Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

top 5 low price component set

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני יודע,אני טוען שכדי שהתקרה תענה להגדרה בתמחור של ארצינו היא צריכה לעמוד על 2000 שח.

כול הסטים הטובים באמת שניתן להגיד עליהם LOW TOP5 נימצאים בטווח המחיר הזה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2000? נסחפתם קצת, לא? 2000 זה תקציב בינוני מכובד, בטח לא נמוך.

תקציב נמוך = כמה מאות שקלים, גג 1000.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבחירה שלי היא מבחינת עלות תועלת (קוסט אפקטיב), וללא קשר לגוון צליל:

פוקל A1, טמפו, הרץ אנרג'י, DLS-B6A, בוסטון SC, ריינבו CSX.

אם התקציב חוצה את רף ה-1,000 ש"ח,

הייתי שמח להוסיף לרשימה את ה-MT23 משודך לוופר (לדעתי אחד מהטויטרים היותר טובים שניתן לרכוש במחיר שפוי בארץ).

-

פורסם

פוקל A1 משודך ל MT23 בהגברה אקטיבית ? :roll:

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

חבר'ה, בואו נודה, רוב רובו של השוק הזה מתעסק ברמקולים שעולים 200-500 ש"ח, אז תלוי מה אנחנו מגדירים כ- LOW PRICE.

הטמפו לדעתי הוא בהחלט אחד הסטים עם התמורה הגבוהה ביותר למחיר:

1. הוא נמכר במחיר זמין ומצליח להשתחל לפלח שוק גדול.

2. יחס עלות ישראל/חו"ל שלו מאוד גבוהה (מיוצר בסין אך נמכר במחירי מורל ישראל:))

3. הוא נשמע נהדר.

אחריו, יש כמה קומפוננטים טובים יחסית למחירם מסדרות פתיחה של חברות טובות, כמו הרץ ופוקאל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
פוקל A1 משודך ל MT23 בהגברה אקטיבית ? :roll:

כבר הוכח כשילוב לא מוצלח במיוחד מכמה נסיונות של חברי פורום - וופר מהיר ואגרסיבי - טוויטר רגוע וקצת "עצל" (איטי) לעומת הוופר

אני חושב שזו שטות - תחרות SQ ראשונה של אממא מי שלקח מקום ראשון היה חובב שברכב שלו היו מותקנים סופרימו פיקולו עם מידבאסים K2P :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי. אם כבר מה עם לקחת סטים בייתים ישנים וינטג' אמיתי עם יכולת מוכחת , סטים בריטיים אמיתיים ולשלב אותם באקוסטיקה הגרועה של הרכבים.

לדוגמא :

רמקול שאני מאוד אוהב , (בן 20 לא מיוצר עוד ) celcestion DL4 series II וופר 6.5 + טוויטר טיטניום 1" , קרוס חותך ב 3K (אמנם הוא 8 אוהם) (תיבת סיבית סגורה מרופדת אקרילן של כריות )

מענין השילוב שלו ברכב .

41210717.jpg

נצילות לא בשמיים 89 רשום , אבל מגבר של 40W הזיז אותו לא רע, -

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

יכול להיות שתצליח להוציא תוצאה מעולה - מהטוויטר בטוח.

מהוופר - זה כבר סיפור שונה לגמרי כי אתה צריך לזכור כמה דברים:

הוא מתוכנן לעבוד בתיבה.

הוא לא מטופל נגד תנאי אקלים שהרכב צריך לספוג ולכן - רמקול ישן... סביר להניח שסופו קרוב אם יותקן בדלת של רכב וגם יספוג חום\קור שהם קיצוניים מבחינתו שלא לדבר על רטיבות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יהיה חיוני לבנות עבורו תיבה בדלת, גם לטובת הנפח וגם לטובת בידוד מהרטיבות בדלת.

מתחדשת*

פורסם

יכול להיות שתצליח להוציא תוצאה מעולה - מהטוויטר בטוח.

מהוופר - זה כבר סיפור שונה לגמרי כי אתה צריך לזכור כמה דברים:

הוא מתוכנן לעבוד בתיבה.

הוא לא מטופל נגד תנאי אקלים שהרכב צריך לספוג ולכן - רמקול ישן... סביר להניח שסופו קרוב אם יותקן בדלת של רכב וגם יספוג חום\קור שהם קיצוניים מבחינתו שלא לדבר על רטיבות...

הטוויטר הזה הוא בעל מגנט ענק התקנה שלו ברכב היא לא דבר טרוויאלי , הלוואי שיכולתי לשלב אותם ברכב שלי.

בבית יש לי סדרה יותר ישנה של אותו יצרן ,עם טוויטר אלומיניום של 1.25" שיש לו מגנט בקוטר של 3.5" ושוקל איזה קילו וחצי - לך תעשה בניה לדבר כזה..

dl8tweeter.jpg

בנוגע לוופר , נכון , בעיקר עקב העובדה שמדובר בוופר נייר .. שלטעמי אלמנטים מבוססים נייר הם (עדיין ) נשמעים הכי טוב הם בעייתים בסביבה האכזרית של רכב , שלא נדבר בחוף המזרחי של הים התיכון ...

אגב יש לי במחסן זוג אלמנטים 8" של DL8 סדרה ראשונה , עובדים ...

פורסם

בשביל דברים כאלה אתה צריך קוסטומייזר טוב שידע לעשות לטוויטר הזה קצת "טרימינג" איפה שאפשר ואז בניה, זווית ואתה מסודר

:-D

באמת שעל בעלי מקצוע כמו יוסי מספרים בדיחות שנגמרות ב"טפו איך הוא חונה..." :-D:-D:-D ומשלים כמו "עם קצת רצון וקצת יכולת, פיל ידפוק את התרנגולת, עם הרבה רצון והמון שכלול, פיל ידפוק את כל הלול" :-D:-D:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אגב TOP LOW PRICE

מה הדעה של חברי הפורום המלומדים על הטוייטר הזה:

SEAS Prestige 27TAFNC/G (H1397) 1" Aluminum Dome Tweeter

33$ במדיסאונד ..

h1397.jpg

פורסם

אני לא יכול לחוות שום דעה - אולי איציק B או דני G ואולי אולי סטס S3T

Pioneer TS-X150

פורסם

וופרים של פוקל A1 משודרג לMT22, סט של טמפו יתן סיפוק מיירבי למחיר .

בתקציב הנ"ל העקרון הוא במשחק בין שידוך הסטים (טוויטר וופרים) מרכיבים שונים יתנו תמורה מעולה .

כתור סט יחיד אני חושב שהייתי בוחר ב HAT שהמחיר שלו מעט מעל ה1K אבל נותן צליל מיוחד יותר משאר הסטים ...

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...