Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDISON LRX 1.1K VS HIFONICS 1005D

shon23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השאלה היא איזה מבין 2 המונו בלוקים יהיה יותר טוב מבחינת הסאונד ופתיחת סאב של בין 750-1000 RMS

בהתחשב בזה שההיפוניקס הוא CLASS D ו אודיסון A/B

שתי מוצרים יד שניה ולא חדשים

תודה לכל העונים ,

הגעתי למסכנה שאני חייב לשדרג את המערכת שלי סוף סוף והחלטתי להתחיל מ 2 הרכיבים הנל.

ושאלה 2 : איזה סאב לדעתכם יהיה מומלץ לרכוש בתיבה פתוחה כדי להגיע לרמת באס דומיננטית ( בשפה הסלנגית שירעיד תרכב (כלומר את הרכב בשפה של ערסים) אבל גם שישמע יחסית נקי ויפה) משו בין SQ ל SPL ולא קיקר L7 :)P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אין פה מקום להשוואה בין שני המגברים ביכלל האודיסון טוב יותר ואיכותי יותר {אבל קצת זללן יותר} היתרון של ההיפוניקס הוא שאולי הוא יותר חסכוני בחשמל בגדול מבחינת איכות לך על האודיסון

לגבי סאב תגדיר תקציב לפני שאנשים יזרקו לך פה סאבים באלפי שקלים

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיט!

בדיוק רציתי לזרוק "אולטימו" לאוויר :-P

עכשיו אני נאלץ לאמר אולטימו SC

ההמלצה שלי תהיה AA כאוס - אם תוכל למצוא אחד כזה יד שניה...

אבל גם האולטימו SC יכול להיות המלצה טובה מאוד רק שמדובר ב10 אינטש בלבד עד כמה שזכור לי לדגם הSC.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר לעשות השווה בית Audison LRX 1.1k להייפוניקס זה ליגה אחר וגם המחיר בהתאם.

אגב בקשר להייפוניקס נו איך הסתדר בסוף? שומעים טוב אם הייפוניקס?

נראה לי יש לו שם בעיה רצינית של חשמל או משהו אצלי לפני שהוא לקח אותו והוא גם חיבר ושמע את ה-P3 שלו אצלי ב- 4 אוהם על המונו, כמעט פירק לי את האוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא קנה L7 יד 2 ויש שיפור בחוזק

היום הבאתי לו תיבה 90 ליטר עבודת יד מותאמת ל L7 נחבר וניראה אם ישמע הבדל רציני, אבל בכללי מונו חמוד אם כן אני חושב יותר לכיוון האודיסון מחינת האיכות שלו

ולי סאה קיקר לא מתאים מבחינת איכות סאונד שלו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לך על האודיסון אם התקציב שלך מאפשר, אבל אני מקווה גם שאין לך 10 מגברים כמו לאנדרי אחרת האודיוסון לא יזיז לך את הסאב.

תגיעו למפגש יום שישי נראה את המונו שלי בפעולה אני מאוד מתגעגע אליו, נכוון לכם גם כמו שצריך את כל המערכת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, לא מצאתי יד שניה התפשרתי על 9855 שוב שהיה לי בעבר :-(, מה לעשות שאתה לא מחפש יש בשפע, שאתה כן מחפש אתה לא מצליך למצוא.

אין לי סבלנות אני, במיוחר שאין לי מערכת באוטו וראיתה כמה התלבטתי לפני שאנדרי קנה ממני את ה-9835 זה לא בשביל הכסף.

וגם הוא קבל ממני רדיו דיסק פשוט מטורף במחיר חינם שאתה לא מבין כמה אנשים מחפשים אותו בגלל שהוא נותן סאונד שהמכשירים החדשים של היום לא מסוגלים לתת.

אבל לא נורא עוד 5 חודש מסיים צבא נקנה 9887 חדש בקופסה.:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני לגבי המונו בלוק אני ממש מרוצה ממנו עכשיו חיברתי אליו 2 סאבים של קיקר וכמו שאמרת לי הוא באמת מפרק לי את האוטו :D

תודה על העזרה הטלפונית עזר מאוד!

ואיגור לך על AUDISON לדעתי זה מה שאתה מחפש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...