Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יום הולדתו של בעלי מתקרב ואני רוצה לתת לו מתנה קורס אתגרי ומגניב ואשמח לשמוע את דעתכם כי אין לי מושג...

אני מעדיפה קורס קצר יחסית ולא "מופרע" מידי (שאני ארגיש שזה בטוח...)

אבל כן עם אדרנלין ונראה לי שעדיף על רכב ספורטיבי (ראיתי שיש קורסים על הרכב הפרטי).

הוא נהג מאוד מנוסה (גם על רכב וגם על דו"ש)

אשמח לשמוע עצות,

יעלי

פורסם

יש את הפורמולה 2 של חברת מסלולים ודרייב ארט. חברתי עשתה לי את המתנה ליום הולדתי לפני שנה והדבר היה מדהים! הקורס מתבצע על שני רכבים - מאזדה MX5 ורנו מגאן טורבו. הנהיגה מתבצעת על מסלול(למרות שאני לא בטוח באיזה מסלול היות ואת נחשונים הרסו לפי מה ששמעתי, אז את זה תבררי), בליווי מדריכים מקצועיים(כגון און יעקובסון וכו'). החמיר הוא כ1000 שקלים.

http://www.maslulim.co.il/%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%94_2/

פורסם

אייזיק, שמת לב שמדובר ב"חווייה" של שעה וחצי, כן?

עם קצת יצירתיות, אפשר להפיק יותר הנאה מנסיעת מבחן על מכונית ספורט מהסוכנות.

יעלי - מה התקציב המתוכנן? מה דעתך לצאת לחופשה של כמה ימים, לטוס לאנגליה למשל,

ולעשות שם קורס דומה? ברור שמבחינת מחיר זה יהיה יותר גבוה, אבל כך גם התמורה לכסף.

כאמור, בארץ המצב די שחון בתחום הזה, בהיעדר מסלולים אמיתיים. בכל מקרה, אם כבר בישראל,

אז כדאי להעיף מבט על הקורסים של "נהיגה בשליטה".

פורסם

ולעשות שם קורס דומה? ברור שמבחינת מחיר זה יהיה יותר גבוה, אבל כך גם התמורה לכסף.

אתה נכנס לתחרות האנדר-סטייטמנט של 2011...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באנגליה המחיר הרבה הרבה יותר גבוה בגלל הטיסות והלינה כמובן, לא בגלל הפעילות.

אם בכל זאת מעניין אותך, תמורת 199 פאונד את מקבלת לדוגמא יום שלם במכונת טירוף שנקראת ווסטפילד (מאיצה ל100 ב3.8 שניות) כולל הדרכה, מדידות זמנים ואפילו פרסים בסוף היום. סה"כ 8 שעות פעילות, במסלול בדפורד שמצפון ללונדון (שעה ורבע נסיעה מרחוב אוקספורד והרודס :wink: ) או רוקינגהם (שעתיים נסיעה).

זו רק דוגמא, אפשר לרכוש ימי מתנה גם בפרארי, למבורגיני וכו'.

תחשבי על זה בצורה הבאה-

אם אתם בכל מקרה נוסעים לחול פעם בשנה שנתיים, אפשר כבר לשלב את המתנה עם הנסיעה ואז יוצא שאת לא מוציאה במיוחד על טיסה ולינה (טיסה- נגיד 900$ לשניכם ולינה בסביבות 100 פאונד ללילה לחדר זוגי)

• תוכן חדש...