Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

התקנתי לבדי לפני מס' חודשים מערכת באוטו שלי, מערכת שמורכבת מ - מגבר JBL GTO1004 , V15 ועוד מגבר קטן לרמקולים קדמיים בהספק 50*2

באוטו מורכבת מערכת פשוטה של פיוונר, בעלת יציאה אחת למגבר והמגברים מחוברים דרך OUTPUT של המגברים .

הבעיה היא שאני מגביר ונהייה חזק יחסית , נעבד לי הצלילי הגבוהה ושומעים חלש בצד אחד של הרמקולים,

חשבתי אולי מצבר לא חזק מספיק או אולי בגלל שיש יציאה אחת במערכת.

אני לא מבין מאוד, אבל ההרכבה שעשיתי היא טובה וגם הלכתי לבנאדם שזה תחומו בעניין.

מצטער שאני כותב בשבת, זה הזמן היחיד שיש לי

ותודה לעוזרים. רוי

פורסם

אילו רמקולים מחוברים לאיזה מגבר?

מהם נקודות החיתוך של הרמקולים (אם בכלל)?

תנסה לנתק את הרימוט למגברים, וכל פעם לחבר אחד מהם (כמובן יש לכבות את המערכת בין כל ניתוק וחיבור כזה), ותבדוק אם יש מגבר שעושה בעיות.

אחרי שתענה על הכל נהיה יותר חכמים.

מתחדשת*

פורסם

במידה והחשמל אצלך באוטו תקין {מצבר תקין ואלטרנטור}לא אמורה ליהיות בעיית חשמל זה לא מגברים שצורכים כמויות חשמל

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יש לך עשרה ערוצי הגברה? בשביל מה?

אני מציע שקודם כל תעשה קצת סדר במערכת או לפחות תגלה לנו מה מחובר למה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...