Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה מתאם ל1 דין מ2 לפורד מונדאו 2002?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

וואלה אין לי מושג, אבל תנסה לבדוק אצל אוטוס בחיפה- אולי יש להם או שהם יוכלו לעזור לך. יושבים בצ'ק פוסט, רחוב מקלף 2.

04-862-22-17

או אצל ליאור מולטימדיה, שיושבים בעיר התחתית, רחוב העצמאות 31.

04-862-34-91

אפשרות נוספת היא למצוא בנאדם שיוכל לבנות מתאם מסגרת מפיבר או משהו אחר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
רודי ואם תמצא מישהו אתה חושב שזה ייצא לך יותר זול ?

ישראל- הרבה מהמוצרים שמפורסמים באינטרנט אפשר למצוא במחיר נמוך יותר ממה שהם מפורסמים, ובהרבה מהמקרים מדובר על מוצרי אודיו, ואתה יודע זאת עם כל הניסיון הענק שיש לך בתחום.

כך שאפשר לנסות למצוא גם את החתיכת פלסטיק הזאת במחיר נמוך יותר, שווה לנסות- הוא לא יפסיד כלום ( חוץ מעלות של שיחה סלולרית :wink: ).

ימצא- אז בכיף, לא ימצא- יפרד מ- 300 ש"ח.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בעיקרון מצאתי באיביי ב10 דולר,משלוח 26 דולר, 36 דולר יוצא בערך 150 שח. אני לא מבין למה אני צריך לשלם על זה כפול:x .

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

ומאותה סיבה שאתה משלם מס של 150% על רכב(תקנו אותי אם אני טועה ):evil:

אפשר להמשיך ככה כל היום!

לא נורא,נתנחם בעובדה שמוצרים של מורל אצלנו יותר זולים:lol:

בשיפוצים...

• תוכן חדש...