Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעיר שמחפש רכב בתקציב של 90 אלף שקל.

p_306_m
שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

אני בן 22 ומבקש יעוץ לאיזה רכב אפשר לקנות בסכום הזה.

צעיר הכוונה שמחפש צורה מאוד יפה לרכב (ספורטיבית אפילו) חשבתי הרבה על המבצע של הסיאט איביזה , חוץ מהרכב הזה שלדעתי ניראה מאוד טוב ועם כל התוספות, איזה רכב אתם יכולים להמליץ לי.

אמינות.

צריכת דלק נמוכה.

ידנית מאוד רוצה.

נוחה, נעימה

צורה ספורטיבית גם בונוס.

תודה מראש מקס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספורטיביות ויופי וכדומה, הייתי הולך על הסיאט, מאוד ספורטיבית, מאוד צעירה, נשמע החלטה נבונה.

אני הייתי אולי מחפש פולו ידנית יד שניה, הבעיה שהם יקרות יותר ותצטרך להתפשר על יד2 בשנתון נמוך יחסית.

אפשר יונדאי I20 1600 ידנית סופרים, חדשה עולה 101 אלף שקל, אולי יד שניה תמצא משהו נחמד, אני פשוט חושב שהיא לא ניראת הכי בשיא מהכיוון האחורי, ואתה מחפש יופי, אבל כולם אומרים שיופי זה עניין של טעם.

אפשר גם את הגרסא של מנוע ה1400 ידנית 3 דלתות שבהחלט נשמעת ספורטיבית במראה, אבל המנוע קצת יותר חלש, אבל היא זריזה מאוד בכל זאת בגלל הגיר ועצם העובדה שהיא קלה מאוד, רק ב86 אלף שקל חדשה, ואז עם העודף תקנה לה תוספות שמעניינות אותך ויתנו לך הנאה יותר בתוך הרכב.

אם אתה מעוניין ברכב יותר רציני יד שניה? הייתי אומר פולו , איביזה או משהו בסגנון, אלו הידניות שאני הייתי מציע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הידנית של פולו החדשה עולה 90K ש"ח כמו הסיאט, הבעיה בה שהיא פחות מאובזרת ועם מנוע יותר חלש.

אני אישית הייתי עושה נסיעת מבחן ואם ה1.4 של פולו מספיק לך הייתי הולך עליה כי כבר קשה לי להאמין בסיאט בגלל גם המבצעים שיצאו והשוק שהוצף (אבל זה אני, יכול להיות שאנשים אחרים מרגישים אחרת)

Polo 1.2 Tsi 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לרכוש את הi20 במבצע של "חבר" (עם עדיפות למנוע 1.6 וגיר ידני) או שתנסה לחפש סיאט איביזה במבצע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...