Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,ברשותי איביזה טורבו עם צ'יפ,צנרת,דוד אחורי,פורק ועוד...

רציתי לדעת באיזה דלק מומלץ לי להשתמש?

האם 95 לא בריא למנוע הזה ויכול לגרום נזק?

האם 95 עם תוסף שמעלה אוקטן יעבוד טוב יותר מ98?

האם יהיה הבדל מבחינת כח בין סוגי הדלקים השונים?

קראתי הרבה חוות דעת על הנושא הנ"ל ורציתי תשובות קצת יותר מפורטות.

תודה.

פורסם

מומלץ? 98.

אל תעשה שום 95 ותוסף, אם כבר 95 אז אם מתאנול.

אל איזה דלק הציפ בנוי, לדעתי עצלך אל 95.

בכל אופן אני היתי עובר ל 98.

פורסם

אין לי מושג לאיזה דלק הצ'יפ בנוי,הצי'פ הוא של אפסולוט,הוא הורכב ב03 בE&A וחודש אחרי זה בן דוד שלי קנה את הרכב ולא נגע בו מבחינת שיפורים חוץ מפורק פנימי של פורג'(הרכב היה בבעלותו 8 שנים כמעט),אני קניתי ממנו את הרכב לפני שבועיים ואין לו מושג לאיזה דלק הוא בנוי.

השאלה היא אם 95 יכול לגרום לנזק לטווח הארוך?האוטו עם 87 אלף קילומטר ובחיים לא נכנס למוסך עקב תקלה(חוץ מהחלפת כוהל פעם אחת),בן דוד שלי היה נוסע איתו 2 מיכלים 95 ואז מיכל 98,אין לי מושג למה.

פורסם

ה 98 הוא בד"כ דלק לא "טרי" ולפעמים גם מהול בתחנות שמתחמנות (קל לערבב אותו עם 95 ואף אחד לא יידע)

במחירים ההזויים של הדלקים בחודש האחרון לא הייתי חושב פעמיים - 95

הציפים הסבירים ומחשבי הVAG יודעים לאחר הצתה באם יש צלצולים עקב דלק "נחות", תוכל לבדוק ב VAG_COM מה מצבך

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...