Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock::shock::shock:

מה זה??? זה כמו להכנס למסעדה עם צלחת ולשאול "יש לכם אוכל" חחחחחחחחחחהההההההההההה זה היה טובבבבבב

אתה בא למתקין אמור להיות לו עבורך הכל. מינימום מקום מקורה לרכב + פינת ישיבה עם שתיה חמה/קרה + מבחר עיתונים + טלויזיות עם DVD והופעות חיות ברקע. ורצוי פקידה נאה ונחמדה לענות על שאלותיך בזמן השהות שלך במקום.

כל השאר המתקין אמור שיהיה לו על מנת שתצא מרוצה ושמח.

:-D אצלי בכל אופן ככה היה בעסק שלי [7 סוגי קפה חחח פסיכופטים היינו]

פורסם

אם יש לך תביא,אבל תקבע קודם כל איתו שהוא מוכן להישתמש במה שאתה מביא על מנת שלא יהיו אי הבנות ושיקזז לך ממחיר ההתקנה.

בכל מקרה אמור להיות לו הכל.

פורסם
תתפלא אבל לפי שרשורים שצפיתי בהם הבנתי שעדיף לבוא עם קיט התקנה טוב RCA

או שזה לא משנה ולהם יש ?

אם אתה הולך לנגר שיתקין לך מערכת ברכב אז תביא לו באמת את החיווט. בוא שמע תן למתקין להתפרנס ואתה יודע מה להרוויח עליך גם תן לו שהוא יהיה אחראי להתקנה באופן מלא הרי אם תביא את הכבלים הוא תמיד יוכל להגיד לך "שומעים חרא,יש רעשים" ושלל תרוצים כי אתה הבאת את הכבלים ולא הוא. לכן אני ממליץ לך לך למתקין תגיד לו שאתה רוצה קומפלט התקנה כמו שצריך עם סט חיווט טוב וככה תצא מרוצה. בזול מביא לרוב אכזבות.

פורסם

כן זה מה שאני אעשה אני מאמין שהם לא יזלזלו בדברים האלה

טוב תודה

ולא אני לא אלך לנגר אני הולך מן הסתם לחנויות בעיר שקשורות למולטימדיה וכל הדברים האלה :)

פורסם

תודה גבר אך אני מסודר בעניין הזה

הבעייה היחידה כרגע היא האם ללכת על פולס אדיו BA4400

שהוא חזק ואיכותי למרות שהוא נחשב סיני

או לחסוך עוד טיפה כסף ולקחת חברה אחרת

המגבר הזה בסביבות 600 שקל לדוגמה

אפילו פחות

התקנה נגיד 500 שקל

בדיוק בתקציב הנוכחי שלי

אני צריך משהו די זול וטוב כי אין לי תקציב למערכות8)

פורסם

אלוהים ישמור תתרחק מהמגברים האלו. הרבה חרא אכלתי מהמוצרים האלו מביאים את המגברים האלו תחת שמות שונים

הם הולכים די טוב בעזה [אני לא צוחק] וברמאלללה :-D

בכל אופן אם אתה רוצה בזול אל תבוא בטענות לאחר ההתקנה למתקין שזה "לא נשמע לך". בזול לרוב בתחום הרכב לא הולך.

תחשוב על זה!!!

פורסם

motoronix אתה אמיתי?

אם אני בא למתקין עם כבלים של ואן דן הול לדוגמא שעולים 30 שקל למטר (הערכה) הוא אמור לא לרצות להתקין לי? מי שואל אותו? לא רוצה לא צריך!

אני אמור לקחת במקום את החוטים הסיניים שרוב המתקינים עובדים איתם?

כבלים זה חלק בלתי נפרד משאר הציוד.

יש אנשים עם RCA שעולה יותר ממגבר ממוצע, אז תסרב להתקין להם אותו?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יש שתי אימרות שאומרות זול וזוגלובק שניהם מתחילים ב-ז ובשניהם אתה אוכל נקניקיה והשני עצלן הולך פעמיים קמצן משלם פעמיים :idea:

אז תבין מזה משהו ותקשיב ל-motronix על המגברים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני אף פעם לא זרקתי שום לקוח מהעסק שלי [למרות שאני לא הייתי אחראי על התעסקות עם הלקוחות] אבל מי שהגיע עם ציוד כלשהוא להתקנה תמיד נאמר לו "אנו לא אחראים למוצרים ו/או לאיכותם. אם בעת ההתקנה יוצרו בעיות כאלו ואחרות הלקוח ישא בתשלום על הזמן שאנחנו צריכים לפתור לו את הצרות "מהחרא/זהב" שהוא הביא לנו להתקנה. עכשיו מכיוון שאני לא מתעסק היום בהתקנות בכלל אין לי קשר פיסי לזה אני יכול לומר לך שאם תבוא אלי עם מגבר לתיקון ותגיד לי "הנה החלקים תחליף לי" אני אזרוק אותך לקבינימט למה הזמן שלי יקר ואני לא נמצא בארגז חול למשחקים. על אותו משקל אני אומר לך מתקין צריך לעשות את עבודתו עם המוצרים שהוא עובד איתם והוא אחראי להם. יש מצב תתפלא שחוטי "הפלא" שעולים 5000 שח לס"מ יהיו תקולים כן זה קורה בכל דבר בעולם [גם מרצדס יש לה מוסכים ולא רק לטיפולים] מה שקורה זה שאתה מביא מוצר למתקין ואם הוא מתקין והמוצר דפוק הוא צריך לפרק לתת לך להחליף ואז שוב להרכיב על חשבון מי???? הא??? רק במדינה הזו אין הערכה פה לעבודה רוצים פה רק בזול ולא מעריכים את העבודה.

שורה תחתונה: תביא למתקין מה שאתה רוצה מתקין חכם ובעל ניסיון ידע לחייב אותך ככה שאם הוא צריך להרויח עליך הוא יעשה זאת ואם הוא צריך לקחת תוספת "ביטוח" הוא יעשה זאת גם ככה שאתה כלקוח חושב יצאתי בזול אבל זה לא בהכרח.

ואן דן הול חחחחחחחחחהההההההההההה אהבתי :lol:

• תוכן חדש...