Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בפורום כאן ויש לי בעיה.

אתמול, יום חמישי, קניתי מטריד אין יונדאי גטס_2006 ב [עם] 60000 אלף קילומטר, מנוע 1.4, לא ה-1.350, ב-39.000שקל, יד שניה מליסינג, של אדם פרטי. נשמע סביר.

בעסקה דובר על גטס gls, הדגם המפואר עם כל האבזור הכולל ABS, אך בפועל קבילתי את הדגם GLF, שכולל מאוד, זול בכמעט 5 אלף שקל במחירון "יד 2”, ולא כולל ABS,למרבה ההתפעלות.

דובר גם על שהאוטו עבר טיפולים בזמן ובמוסך מורשה, אך הצלחתי להשיג מידע פנימי מיונדאי, שחוץ מכמה טיפולים שוליים האוטו לא היה במוסך מרכזי, אך הוצגו קבלות על טיפולים במוסכים של חברת הליסינג, שהם לא קשורים לינודאי [ליונדאי] באיזו שהיא צורה. בנוסף, בדף טיפולים של יונדאי רשום שאוטו הוא בכלל gli. עכשיו, חברי פורום נכבדים, מה אתם ממליצים לי לעשות ביום ראשון שאני אמור לאסוף את הרכב?

פורסם

שלום, האם כבר עשית העברת בעלות?

האם כל מה שהובטח לך (דגם מדוייק, איבזור, התחיבות לזה שהרכב טופל בחברה) רשום בהסכם?

על איזה טרייד אין דובר? האם מדובר במגרש הסוחרים הרגילים או טרייד אין של היבואן?

האם רשום בהסכם על אפשרות ביטול עיסקה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם הרכב עבר בדיקה?

אם קנית דגם אחד וקיבלת אחר, סביר להניח, שיש עוד נחשים בסל.

היה חשדן תמיד.

• תוכן חדש...