Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהשמן גיר נוזל. ממש טיפות ורטיבות אגרסיבית , לא סתם הזעה. השאלה, מה לבדוק והאם אפשר לתקן לבד. ממה יכולה להיות הנזילה?

בנתיים, בכדי לא לטחון את הגיר,הייתי רוצה למלא מחדש, השאלה איך ממלאים נכון ומהיכן.

פורסם

אצלי קרה לפני כשבועים-שלושה, נזילת שמן גיר מגומיה של ציריה בצד הנהג.

הנזילה היתה אגרסיבית מאד.

(יש לי רנו מגאן שנת 2000 ידנית)

אם הנזילה אצלך אגרסיבית (ממה שאתה מתאר היא אכן רצינית) לא מומלץ לנסות למלא וליסוע עם האוטו- אלא אם כן זה מוסך קרוב. תגיע למוסך בהקדם. וקח בחשבון שאתה יכול להרוס את הגיר בנסיעה בצורה שכזו.

עריכה: אין הרבה מוסכים (כמובן שאינם מורשים) שממלאים שמן גיר מקורי של חברת elf שעליו רנו ממליצה. גם קשה למצא שמן גיר זה בשוק.

באם אתה הולך למוסך - תתעקש שישימו לך את השמן גיר המקורי. באם תתקשה למצא צור איתי קשר בהודעה פרטית ואעזור לך.

גילוי נאות: אני לא מומחה רנו.. רק בעלים של אחת כזו.

פורסם

לא תוכל למלא את שמן הגיר בעצמך.

תיגש למוסך. ראיתי שאתה מאיזור ת"א, יש לך מוסך לא מורשה יבואן "אמיר&חזי":

http://www.musach.co.il/details.asp?id=580

הם מתמחים ברכבי רנו ומכירים טוב מגאן.

אני לא יודע לגבי שמן גיר של ELF, אבל בזמנו לפי בקשתי הם הביאו שמן מנוע של ELF במיוחד לרכב שלי.

אם תרצה מוסך היבואן, "המכונן" מומלץ:

http://www.hamechonen.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A_%D7%A8%D7%A0%D7%95

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נראה שהשמן גיר נוזל. ממש טיפות ורטיבות אגרסיבית , לא סתם הזעה. השאלה, מה לבדוק והאם אפשר לתקן לבד. ממה יכולה להיות הנזילה?

בנתיים, בכדי לא לטחון את הגיר,הייתי רוצה למלא מחדש, השאלה איך ממלאים נכון ומהיכן.

ידני או אוטומט?

• תוכן חדש...