Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוכן לקחת במקומך!

עכשיו בקשר לקופסת פח מסוכנת, הייתי אומר את זה על האוקטביה שהמלצת, כי היא קיבלה ''רק'' 4 כוכבי בטיחות בניגוד למאזדה שקיבלה 5.

האוקטביה נבדקה במבחן עם 4 כריות אוויר קיבלה ציון של 4 נקודות ושבחים על המרכב החזק כאשר המאזדה נבחנה עם 8 כריות אוויר וקיבלה ציון של 5 כוכבים.

בארץ גם המאזדה וגם האוקטביה נמכרות עם 6 כריות אוויר.

אני לא אומר שהאוקטביה יותר טובה אני פשוט אומר שהיא לא פחות טובה ואגב כבר ראינו מה קרה כאשר אוקטביה שנבחנה עם 4 כריות ונמכרת עם 6 (4 כוכבים) וקורולה שנבחנה עם 6 ונמכרת עם 4 (5 כוכבים) התנגשו חזיתית. התוצאה מאוד מצערת וממש לא לטובת הקורולה.

המאזדה לא צפופה יותר מהI30, וה3 החדשה נוחה יותר מהI30. הקורולה תהיה הכי נוחה מכולן כולל את האוקטביה. אני מוכן לקחת במקומך!

אתה בטוח? לא טוב להגיד סתם:

"נוחות ומרווח פנים: האוקטביה היא מכונית מרווחת למדי, מקום שני במבחן אחרי הפלואנס. "

"נוחות ומרווח פנים: ביחס לקודמתה בתפקיד, מאזדה 3 החדשה היא מכונית נוחה. ביחס למתחרות במבחן – לא מספיק."

"נוחות ומרווח פנים:הנוחות בטויוטה קורולה הפתיעה את חלקנו לטובה. מושבים ראויים ועבודת מתלים טובה שמרו על הבוחנים שלנו רגועים גם בכבישים המצולקים של קרית גת."

איך היא נוחה יותר מהI30 אם אמבחן היא הפסידה לפורטה שחולקת את אותה פלטפורמה עם הI30??:lol:

אגב הציתותים נלקחו ממבחן גדול שביצע ICAR לסדרה של משפחתיות אהובות.

פורסם
האוקטביה נבדקה במבחן עם 4 כריות אוויר קיבלה ציון של 4 נקודות ושבחים על המרכב החזק כאשר המאזדה נבחנה עם 8 כריות אוויר וקיבלה ציון של 5 כוכבים.

בארץ גם המאזדה וגם האוקטביה נמכרות עם 6 כריות אוויר.

אני לא אומר שהאוקטביה יותר טובה אני פשוט אומר שהיא לא פחות טובה ואגב כבר ראינו מה קרה כאשר אוקטביה שנבחנה עם 4 כריות ונמכרת עם 6 (4 כוכבים) וקורולה שנבחנה עם 6 ונמכרת עם 4 (5 כוכבים) התנגשו חזיתית. התוצאה מאוד מצערת וממש לא לטובת הקורולה.

אתה בטוח? לא טוב להגיד סתם:

"נוחות ומרווח פנים: האוקטביה היא מכונית מרווחת למדי, מקום שני במבחן אחרי הפלואנס. "

"נוחות ומרווח פנים: ביחס לקודמתה בתפקיד, מאזדה 3 החדשה היא מכונית נוחה. ביחס למתחרות במבחן – לא מספיק."

"נוחות ומרווח פנים:הנוחות בטויוטה קורולה הפתיעה את חלקנו לטובה. מושבים ראויים ועבודת מתלים טובה שמרו על הבוחנים שלנו רגועים גם בכבישים המצולקים של קרית גת."

איך היא נוחה יותר מהI30 אם אמבחן היא הפסידה לפורטה שחולקת את אותה פלטפורמה עם הI30??:lol:

אגב הציתותים נלקחו ממבחן גדול שביצע ICAR לסדרה של משפחתיות אהובות.

הוא דיבר על ה3 כאילו היא שברולט אוואו. אז נתתי לו דוגמא לזה שיש לה מספיק בטיחות. יצא לי לנהוג לא מעט על ה3 החדשה והI30, לא יודע מה הפורטה חולקת איתה אבל ה3 הרגישה יותר נוחה ויותר שקטה מהI30. בI30 היו רעשי כביש נוראיים וגם משיכות הילוכים לא רצויות. אני אישית הייתי לוקח את ה3 ולא את הI30. לסקודה בכלל לא אתקרב וגם חובבי המותג מחליפים את הרכב פחות משנתיים כי הם יודעים מה קורה לסקודה שלא באחריות. אז אל תשחקו אותה גיבורים על כסף של אנשים אחרים.

פורסם

כמי שנוהג לא מעט ב-3 חדשה (רכגב ליסינג של אשתי) - מדובר ברכב מאוד לא נוח. כפי שמישהי הגדירה "מושבים מתקשרים" המעבירים לגב כל מהמורה, נוקשים כספסל המתנה בקופת חולים. המושב האחורי צפוף ביותר. כמובן שנוחיות היא עניין של טעם , ועד כמה שהבנתי בדגמים בעלי הגימור המשופר המושבים יותר נוחים, אבל הדבר דורש בדיקה אישית.

את ה-3 בחרה אשתי כאשר האפשרות הנוספת היתה I30 שאותה פסלה בשל גודל תא המטען. אפילו לא עשינו סיבוב על ה-I30 מסיבה זו כך שאיני יכול לומר עליו דבר.

באותו זמן עמדנו גם לפני רכישת רכב בשבילי, בסופו של דבר הבחירה נפלה על הסוזוקי SX4 שלמרות ממדיה החיצוניים הצנועים היא הרבה יותר מרווחת ונוחה מה-3, וסוחבת יותר טוב בעליות של חיפה (כמובן שאני משווה ל-3 עם מנוע 1600, אני מניח שה-2 ליטר זה סיפור אחר לגמרי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...