Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסמכים מצולמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם ניתן לנסוע עם מסמכי רכב מצולמים? (רישיון רכב, ביטוח חובה)

לפני יומיים פרצו לי לרכב ולמזלי המסמכים לא נגנבו, כך שאני רוצה להקדים את המאוחר.

האם ישנה דרך נוספת חוץ מלקחת כל פעם את הרישיון רכב וביטוח חובה איתך תמיד?

Peugeot 206XS

פורסם

אסור.

רק לציי רכב בהם יש קצין רכב, אפשר להסתפק בצילום החתום ומאושר ע"י קצין הרכב.

נכון להיום המשטרה לא מקפידה על המצאות רשיונות, אבל זה לא אומר שפטורים מהחזקת הרשיונות המקוריים ברכב. אם תתגלה בעיה וירצו לראות רשיון פיזי, אתה תתבקש לסור לתחנת המשטרה ע"מ להציג רשיונות.

גנב לא בוחר רכב בגלל שיש ברכב רשיונות. הוא קודם פרץ לרכב והדבר הראשון אחרי זה, לנטרל אזעקה, להניע ולהסתלק. רק כשיגיע למחוז חפצו יהיה לו זמן לבדוק מה עוד יש ברכב.

אני לא בטוח שתרצה לקבל חזרה רכב שפירפרו איתו וטחנו סל"ד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...