Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

top 5 low price component set

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי לא מזמן את השירשור שנפתח על 5 הסטים של קומפוננט הטובים ביותר שיש. אהבתי את הרעיון של השירשור והחלטתי לפתוח את שירשור זה המיעוד לכל אלה שמחפשים להתקין מערכת בתקציב מוגבל.

אז, מהם לדעתכם 5 הסטים שנותנים את התמורה הכי טובה במחיר הכי נמוך. (אם תוכלו תרשמו גם מה האופי שלהם ולאיזה סוג מוסיקה הכי מתאימים לדעתכם)

במחיר נמוך אני מתכוון סולם עולה מ 500 עד גג 1500.:-)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינתי מספר 1

HAT - IMAGINE

אופי צליל - תלוי לאן תיקח את הסט הזה - הוא יכול להיות גם חם ונעים וגם בהיר וצלול (זה נכון כמעט לכל סט אבל האחד הזה נשמע טוב באותה המידה לשני הכוונים)

1100 שקלים.

מספר 2 -

מוראל דוטק אוביישן

חם ונעים - צריך להזהר מאוד עם הטוויטר כי הוא בקלות יכול להפוך לצורם ולא נעים.

1500 שקלים

מספר 3 - רק בגלל שלא יצא לי לשמוע אותו עדיין - סיז פרפורמנס.

טוויטר שמקבל המון תשבוכות ומיד שאומרים עליו שהוא טיפה חסר באס אבל הסט מקבל רשמים נהדרים.

מספר 4 - מוראל טמפו\פולס - פשוט אין סט שנותן תמורה טובה יותר בעד 500 שקלים

מספר 5 - הרץ היי אנרגי' (מקווה שנכנס בתקציב) בעבודה נכונה עם הסט הזה, יותר ממספק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,חשוב לציין שאתה עובד אקטיבי עם הIMAGINE.

בחיבור פאסיבי,הוופר מנגן עד הרול אופ שלו והטוויטר נחתך ע''י קבל.

בשיפוצים...

פורסם

חשוב לציין שאני נותן לוופר לנגן באקטיבי עד 6KHZ ולטוויטר מ5KHZ שזה בערך אותו הדבר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואין כאן כרגע הרבה קשר להגברה אקטיבית או לא כי אני לא חושב שאף אחד מהסטים האלה ישמע ממש ממש טוב על הקרוס הפסיבי שלו בלי עבודת הרגעה מטורפת של אקולייזר שתסרס את רוב הסאונד גם ככה.

בשביל לעבוד פסיבי ולקבל תוצאה טובה צריך להתחיל להתעסק עם הרכיבים עצמם - יש כאלה שגם עושים שינויים ברמקולים עצמם - אם אתה ניגש לסדנא של סאונד סטורם ואתה חושב שמה שאתה שומע זה מוראל כמו שהם יצאו מהמפעל (אני מדבר על הרמקולים האישיים שלו) אתה טועה...

אותו דבר אצל ניר - גרין מונסטר, יש לו רמקולים בבניה אישית - זה לא מה שאתה מכיר כמוראל או אומגה או רנסנס אודיו אלא עבודת קוסטום.

כל חמשת הסטים שציינתי למעלה - בשביל לקבל מהם את התוצאות המירביות אני בכלל לא אבזבז את הזמן שלי לעבוד איתם פסיבית - ברור שיש כאן כאלה שיתנגדו לדיעה שלי - שיהנו להוציא דלי שלם של זיעה על ההתעסקות עם הסט, לא חושב בכלל שזה שווה את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת אני מסכים עם גיל לגבי זה. השאלה מתייחסת לקומפוננטים לאלה שלא רוצים להשקיע סכומים גדולים מדי והאמת שעבודה אקטיבית דורשת השקעה יותר גדולה וגם יותר ידע.

פורסם
זה שכדאי לעבוד אקטיבי אני יודע,אבל מי שיכנס עכשיו לתחום וירצה סט בינוני,לא יעבוד אקטיבי.

עכשיו? נכון.

מחר, כבר סיפור אחר.

זה כל היופי בקטע הזה, הדינמיות.

מתחדשת*

פורסם
האמת אני מסכים עם גיל לגבי זה. השאלה מתייחסת לקומפוננטים לאלה שלא רוצים להשקיע סכומים גדולים מדי והאמת שעבודה אקטיבית דורשת השקעה יותר גדולה וגם יותר ידע.

לזה התכוונתי.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...