Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום הנכבדים שלום רב

אני שוקלת לקנות טויוטה ורסו S כרכב משפחתי לצורך נסיעות עירוניות וגם בין עירוניות (כפ"ס-רמת גן באופן יומיומי).

זהו רכב חדש שיתחיל להיות משווק לדעתי בפברואר הקרוב.

תיבת ההילוכים שלו הינה אוטומטית רציפה - 7 הילוכים, שקיימת כבר שלוש שנים בדגמים אחרים של טויוטה כגון טויוטה ורסו.

עד לפני מספר חודשים נהגתי שנים בדייהטסו שרייד אוטומטית רגילה (היה סבבה).

שאלותיי לחברי הפורום היקרים הינן:

1. מה ההבדל בין נהיגה בגיר אוטומטי רגיל לבין אוטומטי רציף (הפן המכני לא מעניין אותי כלל רק מבחינת נהיגה)? האם אני יכולה לשים ב-D ולנהוג כמו ברכב אוטומטי רגיל (בלי להחליף הילוכים)? האם הרכב יתדרדר? האם יעשה רעשים מוזרים? צריך ללחוץ על הדלק באופן שונה?

2. אשמח מאוד לתשובות על 1 בפרט למי שיש לו ניסיון בתיבת הילוכים אוטומטית רציפה של טויוטה.

כפי שקראתי בתגובות שונות בפורום אתם וודאי תציעו לי להזמין נסיעת מבחן (ואכן הזמנתי) אך אני חוששת שאיני בעלת חושים חדים מספיק שהנסיעה אכן תשקף לי מה יקרה בנסיעות ארוכות יותר ולאורך זמן.

כמו כן בניגוד לחברי פורום אחרים ונכבדים אני רוצה שהנהיגה תהיה פשוטה ולא מסובכת

תודה מראש

סיוון

פורסם

תפעול התיבה האוטומטית הרציפה זהה לתפעול של תיבה אוטומטית "רגילה".

לשאלתך - את יכולה לשים ב-D ולנסוע. הרכב לא מתדרדר. רעשים מוזרים לא אמורים להיות.

בעצם, יש רעשים מוזרים. אני לא יודע כמה תשימי לב אליהם, אבל הם שם.

בזמן האצה עם גיר אוטומטי רגיל הסל"ד של המנוע עולה ועולה עד לנקודה מסוימת, ואז עם העברת ההילוך (שמתבצעת אוטומטית) יורד. בגיר רציף אין ירידה של הסל"ד. כלומר את לוחצת על הגז, הסל"ד עולה, הרכב מתחיל לצבור מהירות ו... הסל"ד נשאר קבוע. זאת הרגשה קצת שונה מההרגשה של רכב אוטומטי רגיל, אבל זה לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...