Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON LRX 1.1K VS HIFONICS 1005D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בעיה לקנות את האודיסון אבל האם יש לך תשתית חשמל בריאה?

בלי מערכת חשמל בריאה מצטער אבל לא תהנה ממנו כל כך אם אתה מחפש

עוצמה אני אומר מניסיון שלי עם המגבר.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי פורד מונדאו 2004

יש אלטרנטור לפי מה אני יודע 85 אמפר

ויש לי מגבר אחד כרגע רכב אז יכול להיות שזה יחזיק ולא יעשה בעיות

פורסם

איזה חיווט הולך לתא המטען איזה חיווט יש בשלושת הגדולים איזה

מצבר ?

JVC KW-AVX836

פורסם

אני חושב תרד מהמגבר של האודיוסון אישית לא אוהב אותם לא חזקים וגם האיכות יחסית למגברים בנונים לא משהו.

האודיסון הזה מגבר טוב לא יותר מיזה.

תביא לך מגבר קלאס D כמו Sundown 1000D או hifonics brutus bxi 2006d חיות רעות המגברים האלה, במקול לזרוק כסף על מגבר כמו אודיסון שרק נראה לי על השם אתה משלם כפול 3 ממגברים אחרים שנותנים לך אפילו תוצאות הרבה יותר טובות במגברים אחרים בשליש מהכסף.

יש לך את המגבר הזה והוא כבר ירד למחיר של 1400ש"ח אני במקומך עכשיו מניעה את הרכב ונוסע להביא אותו זה פשוט מפלצת. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356063

יש גם אתה זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=349797

פורסם

תודה לכל המגיבים,

בסוף רכשתי את ה AUDISON LRX 1.1Kבערב נחבר אותו וניראה אם יהיו תוצאות

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

אני לא מבין איך מגיעים למצב שמשווים את שני המגברים הללו.

עשית את הבחירה הנכונה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תתחדש על המגבר, בהחלט בחירה נבונה.

אני ממליץ לך לשמוע את הסאב שלי

jbl w12gti.

אצלי הוא מוגבר ע"י סלסטרה DA2K. והוא ממש מונמך ועדיין שובר ת'רכב, מה גם שאצלי הוא בתיבה אטומה בנפח של 28 ליטר, עפ"י הוראות יצרן הוא צריך 50 ל' אטומה לביצועים אופטימליים, 70 ליטר עם פורט, אם יש לך מקום ברכב ללא ספק אני ממליץ עליו בחום. רק שים לב שהוא פועל או ב3 אום או ב-12.

under construction...

פורסם

DJICOB אני רוצה סאב שידע לרדת ל1 אום שיהיה תואם לאודיסון , בכל זאת תודה על ההמלצה

הסרוין וגה שלי מתפרע על המונו החדש , ניראה לי ישרף בקרוב 500 RMS לא מספיק

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

הסיכוי לדעתי שתוכל לעבוד בעוצמה על 1 אוהם עם המגבר הזה קלוש לא כי המגבר לא יכול אלא בגלל שמערכת

החשמל שלך שלא תוכל לעמוד בזה תלוי כמובן איזה סאב.

JVC KW-AVX836

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...