Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום הנכבדים,

רציתי לשאול שאלה בקשר לארבע מגברים.

ברשותי מגבר רוקפורד R300.4 ומונו רוקפורד P300.1 (המונו מגביר P3 בתיבה פתוחה)

מצד שני ברשותי אפשרות להביא מגבר MAC AUDIO Z4200.

לפי הנתונים שלו הוא מוציא 110RMS מכל ערוץ, בזמן שהרוקפורד מוצהר כ-50RMS (בתעודת לידה היה רשום 60)

עכשיו מחבינת החברות רוקפורד היא רוקפורד, אבל גם כולם אומרים שרוקפורד היא לא מה שהייתה פעם.

בקיצור שאלתי היא כזו, מי מבין המגברים עדיף?אני מחפש שצליל הררמקולים יהיה מדויק כמה שיותר אבל העוצמה ממש חשובה לי, לא פחות מהדיוק.

מהמשפט האחרון שכתבתי נגזרת השאלה השניה שלי.

המונובלוק שלי מוצהר כ300 RMS (בתעודה רשום 350). אני מחפש מהסאבוופר הרבה הרבה כוח (בינתיים ברשותי P3 שיורד ל2אום, ומוציא 500RMS).אם כבר אני מדבר על הגבר של מאק מה אתם אומרים על MAC AODUI Z-2200? הוא מוצהר כ200RMS לערוץ ב4אום ולפי מה שהבנתי בגישור של 2 אום הוא יכול להוציא 600RMS. דבר ראשון, זה נכון? דבר שני, מבינת ההגברה לסאבוופר, על מה אתם תמליצו? להישאר עם המונו שלי או אולי לחדש למאק הזה? (ברור לי שהרבה יותר טוב להגביר סאבוופר עם מונובלוק, זה הרבה יותר בריא אני יודע, אבל עכשיו זה פחות רלוונטי)

אשמח מאוד לעזרה מצדכם.

ליאור

פורסם

איזה רמקולים יש לך.? לא בטוח ששידרוג מגבר 4 ערוצים ל Z4200 ישנה משהוא

אני מבין שהסאב שלך עובד בהתנגדות סופית של 2 אום.?

בכדי להוציא יותר מהסאב שלך הייתי משדרג את את המונובלוק לאחד חזק יותר קלאס D

אפשר למצוא מונובלוקים קלאס D יד שניה במחירים טובים.

פורסם

לי יש את הגבר

mac audio zx4500

שהוא מוצהר 125 לכל ערוץ

ואני ממש מאוכזב ממנו אני לא חושב שהוא מוציא שליש ממה שרשום

אני מאמין שרוקפורד או jbl יעשו את העבודה הרבה יותר טוב

פורסם

neorex: אתה תריך להבין שלא כל מגבר יכול להפיק צליל יפה. כמו כן לא כל מגבר יודע לתת באס יפה. הMAC הוא אחד המגברים שלא יודע לתת באס (במיוחד) ולא משנה כמה RMS רשום.

• תוכן חדש...