Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף כסופה,לא הייתה עליה שריטה עד ש.....

קנאה של אנשים גרמה לשריטות מפתח על הדלתות.

יש איזה דרך להעלים את השריטות האלה מבלי לצבוע ?

(ביררתי לגבי פוליש ווקס-זה לא יעזור).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

שריטה עמוקה, אי אפשר. רק צבע לכל החלק. כדיאי להתיעץ עם פחח רכב שרואה מול העיניים כמה השריטה עמוקה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
ומה אם השריטה לא עמוקה?

פוליש ווקס יוכל להעלים שריטות קטנות?

אמור לעשות את העבודה.

פורסם

ווקס בלבד רק ידגיש את השריטה. אם מדובר בצבע רגיל, פוליש עשוי לעזור. בצבע מיטלי אסור להשתמש בפוליש, יש על הצבע שכבת לכה שהפוליש מסיר אותה. צריך לקנות צבע קרוב/מתאים (אוטו דיפו) ובעדינות עם מכחול דק/מקלון אזניים, למלא את השריטה ומייד אחרי זה להסיר שאריות, בעזרת סמרטוט טבול באצטון. עבודה המתאימה למי שבטוח בידיו או שכדאי להשאיר למי שאומנותו בכך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
ווקס בלבד רק ידגיש את השריטה. אם מדובר בצבע רגיל, פוליש עשוי לעזור. בצבע מיטלי אסור להשתמש בפוליש, יש על הצבע שכבת לכה שהפוליש מסיר אותה. צריך לקנות צבע קרוב/מתאים (אוטו דיפו) ובעדינות עם מכחול דק/מקלון אזניים, למלא את השריטה ומייד אחרי זה להסיר שאריות, בעזרת סמרטוט טבול באצטון. עבודה המתאימה למי שבטוח בידיו או שכדאי להשאיר למי שאומנותו בכך.

רוב הרכבים היום אם לא כולם עם לכה על צבע הרכב, בין אם הלכה מבריקה או מט.

אז מה? לא עושים פוליש לרכב?

ניתן לעשות בעזרת פוליש עדין יותר, חלש מבחינת חיתוך.

אסון אסון אסון שאין לו קנה מידה.

לגעת בצבע הרכב עם אצטון?!? אני מקווה בשבילך פותח השרשור שהוא עדיין לא קרא את ה"טיפ" שלך

וכמובן אני מקווה עוד יותר שרק לא הבנתי אותך נכון...

נ.ב

"מי שאומנותו בכך" אינו פועל עם אציטון או כל מסיר שומנים על צבע הרכב

לפותח השרשור:

שריטה עם מגרעת אינה ניתנת לתיקון אלא רק פחח יכול לבצע זאת.

לגבי טשטוש/העלמת שריטות, זה אפשרי. שווה להציץ פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359086

פורסם

על צבע כסוף - לא כל כך רואים את השריטה, אלא אם כן מתמקדים ובוחנים היטב את הרכב.

אני כבר יותר מ 4 שנים נוסע עם שריטה די עצבנית על הרכב - רכב כסוף וחריטה די עמוקה. עד כמה השריטה בולטת לעין, בעיקר תלוי בתאורה של השמש, ובזוית שמסתכלים ממנה. הצלחתי להשלים עם זה איכשהו - זה מציק רק מדי פעם. אבל ככה קניתי את הרכב.

אני בחנתי מספר פתרונות - אבל הדבר היחיד שבאמת יכול לעזור זה צביעה מלאה. הבעיה שאצלי זה לא רק על הדלת, אלא גם על גוף הרכב - מרכב 3 דלתות. שאלתי גם באוטופיקס, אבל במקרה שלי, גם הוא לא היה מוכן להתחייב על תוצאה מושלמת. אחרי צביעה ברכב לא כל כך חדש תצטרך להתמודד\לטפל בהבדלי גוונים.

היה מישהו עם אודי A3 לבנה, פה בפורום שהחליט ללכת על צביעה ועשו לו עבודה מעולה, שעולה כמובן בהתאם - ללא פירוקים מיותרים. אני אנסה למצוא לך את השרשור שלו. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם מומחה לצבע - אבל שיראה את הרכב וייתן הערכה לטיפול אפשרי.

עריכה: מצאתי :) תראה את תגובה מספר 148 ו 182 של BURZUM - עשו לו שם טיפול יפה בשריטות. תמונות של הטיפול ב A3 - החל מתגובה 97.

שים לב - במידה ותלך על פתרון "מקומי" - צביעה עם מכחול, יכול להיות שזה רק ידגיש את השריטה, במידה וזה לא יבוצע בצורה מקצועית על ידי מישהו שיודע מה הוא עושה.

הכי חשוב לעקוב ולראות שלא מתפתחים סממני חלודה (תלוי בעומק החריטה)

בהצלחה

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...