Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכללי, אני לא רוצה לעבור על החוק עם הוספת צ'יפים או דברים כאלה, בנינו התקציב גם לא מי יודע מה גדול אחרת לא הייתי קונה פונטו ספייס, אבל האם אפשר לשפר בכללי את יכולות הרכב, לעלות טיפה את מיהורת ההאצה של הרכב, שלא יקח בהילוך שני 20 דקות להגיע ל4000 סל"ד ולהגיע ל60, אולי אגזוז משופר?, גלגלים משופרים?

אני לא כל כך מבין ברכבים אך אשמח לקבל הדרכה קטנה כיצד היכולות של האוטו יהפכו לטיפה יותר טובים בסכום של נגיד.. עד 7.5 גג בלי סטייה..

פורסם
בכללי, אני לא רוצה לעבור על החוק עם הוספת צ'יפים או דברים כאלה, בנינו התקציב גם לא מי יודע מה גדול אחרת לא הייתי קונה פונטו ספייס, אבל האם אפשר לשפר בכללי את יכולות הרכב, לעלות טיפה את מיהורת ההאצה של הרכב, שלא יקח בהילוך שני 20 דקות להגיע ל4000 סל"ד ולהגיע ל60, אולי אגזוז משופר?, גלגלים משופרים?

אני לא כל כך מבין ברכבים אך אשמח לקבל הדרכה קטנה כיצד היכולות של האוטו יהפכו לטיפה יותר טובים בסכום של נגיד.. עד 7.5 גג בלי סטייה..

עריכה: אם הוספת צ'יפ איכשהוא אפשרית בלי לעבור על החוק, אשמח לנסות..

פורסם

תחליף מנוע לV16 או תקנה ELX.אם ELX שלי אני מצליח להגיע לאזור 150 תוך 20+ שניות (עלוב אני יודע)

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
תחליף מנוע לV16 או תקנה ELX.אם ELX שלי אני מצליח להגיע לאזור 150 תוך 20+ שניות (עלוב אני יודע)

כמה בערך עולה המנוע? האם הוא שווה את ההחלפה?

ומזה הELX, יש איזה קישור שמסביר על זה?

פורסם

הבנתי שבכלל לא מומלץ המנוע בגירסת ה16 שסתומים. (80 כ"ס), תריץ חיפוש

משהו עדין(!!) שם מאוד

אפשר בכלל לשדרג צ'יפ בפונטו ספייס כזאת? כמה זה כבר יתן ? עוד 10-15 כ"ס ?

פורסם
הבנתי שבכלל לא מומלץ המנוע בגירסת ה16 שסתומים. (80 כ"ס), תריץ חיפוש

משהו עדין(!!) שם מאוד

אפשר בכלל לשדרג צ'יפ בפונטו ספייס כזאת? כמה זה כבר יתן ? עוד 10-15 כ"ס ?

חח קטנה אבל זריזה, אם תהיה עוד קצת זריזה זה לא יזיק, בכלל אפשרי לעשות צ'יפ על הפיאט הזאת?

פורסם
צ'יפ לא ייתן לך כלום מכיון שהרכב אטמוספרי.(אולי כמה סוסים בודדים ולא מורגשים)

אז לא ניתן לעשות הרבה כדי לשפר את יכולותיה של המכונית?

פורסם

את זה אני רוצה לראות, ואם זה אכן כך אז אני מתדלק לך פול טנק!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה הכל בצחוק, פשוט שכחתי הפעם להוסיף את הסמיילי

אבל בלי קשר אם יש לך איזושהי בעיה איתי אז מצידי אתה יכול...

ואתה יודע יש כזה כפתור התעלמות שאם תשים אותי בו אתה לא תראה את ההודעות שלי:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...