Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 350 SL

נדבש
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזרקים של K-jetronic נראים כמו צינורית קטנה, ואכן עולים מעט. מאחר והם באים בספיקות שונות, כדאי לדעת את מס' בוש או מרצדס המדוייקים הנחוצים.

מזרקים של d-jetronic הם בעלי מחבר חשמלי בצבע כחול ועולים בארה"ב כ 150 בצבע ירוק. בארץ רצו עבורם בחברה כ 1500 ש"ח לאחד. אני בספק אם לאדון בחווארה יש כאלה בכלל, ובוודאי שלא ב 80 ש"ח. גם כאן כדאי לדעת את המספר הקטלוגי.

נמרוד

פורסם

נמרוד הי

זה בידיוק אלו שאתה מתאר

לגבי אם יש או אין בחברון אני לא יודע

אשמח אם מישהו יתן לי את הטלפון שלו!

לגבי הנשם ניסיתי לראות אבל לא מזהה

איך זה נראה ואיפה זה בדיוק

יש לי הרגשה שאם אחליף את המזרקים הכל יהיה בסדר

פורסם

אגב המלצות לבעלי מקצוע טובים בחיה או בפון יתקבלו בברכה

וגם למרכז אשמח להגיע

אציין שהדברים הגיעו לידי כך שאני כמעט ולא יכול לנסוכ ברכב מרוב סירחון

פורסם

טוב אז ככה...בדקתי עם יודעי דבר בחיפה ואני לא יכול להמליץ על מישהו מסוים שמכיר את המכוניות האלה כמו שצריך. מה שכן, בתל אביב יש שני מקומות מעולים שאני ממליץ עליהם בעיניים עצומות. האחד הוא כאמור "מוסך איילון" והשני הוא "חרמון קרבורטורים" שבעליו עופר הוא בעיניי בעל המקצוע הטוב ביותר שהכרתי בעיניני דלק (קרבורטורים והזרקות) מהדגמים הישנים ביותר ועד החדשים ביותר. הוא ייעודי לענין הזה, מכיר מצוין מרצדסים מהשנים הללו, וממנו לא תצא בלי פתרון זה בטוח.

בהצלחה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב

הייתי אצל ראובן במוסף איילון שהיה כהרגלו נחמד ומקצועי

הוא טען שהראשים כנראה לא בסדר

המליץ לי לא להתעסק עם הראשים והציע לי להביא מנוע 280 (במקום ה 350 הקיים) מיפן.

האם למישהו יש ניסיון עם מנועים מיפן?

\האם מישהו יכול לספר לי משהו על מנוע 280?

מה עם להביא מנוע משומש ממקום אחר - יש המלצות?

תודה וסופ"ש נפלא

פורסם

אז בכל זאת הראשים? מה האינדיקציות???

אני אחלוק כאן על ראובן. אמנם אני מכיר את המנוע שהוא דיבר עליו והוא מנוע אמין בערך כמו סובארו וחזק כמו טנק וגם ממש לא יקר, אבל הוא נחות בהרבה מהמנוע שלך. יש לו הרבה פחות כח (מנסיון, למרות שהנתונים לא עד כדי כך שונים) והתחושה של וי 8 לעומת 6 צילינדר שונה לחלוטין, כמו גם הרעש...

מה שכן, אם אכן זו בעיית ראשים והמנוע לא בשיאו באופן כללי אני מצטרף להמלצה להחליף מנוע, אבל הייתי הולך בדרך אחרת לגמרי. המנוע שלך הוא וי 8, ומרצדס ייצרו כמה מנועי 8 צילינדר "קצת" יותר חזקים...אם ממילא המנוע יוחלף זו הזדמנות למנוע 500 שיעלה אותו כסף ויראה אותו דבר בדיוק אבל יסע א ח ר ת לגמרי. אני כמעט בטוח (וזה שווה בדיקה, לא 100 אחוז) שהמנוע נכנס אחד לאחד בלי שום בעיה, מה ששונה אגב במנוע 560 שצריך קצת התאמות.

מה שכן, תבדוק רק אם זו אותה הזרקה. למיטב ידיעתי ה 500 באה עם ke מה שאומר שהמנוע שתזמין צריך לבוא עם צמה ומחשב. זו לא בעיה מיוחדת ואם תבקש מיבואן מנועים הוא יביא את כל הסט. כל היתר אמור להיות בול אותו דבר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שוב שלום לכולם

מה דעתכם על מנוע 380 משנות ה 80

האם מישהו יכול לספר לי על המנוע והגיר

אמינות כמה דלק הוא צורך "מחלות", מהן הוא סובל וכו'

תודה מראש

• תוכן חדש...