Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך מבטיח ארגון הבטיחות הסיני C-NCAP, שהודיע כי יגביה משמעותית את הרף במבחני ריסוק של כלי רכב מתוצרת מקומית. בכך הוא עשוי להפוך לאחד מגופי הבטיחות המחמירים בעולם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4030276,00.html

ככה הם טעונים,אולי באמת יהיה עתיד לשוק הרכב הסיני?.

פורסם

אני חושב שהם יעשו מה שיונדאי עשתה,מיצרן שגם צחקו עליו,לאחד היצרנים המובילים,לכן אני בטוח שיבוא יום הארגון בטיחות שלהם יהיה ברמה של הEURO.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המעצמה הסינית גודלת מיום ליום,

הדרך שלהם להיות אומה כמו ארה"ב לא כזאת רחוקה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...