Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה: פג'ו 206 XS שנת 2000 1.6.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עקב טיסה ארוכה לחו"ל (בכאב לב נוראי), אני מוכר את ה"בובה" שלי.

הרכב הוא פג'ו 206 2 דלתות XS, מנוע 1600 90 כ"ס, ידנית כמובן, הרכב יד שלישית (02 ברישיון), עבר 186000 ק"מ, טסט במרץ 2011.

הרכב שמור בצורה פנאטית, עבר צביעה כוללת לפני שנה עקב דהיית הגג ומכסה המנוע, על הדרך עבר גם טיפול טיימינג, וצמיגים חדשים.

כל בעיה שצצה באוטו נפתרה בעצת חברי הפורום הזה, ומוסך מורשה, ללא שיטות "מצליח" למיניהם, או קומבינות.

לרכב יש בקליות קרבון מאחורה, ספויילר, וסאנרוף, עבר צביעת חלקי פלסטיקה בתוך הרכב בתנור, תואם לצבע הרכב (מטאלי).

לפני חודש בוצע טיפול 10K שכלל החלפת שמן+פילטר, מי קירור(רק מקוריים של פג'ו), החלפת שמן ברקס, ושמן גיר, צלחות קדמיות של breco ורפידות Lucas (סט-אפ מצוין).

הכול ברכב עובד פיקס, קירור, חימום, ח"ח, נעילה מרכזית, יש אזעקת ביפר של רב בריח, 2 שלטים דו כיווניים, מראות חשמליות, אפילו ווישר אחורי עובד.

*באמת שהרכב הזה הוא הכול בשבילי, אני אמכור אותו למישהו שבאמת יטפל בו כמו שאני טיפלתי בו ולא סתם יתעלל בו.

המחיר שאני מבקש הוא: 25,000 ₪.

המחיר גמיש, בגלל הטסט הקרוב, ורצינות של אנשים.

פלאפון: 054-5405960

אני מאזור עמק יזרעאל.

לעוד פרטים אפשר להתקשר או להשאיר ה"פ.

15102009(010).jpg

15102009(011).jpg

תמונה274.jpg

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

• תוכן חדש...