Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן אלמרה פרפקט 2006

orlyg
שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני עומדת בפני קנייה של ניסן אלמרה פרפקט יד ראשונה 2006, 80000 ק"מ, פרטית שבסה"כ נראית שמורה מאוד עברתי על הספר טיפולים ומלבד מספר שריטות אין פגיעות מיוחדות ובלי תאונות ( עדיין לא לקחתי אותה לבדיקה). הרכב יהיה בעיקר לנסיעות ביעירוניות של כ 100 ק"מ,לבחורה רווקה . נסעתי על הרכב והיה לי נוח וגם שמעתי וקראתי עליו המלצות חמות ובנוסף הוא עומד בתקציב ( שעומד על 50000 ש"ח בלחץ) אך אני חוששת מצריכת הדלק שלו מאחר והוא 1800.

מה דעתכם על האוטו?

מבחינת דלק, אמינות,ביטוח, תחזוקה וטיפולים?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ממה לחשוש.

ביטוח לא יקר, יחסית ליפנומטיות האחרות.

צריכת דלק משולבת של 1:12-13, שזו צריכה לא רעה.

עלות טיפולים - במוסך מורשה גבוהה.

אם יש לך עוד שאלות ספציפיות, אנחנו פה :).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, תודה על התגובות ובהחלט אקח אותה לבדיקה.

אך ההתלבטות העיקרית שלי היא אולי לחשוב על נפח מנוע קטן יותר כדי לחסוך בעלויות דלק מאחר ואני אעשה מס' ק"מ לא מבוטל ביום ומאחר שאני אהיה בד"כ לבד ברכב למרות שיש אנשים שטוענים שדווקא לנסיעות בין עירוניות עדיף נפח מנוע גדול יותר ושבכלל האלמרה כמו שציינת היא די חסכונית.

שוב, תודה.

אורלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית, תודה על התגובות ובהחלט אקח אותה לבדיקה.

אך ההתלבטות העיקרית שלי היא אולי לחשוב על נפח מנוע קטן יותר כדי לחסוך בעלויות דלק מאחר ואני אעשה מס' ק"מ לא מבוטל ביום ומאחר שאני אהיה בד"כ לבד ברכב למרות שיש אנשים שטוענים שדווקא לנסיעות בין עירוניות עדיף נפח מנוע גדול יותר ושבכלל האלמרה כמו שציינת היא די חסכונית.

שוב, תודה.

אורלי

למיטב היכרותי הניסן מגיעה עם 1800 ולא יצא לי לראות יותר מדי פחות מזה..

לא חושב שזו צריכה להיות ההתלבטות. צריכת הדלק של הרכב סבירה ביחס לסוגו ורמתו.

אם הרכב נוח לך, רק לוודא שאין איתו בעיות מיוחדות ולקחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פותחת השרשור מתלבטת האם לבחור מכונית אחרת ולא אלמרה אחרת.

הכל תלוי בהתלבטות. אם היא בין מנוע 1600 למנוע 1800 הנ"ל אז עדיף את האחרון מבחינת כוח וממוצע צריכת דלק זהה.

אם מדובר במנוע 1400, אז יש כבר הבדל. אומנם לא ענק, אך עדיין לא קטן.

נ.ב

האלמרה קיימת גם בגירסה עם מנוע 1500 וגיר ידני. אומנם היא לא שכיחה, אבל היא קיימת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום על ניסן אלמרה מניסיון! רכב אמין ביותר!

האלמרה זולה יחסית לקנייה, היא מתנהגת על הכביש בצורה מאוד נעימה, מאיצה ועוקפת ללא קושי כלל ובצורה אלגנטית.

המנוע מאוד גמיש, לא נדרש להוריד הילוכים מכל נגיעה קלה בדוושה.

צריכת הדלק מעולה! מעל 13 ק"מ לליטר בממוצע למנוע 1800!!!

שיהיה בהצלחה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...