צריכה להגיע לאזור ה170+.

אבל יש עוד פרמטרים שאנחנו אמורים לדעת כמו יד תמנוה תעזור ועוד..

אם אתה רוצה עצה כמובן..

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם
בעיקרון זה 9 שנים על הכביש לא 10 וחצי והבנתי שהחליפו דרמים טיימניג בולמים אלטרנטור ועבר טיפול 10 אלף

רכב בשנת ייצור 2001 - ייתכן שעלה לכביש עוד בסוף שנת 2000. לכן הוא קרוב לוודאי בן 10 שנים ויותר. בכל מקרה - אינני סבור שהשנה הזו היא קריטית. אני מניח שתצטרך יישור קו, שיכול להיות יקר במקצת מרכבים מקבילים (אלא אם כן הרכב טופל ממש באדיקות).

אתה יכול לקחת את הרכב לבדיקה מכאנית במוסך רון שמתמחה בוואגיות (הוא מבצע בתיאום בדיקות כאלה) ולהתרשם ממצבו. כ"כ אם אתה בוחר באופציה זו - קח לבדיקה גם אצל פחח (לשלול תאונות רציניות ופגיעות שלדה).

alfa 156 2.5.

פורסם

חייבת לומר:

לי היה פולו 2001, במשך כמה שנים טובות.

הוא התחיל לעשות בעיות ב-140 אלף ק'מ, ובדיוק אז מכרתי אותו (פחות מהמחירון, בגלל הבעיות).

לפולו יש בעיית גיר לא פשוטה בק'מ האלה, והיא בעיקר באה לידי ביטוי בהחלפה להילוך האחרון.

אני טיפלתי בשלי במוסך מרכזי, כך שלא יצאתי כמעט אף פעם בפחות מ-1000 שקלים - לא משנה לשם מה באתי.

זה נכון שמבחינת ק'מ זה לא הרבה לכל שנה - אבל במצטבר זהו אוטו ישן, עם חלפים יקרים מאד, ואולי כדאי לרכוש משהו אחר.

אני לא הייתי רוכשת פולו שוב, רק בגלל עלויות האחזקה. אמנם לא היו הרבה תקלות, אך אלה שהיו כאבו, והן התקרבו ככל שעבר הזמן - בהתחלה הייתי מטפלת פעם בשנה (לא טיפול שוטף - תקלה), ואח'כ זה הגיע גם לארבע פעמים בשנה.

הילה.

פורסם
חייבת לומר:

לי היה פולו 2001, במשך כמה שנים טובות.

הוא התחיל לעשות בעיות ב-140 אלף ק'מ, ובדיוק אז מכרתי אותו (פחות מהמחירון, בגלל הבעיות).

לפולו יש בעיית גיר לא פשוטה בק'מ האלה, והיא בעיקר באה לידי ביטוי בהחלפה להילוך האחרון.

אני טיפלתי בשלי במוסך מרכזי, כך שלא יצאתי כמעט אף פעם בפחות מ-1000 שקלים - לא משנה לשם מה באתי.

זה נכון שמבחינת ק'מ זה לא הרבה לכל שנה - אבל במצטבר זהו אוטו ישן, עם חלפים יקרים מאד, ואולי כדאי לרכוש משהו אחר.

אני לא הייתי רוכשת פולו שוב, רק בגלל עלויות האחזקה. אמנם לא היו הרבה תקלות, אך אלה שהיו כאבו, והן התקרבו ככל שעבר הזמן - בהתחלה הייתי מטפלת פעם בשנה (לא טיפול שוטף - תקלה), ואח'כ זה הגיע גם לארבע פעמים בשנה.

הילה.

הורדתי מהפרק את הפולו תאמת באמת שלא מתאים נראה אני מחפש משהו אחר עד 25 אלף ככה אולי יש אופציות יותר מוצלחות

• תוכן חדש...