Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנזין במקום סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

יש לי רנו קנגו 1.9 דיזל , אבא שלי תדלק היום 5 ליטר בנזין במקום סולר ואז מיד הבחין בזה ותדלק עוד 38 ליטר סולר אז רציתי לדעת יש ממה לפחד

תודה רבה

פורסם

אני חושבת שכדאי לשאוב את כל התכולה של המיכל לנקות ולמלא מחדש.. למרות שאני לא יודעת לגבי זה שזה רק5 ליטר אם צריך לעשות את כל זה אז נחכה שעוד יגיבו

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

כמעט בטוח שעם כזאת כמות סולר על כזאת כמות קטנה של בנזין לא ייקרה כלום, אל תיקח את מה שאני אומר שבטוח לחלוטין, אבל זאת דעתי, תחכה למומחים, בכללי אבל אם הנעת כבר את הרכב ונסעתם איתו והוא לא קירטע או "התפרק" אז אני חושב שזה בסדר.

פורסם

גם כמות קטנה של בנזין עלולה לגרום לנזקים במערכת הדלק, הזקוקה לסולר גם לשימון ולהפרעות בעירה.

אני ממליץ לרוקן כמה שיותר מהדלק במיכל ולתדלק בסולר טרי ותקין.

• תוכן חדש...