Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה רכשתי פג'ו 306

וברצוני להתקין את המערכת שלי.

הלכתי היום לקבל הצעת מחיר ולדעתי הגזימו טיפה.

1. במקום הראשון קיבלתי צעה של 1100

שזה כולל הכול עם חיווט איכותי, אבל הוא רוצה 200 שקל על פלטה מאחורה

2. רוצים 1000 קיט של רוקפורד לא כולל עוד 2 RCA שזה עוד תוספת תשלום של 300 ש"ח

3. רוצים 700 ש"ח אבל המקום נראה כמו משחטת רכב, ראתי את החיווט של ה 4גאג' ויש שם יותר פלסטיק מאשר נחושת.

מה לדעתכם אני אמור לעשות?

אני שוקל לתקין לבד אבל, שולל את האפשרות כי אני מפחד להרוס משהו

מה המחיר הממוצע לעבודה וחיווט סביר +

פורסם

קשה לדעת ולהגיב משום שיש מתקינים שהעבודה שלהם שווה 1000 שקל ויש כאלו שהעבודה שלהם שווה 200 וכן הלאה .

כמו כן אתה לא מספק מספיק נתונים מה כוללת ההתקנה. איזה רכיבים , איך וכו.

פורסם

או יחיאל ברוכים השבים אתה חסר פה מתגעגעים אלייך {אני בכל אופן}

כמו שיחיאל אמר

וזה תלוי בחיווט שאתה רוצה אתה יכול ליקנות RCA פשוטים של 40 50 ליחידה ויש גם הרבה יותר יקרים כנ"ל גם לשאר החיווט

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שלום לך. (++1 גדול למתגעגים)

לפותח השרשור.

מה כוללת ההתקנה?

פלטה מרופדת / רמקולים אחוריים / רמקולים קדמיים / קומפוננט מקדימה / מגבר / 2 מגברים / חיתוכי פח .

סט התקנה של 4G של חברה רצינית / חברת מדבקה

חוטים חדשים לרמקולים הקדמיים / שימוש בחוטים מקוריים.

ולכן לתת לך הערכת מחיר בלי לדעת מה דורשת ההתקנה זה בדיחה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ההצעה השלישית קיבלתי מחיר בלי שום שאלות, כמה מה ואיפה

כול השאר שאלו.

השנים הראשונים קיט של רוקפורד ובית פיוז קרמי וחיווט חדש.

פורסם

אנחנו שואלים.

מה כוללת ההתקנה.

את האופציות אני נתתי לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אה סליחה ברח לי מהראש.

קומפוננט מקדימה

מונו בלוק

מגבר 4 ערוצים

סאב

פלטה

חיווט

RCA

פיוז קרמי

ועבודה

זה בראשון

בשני אותו דבר בלי עוד 2 RCA שזה מקפיץ את המחיר ל1300 :?

בשלישי הכול כלול חיווט 4 GAG מזוייף עבודה מגעילה ומקום שנראה כמו משחטת רכב =)

פורסם

אם אתה כבר לא מרוצה מאיך שהמקום נראה אז הם כבר הרסו את התדמית שלהם לפניך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שוב, יש פה הרבה דברים שמשתנים, RCA טוב יכול לעלות 80 שקל והוא יכול לעלות גם 200, כבל 4 גייג' יכול להיות סאונדקווסט שזה בסדר ויכול להיות גם אודיסון, שזה יותר יקר, פלטה יכולה להיות משהו פשוט ויכול להיות משהו מסובך, בנוסף, כל מתקין מתמחר את עצמו בצורה שונה, חיווט לתוך הדלת או על המקורי?

הכי טוב שתריץ חיפוש, תבדוק על המקומות שרצית להתקין בהם, תראה שאתה מתקין אצל אדם אמין ומקצוען ושזה גם מתאים לכיס שלך.

בגדול, התקנה ברמה גבוהה אצל בעל מקצוע אמיתי ולא סדנת פוזה שמתקתקת רכבים, כולל השחלת חוטים בדלתות דרך הקונקטורים, בניית טבעות עץ שמותאמות ב- 100% לרכב שלך, פלטה מותאמת ולא סתם חתיכה של עץ, חיווט ברמה סבירה, לא כזה שתשלם על המותג ולא כזה שיפגע בביצועים או באיכות ירודה, בקיצור, בדיוק מה שאתה צריך וברמה גבוהה, אמור לעלות בערך 1000 שקל (כולל צכל מה שציינתי).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...