Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית רמקולים

sissi800
שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני אחד אוהב מאוד לשמוע מוזיקה על וויליום גבוה מאוד ואין לי ממש הרבה כסף לרמקולים מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים חזקים שלא עולים הרבה מקסימום 500 שקל אני מתכוון רמקולים אחורים 6X9

ראיתי רמקולים של JBL GTO 938 איך הם? 100 WATT אפקטיבי זה מספיק? אתם יודעים כאילו שאני בתוך אוטו ומישהו ש20 מטר ממני שומע את המוזיקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ על מורל טמפו 6X9

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

מומלץ קודם להשקיע בבמה קידמית (רמקולים לקדימה) אבל כל אחד לפי הצרכים שלו.

הרמקול שהבאתה מאוד נציל וזאת אומרת שהם ישמעו חזק(לגבי טוב צריך לשמוע, לא שמעתי את הדגם הזה) גם ללא מגבר. בכל זאת ממליץ על המורל טמפו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כדאי את הJBL ב280 שקל הספק 100 מאשר הMOREL ב500 שקל והספק 110?

לגבי מגבר אני לא חושב בינתיים על זה כי אין לי מספיק כסף בשביל זה אני רוצה רמקול שישמע חזק גם ללא מגבר

ולגבי הבמה קידמית אתה יכול גם להציע לי שיהיה רעש חזק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש רעש תקנה רמקולים של פיוניר

אם אתה מחפש איכות ועוצמה לך על הטמפו, ההספק הוא כמה וואט שהרמקול יכול לספוג, רדיו דיסק בד"כ מוציא בין 17-22 וואט.

וגם אם אתה מחבר מגבר שינצל אותם עד הסוף ההספק הוא לא הדבר היחיד שקובע, איכות החומרים שמהם מורכב הרמקול יותר חשובה. יכול להיות שיהיה רמקול שסופג 300 וואט ורמקול של 40 וואט יישמע יותר טוב וחזק ממנו. הכל תלוי ממה הוא עשוי ובאיזה טכנולוגיה.

בקיצור הייתי ממליץ לך לשמוע את שניהם מכיוון שלשניהם יש אופי צליל שונה ויכול להיות שאתה לא תאהב את מה שאני אוהב, כל אחד לפי הטעם שלו.

לגבי במה קידמית שוב הייתי מציע את הטמפו (קומפוננט לא קווקסאלי) בגודל שמתאים לרכב שלך מקדימה. הטמפו הוא של חברה ישראלית ולכן המחירים שלו מאוד נמוכים בארץ. ניתן להשיג אותו גם בסביבות 400 ש"ח כשבחו"ל הוא עולה כמעט כפול.הטמפו הוא פשוט התמורה הכי טובה ביחס למחיר.

מאוד ממליץ לך לשמוע לפני.. ו280 ש"ח לJBL מחיר לא רע בכלל :)

בעיקרון הבמה הקדמית (הרמקולים שמקדימה) הם מה שאתה שומע, להשלמה אתה יכול לקנות רמקולים לאחורה (אבל אל תצפה מהם שיתנו באסים כמו סאב) אך ממש לא חייב רמקולים אחוריים,שוב כל אחד לפי הטעם שלו.

רמקולים איכותיים מקדימה עם מגבר וסאב יישמעו בהרבה יותר טוב מרמקולים קדמיים ואחוריים. כמובן שזה גם יותר יקר, אם חשובה לך המוזיקה באוטו ואתה לוקח את זה כהשקעה לטווח ארוך אתה יכול להתחיל בקטן ולקנות רק רמקולים קדימה ואח"כ להוסיף מגבר וסאב.

אם אתה מסתפק ברמקולים קדימה ואחורה ואתה לא רוצה להגזים, חסכת לך קצת כסף :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כדאי את הJBL ב280 שקל הספק 100 מאשר הMOREL ב500 שקל והספק 110?

לגבי מגבר אני לא חושב בינתיים על זה כי אין לי מספיק כסף בשביל זה אני רוצה רמקול שישמע חזק גם ללא מגבר

אם אתה לא מתכנן לשים מגבר אל תחפש הספק גבוה קח משהו בסדר גודל של 40 RMS.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך מגבר?

לא אין לי מגבר

ממליץ על מורל טמפו 6X9

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

מומלץ קודם להשקיע בבמה קידמית (רמקולים לקדימה) אבל כל אחד לפי הצרכים שלו.

הרמקול שהבאתה מאוד נציל וזאת אומרת שהם ישמעו חזק(לגבי טוב צריך לשמוע, לא שמעתי את הדגם הזה) גם ללא מגבר. בכל זאת ממליץ על המורל טמפו

מה זאת אומרת נציל?

אם אתה מחפש רעש תקנה רמקולים של פיוניר

אם אתה מחפש איכות ועוצמה לך על הטמפו, ההספק הוא כמה וואט שהרמקול יכול לספוג, רדיו דיסק בד"כ מוציא בין 17-22 וואט.

וגם אם אתה מחבר מגבר שינצל אותם עד הסוף ההספק הוא לא הדבר היחיד שקובע, איכות החומרים שמהם מורכב הרמקול יותר חשובה. יכול להיות שיהיה רמקול שסופג 300 וואט ורמקול של 40 וואט יישמע יותר טוב וחזק ממנו. הכל תלוי ממה הוא עשוי ובאיזה טכנולוגיה.

בקיצור הייתי ממליץ לך לשמוע את שניהם מכיוון שלשניהם יש אופי צליל שונה ויכול להיות שאתה לא תאהב את מה שאני אוהב, כל אחד לפי הטעם שלו.

לגבי במה קידמית שוב הייתי מציע את הטמפו (קומפוננט לא קווקסאלי) בגודל שמתאים לרכב שלך מקדימה. הטמפו הוא של חברה ישראלית ולכן המחירים שלו מאוד נמוכים בארץ. ניתן להשיג אותו גם בסביבות 400 ש"ח כשבחו"ל הוא עולה כמעט כפול.הטמפו הוא פשוט התמורה הכי טובה ביחס למחיר.

מאוד ממליץ לך לשמוע לפני.. ו280 ש"ח לJBL מחיר לא רע בכלל :)

בעיקרון הבמה הקדמית (הרמקולים שמקדימה) הם מה שאתה שומע, להשלמה אתה יכול לקנות רמקולים לאחורה (אבל אל תצפה מהם שיתנו באסים כמו סאב) אך ממש לא חייב רמקולים אחוריים,שוב כל אחד לפי הטעם שלו.

רמקולים איכותיים מקדימה עם מגבר וסאב יישמעו בהרבה יותר טוב מרמקולים קדמיים ואחוריים. כמובן שזה גם יותר יקר, אם חשובה לך המוזיקה באוטו ואתה לוקח את זה כהשקעה לטווח ארוך אתה יכול להתחיל בקטן ולקנות רק רמקולים קדימה ואח"כ להוסיף מגבר וסאב.

אם אתה מסתפק ברמקולים קדימה ואחורה ואתה לא רוצה להגזים, חסכת לך קצת כסף :)

אם אני מחבר את הרמקולים לרדיו דיסק את ההספק יעלה? (נגיד ההספק 110 ויש לי 50X4 אז זה יהיה 110+50)

אתה יכול להמליץ לי על רמקולים קידמיים בינתיים שישמעו בהם חזק? וגם מגבר אם הוא לא עולה יותר מידי יקר

איך אני יכול לשמוע לפני את הרמקול? צריך ללכת לחנות ולהגיד להם שאני רוצה לשמוע?

אתה יכול לדבר איתי בפרטי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המורל טמפו בכלל לא נציל !!!

חיברתי גם לרדיו דיסק וגם (לבנתיים ) למגבר שמפיק 60 rms לערוץ ועדיין לא שומעים כמו שצריך

אז אתה אומר שכדאי ללכת על הJBL?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...