Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

top 5 low price component set

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנרג'י לא עולה 500 שקלים ולעומת התמורה לתוצאה שלו הטמפו לדעתי לא נופל בהרבה אם בכלל - אולי באמת על הקרוס הפסיבי ההרץ ישמע טוב יותר...

הסדר שרשמתי לא חייב להיות נוקשה למעט האימג'ן שלדעתי פשוט טוב יותר משאר הסטים שציינתי למעט הסיז שאין לי עליו קילומטרז' בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל קרוס יהיה איכותי יותר ביחס לקרוס העלוב של הטמפולס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה רק הופך את התמורה שלו למחיר ליותר טובה :-P

אתה בטוח שזה המחיר של הסט הזה היום? :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי נכון להיום אפשר להשיג את הסט הנ"ל בפחות אפילו מ- 1K ... אגלה לך סוד , בכמה מאות פחות

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

נייס...

Pioneer TS-X150

פורסם

א. יש כאן קישור מעניין ל " 10 סטים מציאה" כמובן במחירי ארה"ב.

ב. בנוגע למחירי המורל , לאחרונה באמת יש ירידה משמעותית במחירים שלהם: בחנות ליד הבית שלי מוכרים דוטק ב 850 ש"ח והייבריד ב 1290..

מה זה אומר? שהסטים האלו לא כאלה יקרים כמו שעושים אותם? בעל הבית השתגע במורל? אולי במחירים האלו אנחנו לא בדיוק מקבלים את הסחורה שאנו מצפים לה .

איזה סיבה יש בעולם שסט שעלה עד לפני מספר חודשים יותר מ2400 ש"ח פתאום ימכר לציבור בהנחה של כמעט 50% ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

כתבה נחמדה, אבל לדעתי הסטים המוצגים שם הם בגבול העליון של התקציב, וכל הרעיון כאן זה סטים שבוודאות נכנסים לתקציב. אז בבקשב מכל מי שמציע סטים, שהם בוודאות יהיו בתקציב וגם יהיה ניתן להשיג אותם. :-P

פורסם

או שמדובר בזיופים או שמדובר במלאי של דגם יוצא - ככה זה נשמע לי

ביקוש נמוך, מכירת חיסול... לא יודע

הKAR נראים כמו משהו שמבוסס על HIVI שנמכר במדיסאונד

JL ופוקל - לא אוהב

הCDT מאוד מעניין

את הARC והאלפיין הייתי מאוד מאוד רוצה לשמוע

ההימור שלי אם הייתי צריך לבחור היה מתוך נסיון האימג'ן ומתוך ציפייה לסט מאוד מפתיע - KAR DESIGN אבל זה רק הימור.

Pioneer TS-X150

פורסם

זיופים? אין סיכוי המורל מגיעים מניפון קשה לי להאמין שהם מזוייפים .. (קצת קשה ניראה לי להביא זיוף לרמקול שמיוצר בארץ)

מלאי של דגם יוצא? גם לא ברור

ביקוש נמוך ? אולי אבל לפי ההמלצות כאן דווקא הביקוש צריך להיות גבוה לא ? לא שהפורום הוא הוא המדד.

ואם לשפוט לפי גיל : שכל הסיפור הוא בקרוס? כלומר קרוס עם יכולת עבודה BI_WIRE צריך הבדל של 1000 ש"ח ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אם מדברים על ה-LOW TOP5 בתמחור של ארצינו ההגדרה הזו עונה לסטים של מתחת ל-2000 שח

הטובים ביותר לדעתי ,כול אחד וסיגנונו הם:

מורל הייבירד

ריינבו SLC265

פוקאל 165KF

הרץ HSK165

HAT קלארוס

• תוכן חדש...