Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה ברכב שלא היתה קודם, הרכב ידני, מנוע 1000.

אני נכנס לרכב, מניע, הכל בסדר, אני מרים רגל טיפה מהקלאץ' ונותן טיפה גז להתחלת נסיעה אך לרכב קשה לנוע, הוא רועד ואני צריך שוב ללחוץ על הקלאץ' אחרת הרעידות מתחזקות מאוד.

לעומת זאת, אם אני אלחץ על הגז בטורים קצת יותר גבוהים וארים את הקלאץ' ממש ממש (אבל ממש)באיטיות משוועת הרכב יתחיל לזוז לאט לאט ולא ירעד בכלל ואז להתחיל לנסוע.

זה לא היה ככה קודם, קודם לא חשבתי בכלל על לחיצה כל כך איטית על הקלאץ', הייתי לוחץ באופן "נורמלי" נגדיר את זה ככה והרכב היה מתחיל לנסוע בלי שום רעידות.

מה יכולה להיות הבעיה? בקלאץ' או במערכב הדלק?

אגב, בהמשך הנסיעה הבעיה לעיתים חוזרת על עצמה אבל הרבה פחות חמורה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

מתי נעשה קלאץ' אין לי מושג, הרכב אצלי חצי שנה ולא היתה בעיה כזו.

בקשר לתושבת גיר אני לא יודע היכן היא נמצאת בשביל זה אני אצטרך ללכת למוסך.

אני מבין שהאופציה של בעיה בהזרקת דלק אינה רלוונטית?

פורסם
מתי נעשה קלאץ' אין לי מושג, הרכב אצלי חצי שנה ולא היתה בעיה כזו.

בקשר לתושבת גיר אני לא יודע היכן היא נמצאת בשביל זה אני אצטרך ללכת למוסך.

אני מבין שהאופציה של בעיה בהזרקת דלק אינה רלוונטית?

עד כמה שניתן להבין אותך דרך המיקלדת אז אין פה קשר כלל למערכת הדלק!

:)
פורסם

טוב, קודם כל תודה על התשובות ונעבור לקטע הכלכלי.

אני מטפל במוסך מורשה רנו-ניסן באיזורי כי הוא מטפל בכל סוגי הרכבים ומשתמש בחלפים מקוריים לפי דרישה כמובן והמחירים זולים.

מהי העלות המשוערת(והסבירה, זה מורשה אחרי הכל) של תיקון/החלפת קלאץ'?

ומה בדבר תושבת גיר? נשמע לי כמו הרבה עבודה, מהי העלות?

יש לציין שאני מדבר על חלקים מקוריים בלבד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

במוסך נאמר לי שהבעיה בקלאץ' מחליק והוסיפו שלצורך החלפת הקלאץ' קומפלט, כלומר גם מיסב לחץ וממש הכל צריך לפרק את הגיר, האם זה נכון?

פורסם
במוסך נאמר לי שהבעיה בקלאץ' מחליק והוסיפו שלצורך החלפת הקלאץ' קומפלט, כלומר גם מיסב לחץ וממש הכל צריך לפרק את הגיר, האם זה נכון?

נכון, ליתר דיוק לא מפרקים את הגיר לגורמים אלא מורידים אותו מהמנוע ואז מחליפים את רפידת הקלאצ', דיסקת הלחץ ומיסב הלחץ.

:)
  • תוכן חדש...