Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש עבודה. עזרה בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קוראים לי סמיר, בן 22, גר בשפרעם [ליד הקריות].

עד לפני 3 חודשים עבדתי בתמיכת אינטרנט של הוט, כולל תמיכת רשתות, תקופה של שנתיים וחצי.

מתמחה בעיקרון בהגדרות רשת בסיסיות ומתקדמות. יש לי ניסיון עם מגוון רחב של ראוטרים, וגם עם ראוטרים של בזק.

הגעתי לשלב שכבר לא יכולתי לסבול להיות במשמרת, אז סיימתי את העבודה שלי שם.

פניתי שוב לשוק העבודה של שירות לקוחות בתקווה שאני אמצא משהו טוב, והתקבלתי לתפקיד תומך אינטרנט עסקי בחברת ניטוויז'ן.

עברתי הכשרה בכל מה שקשור לשרתים, איחסון אתרים, אבטחה וכל מיני דברים מעניינים.

לצערי, אחרי תקופה של חודש, גיליתי שיש לי "טראומה" מהעבודה בתחום המענה הטלפוני, ושוב מצאתי את עצמי מתאמץ יותר מדי בשביל ללכת למשמרת שלי.

בשביל לחסוך כאב ראש כבר מההתחלה, החלטתי להתפטר.

בחנתי אפשרות להקים עסק עצמאי, והחלטתי לוותר על העניין כרגע, ולחזור להיות שכיר. הבעיה שנתקלתי בה, שרוב המודעות הן למענה טלפוני, וזה משהו שאני בחיים לא רוצה לחזור אליו.

היו כמה עבודות מעניינות, אבל ברגע ששמעו שאני משפרעם, החליטו שהמשרה כבר תפוסה.

כרגע אני מחפש עבודה כלשהי, לא משנה לי מה. באיזור חיפה והקריות. יש לי ידע טכני טוב במחשבים ורשתות.

יש לי חוש טכני טוב מאוד במכוניות. אני מבצע טיפולים לבד וכל מיני דברים מסביב.

אם מישהו מכיר בעל מוסך באיזור הקריות שייתן לי הזדמנות להוכיח את עצמי בעבודה, אני אשמח.

היות ואני מתכנן ללמוד מכונאות, אני מתעניין בעבודה במוסך. כי אחת הדרישות לקבלת תעודת גמר, ניסיון מוכח של שנתיים בעבודה במוסך.

אז אם מישהו יכול לעזור בעניין, אני מאוד אודה לו. גם כל עבודה אחרת תתקבל בברכה. העיקר לא מענה טלפוני :-).

תודה.

סמיר.

שונא גזענים !.

פורסם

למה אתה מחליט לזנוח את תחום הרשתות? אם יש לך הבנה טכנית טובה הייתי ממליץ לך לחשוב על כיוון של קורסי ניהול רשתות (של סיסקו או כל סוג מוכר אחר). המשכורות בתחום, בהנחה שאתה טוב במה שאתה עושה, הן מאד גבוהות וכנראה יותר גבוהות ממה שתוכל להוציא בעבודה במוסך ממוצע.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

חבל שעזבת את תחום הרשתות. יש קורסים טובים של MSCE,CISCO וגם MCITP של מייקרוסופט שנחשבים לטובים מאוד ופותחים לך דלת לעבודה בתחום אבטחת המידע וניהול רשת ארגונית. יש חברות שאפילו מסכימות לשלוח אותך לקורסים הללו ומשלמות עליהם תמורת חתימה לתקופה כלשהי.

בנוגע לעבודה במוסך-יש מכללות להכשרה מקצועית במגמת הנדסאי רכב.לגבי שכר לימוד-איני יודע כמה,אך מחבר שלי שלומד במדרשת רופין (הנדסאי מכונות בהתמחות ברכב) יש דרישה למוסכניקים טובים,עם אפשרות לפתיחת מוסך אחרי כמה שנות ניסיון.

תנסה לברר במדרשת רופין או במכללת מלט"ש-במלט"ש יש קורס של התמחות במערכות מיזוג אוויר לרכב.אם זה מתאים לך-אשריך.

בהצלחה.

פורסם

האם שקלת לעבוד בתחום הדפוס? יש לא מעט בתי עסק בצפון, די ליברליים בקשר למוצא ולמיקום שלך, שיכולים להיעזר בבחור

עם ראש טכני ונכונות לעבוד. אחרי תקופה של עבודה פיזית קשה, לפעמים אפשר גם להתקדם שם.

אם אתה מעוניין, בדוק באתרי חיפוש העבודה ובלשכת התעסוקה הקרובה לביתך.

פורסם

אני מנהל בית קפה בחיפה של elite coffee אני מחפש בריסטות (ברמן) ההכשרה על חשבון שטראוס עלית, תנאים מעולים עם אפשרויות קידום.

תתקשר אליי ל 0528722778

שינוי מרענן ממוקד טלפוני

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מתן ואופיר, את התחום עצמו לא עזבתי. אני עדיין קורא פה ושם, מנסה לבנות אצלי בבית רשתות ושרתים וכל מיני.

אני עזבתי רק את המענה הטלפוני.

בעבודה בניטוויזן הייתה לי אפשרות לעבור הסמכות של סיסקו על חשבון החברה גם. אבל לא צברתי מספיק ותק בשביל זה.

לגבי עבודה בבית דפוס, אני אתחיל לחפש, אולי אני אמצא משהו מעניין.

כפיר, תודה על ההצעה. אולי אני אקח את זה :) .

מחר אני עושה עוד סיבוב נוסף פה אצלנו, במקרה ולא יהיה משהו אני איצור איתך קשר לקראת הערב.

תודה :) .

שונא גזענים !.

פורסם

אולי כדאי לך לעבור לגור בין עכו לחיפה (אפילו שזה קרוב, רק שתהיה כתובת אחרת) ולחזור לתחום התקשורת?

נסה לחפש עבודה בחברות גדולות/מפעלים באיזור, שיש להם מחלקת מחשב עם הלפ-דסק ותמיכה עצמאית אצלם באירגון. יש מקומות שזה מעניין ומאתגר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

פשוט מעצבן לשמוע שאנשים בוחרים את העובדים שלהם לפי מיקום מגורי גאוגרפי, ועוד יותר מעצבן וכואב לשמוע שבצפון יש מחסור בהצעות עבודה.

מצחיק שיש לי כמה חברים שמנהלים ברים\מסעדות בת"א ופשוט מחפשים בנרות עובדים.

פורסם

סמיר, עזוב אותך ממוסכים - תשאיר את זה בתור תחביב.

כיון שנשמע שזה מדבר אליך אז לדעתי (כמו שהמליצו לך) לך תעשה קורס ניהול רשתות כלשהו ותמשיך משם.

פורסם

רוכב בודד, את ענין הכתובת אני אפתור בסופו של דבר, אבל עד לעבור דירה בשביל להשיג עבודה עם משכורת 4500 ש"ח, זה לא יהיה כ"כ אפקטיבי. כי חצי מהמשכורת תלך על שכ"ד ועלות מחייה.

גיל, לאינטל לא נראה לי שיקבלו אותי, כי אין לי הסמכה רשמית של רשתות או תואר כלשהו. מה שיש לי זה הסמכות דרך הוט ודרך ניטוויז'ן. בכל מקרה, נגיש מועמדות :) .

FAZER, אני אקח את זה לתשומת לבי :).

שונא גזענים !.

פורסם

יש המון משרות של מפעיל מכונה או טכנאי אחזקה (לרוב נדרש ידע טכני ומוכנות ללמוד).

חלקם גם במקומות מסודרים כמו שטראוס, תנובה, בתי זיקוק ועוד.

וגם המשכורת לרוב היא 32-35 ש"ח לשעה.

תן חיפוש בג'ובמאסטר.

משכנתא זה קל

פורסם

אנחנו מחפשים מפיצים עצמאים להפצת מוצר על בסיס מכרת הרווחת בלי השקעה כספית מצידך.

אם נמאס לך לעבוד בשביל אחרים בשביל 20-30 ש"ח לשעה אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...