Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON LRX 1.1K VS HIFONICS 1005D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AS 21 יש לי סאב של סרוין כרגע 500 RMS כל סליל 2OHM

חיברתי אותו אתמול וצר לי להגיד שאתה צודק במאה אחוז, האורות מקדימה כמו פליקר במסיבה ,

תציע לי אם תוכל איך לשדרג את המערכת חשמל במינימום הוצאות כסף בהתחשב בזה שיש לי אלטרנתור 80A תודה מראש , אשמח לשמוע חוות דעת נוספות

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שדרוג שלושת הגדולים והכבל שהולך לתא מטען לכבל של 0 גייג׳.

אם לא יעזור מצבר פריקה עמוקה

אם לא יעזור אלטרנטור

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אתה חושב ששלושת הגדולים על אלטרנטור 80A יעזור במשהו?,

כי לפי מה ששאלתי את אחד המתקינין בעפולה ( יחיאל מאפי 4*4) הוא טוען שזה בזבוז כסף מיותר ולא יעזור בגלל שהאלטרנטור חלש מאוד

יכול להיות שהוא טועה ואני מקווה שכך יהיה , תודה בכל זאת ננסה לבצע שלב שלב , או להחליף לקלאס D

ועוד שאלה : אם קבל חזק יכול לעזור במקרה שלי?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

" סוף מעשה במחשבה תחילה!"

הוא היה פייבוריט שלי וכמעט נקנה על ידי אבל עבודת מחקר קטנה שהבהירה לי את ההשלכות שבהתקנתו וניצולו המירבי-זנחה את הרעיון.

האודיסון הזה הוא מגבר מעולה ואיכותי לכל הדיעות ומבלי להכנס לבעדו או נגדו-נעשתה טעות קריטית שבגינה אתה כנראה הולך להוציא הרבה תסכול וכסף. חיפשת איכות וכוח-קיבלת . אבל התשתית שלך אינה מספקת את אנרגית החשמל הרצויה על מנת להפיק את המיטב מהמגבר הטוב שלך.

שלושת הגדולים יקטינו במידה מועטה את בעייתך ושורש הבעיה לא תטופל.עכשיו זה "רק" הבהוב אורות.עוד קצת ועומס על המערכת חשמל ויגיעו כל הסיפטומים.

ממליץ לך באופן גורף לשבת עם עצמך ולהבין היטב שאתה יודע איך מתחילים אבל את הסוף...אלהים ישמור.

מדובר בהמון תסכול,סבלנות וממון.מגבר שעלה לך רק 1900 יקח ממך -אם תחליט כמובן-הרבה יותר ממה ששילמת עליו רק כדי להינות ממנו.

קח נשימה ידידי.תתייעץ עם בחורינו הטובים כאן .אם אינך רוצה את כל זאת ,החלף לקלאס D.הוא פשוט לא יקצין לך את הבעיה.

בהצלחה

ליאור

נ.ב.

"שלושת הגדולים" מומלץ בכל מקרה.

פורסם

יש לי הצעה, לפני שאתה נכנס לסרט של החלפת אלטרנאטור, מצבר, מגבר, סאב וכו'. תנסה לחבר את הסאב ב-4 אום. זה יגזול ממך רק כמה דקות ואף שקל. תמיד תוכל לחזור אם לא תהיה שבע רצון.

פורסם

כה חשבתי על זה , אבל כרגע יש לי בעיה אחרת בטעות שרפתי את הפיוז שלו ואין לי מושג איפה להשיג אחד כזה

***ננעל עקב שפה עילגת של פותח השרשור + צפצוף על כללי הפורום***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...