Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באולם התצוגה של לובינסקי ואין תיאור אחר ל RCZ חוץ מ"מדהים".

אני צריך עוד לבצע נסיעת מבחן, אבל אני לא מבין את פשר הסימונים ליד חריץ ביטול הפעלת כרית האוויר.

יש שם ציור שאומר שאסור לנסוע עם כרית אוויר פעילה כשמושב התינוק מותקן בניגוד לכיוון הנסיעה - וזה ברור.

מה שלא מובן לי זה הציור לידו, שאם אני מבין אותו נכון, זה שאסור להתקין מושב תינוק עם כיוון הנסיעה, עם כרית מבוטלת.

נציגת המכירות אומרת שהבנתי את הציור נכון ושזה אסור.

היום, בשירוקו, הבן שלי, בן 3, יושב בכסא תינוק עם הפנים לכיוון הנסיעה, עם כרית אוויר מבוטלת.

במאמר מוסגר אני רק אגיד שזה רק לצורך הסעה לגן, מרחק של קילומטר וחצי בתוך העיר. כל יתר הנסיעות שלו נעשות ברכב המשפחתי, בו הוא יושב במושב האחורי, במרכז.

אין לי מה להתקדם עם נסיעת מבחן ל RCZ, אם אי אפשר להושיב בקדמי. דחיקה למושב האחורי של RCZ, אפילו של זאטוט בן 3, תגרור בוודאי פניות של השכנים למועצה לשלום הילד.

• תוכן חדש...