Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיוטה סיינה ביבוא אישי? או לחכות שתגיע לארץ? אם בכלל.

או אם יש לכם המלצות לרכב דומה

הצרכים שלי מהרכב הם:

1. רכב גבוה אבל לא ג'יפ. (לא חייב להיות שבעה מקומות)

2. מיועד עבור אדם כבד משקל שקשה לו להכנס ולצאת מרכב נמוך.

3. נועד לנסיעות ארוכות, והרבה.

המליצו לי לייבא טיוטא סיינה (בתמונה)

Toyota-Sienna_2011-55.jpg

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה

פורסם

שלום.

אם הרכב לא חייב להיות ענק,

יש את הניסאן קשקאי בגרסת 2*4 שהיא בסדר.

ויש את הסיטרואן C4 פיקאסו שהיא גבוהה [אבל הייתי ממליץ לך לנסות לשבת בפנים ולראות אם הגובה מספק אותך].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

פורד S-MAX באה בחשבון? לדעתי יכולה להיות אופצייה טובה.

יש גם גירסת הדיזל (לא יודע אם משווק בארץ).

ford-s-max-diesel-5225.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סובארו B9? (טריבקה)

פורד EDGE?

האמבי H3? (האמר)

לא ציינת בכלל מה התקציב שלך לרכישת הרכב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה בטוח שמדובר בדגם החדש של 2010.

כי הרבה עדין מייבאים את הדגם הישן של 2009.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה לכל המגיבים.

התקציב שלי הוא 300.000 ש"ח

האדון שעבורו נקנה הרכב מעוניין שיראה רכב מכובד.

והוא לא רוצה חצי ג'יפ או ג'יפ שלם

ולכן קשקאי, אוטלנדר סובארו B9? (טריבקה) פורד EDGE? האמבי H3? (האמר) הגוק של ניסן... לא מתאימים.

והרודיוס לא כ"כ מוצאת חן בעיניו. (מפחידה)

הפורד S-MAX יכולה להיות מעניינת.

עשינו גם נסיעת מבחן בקרייזלר Grand Voyager

1.jpg

נסיעה מהנה ומפנקת אבל הבנתי שהיא צמאה מאוד ושהחלקים יקרים.

פורסם

לכל מי שהציע את הניסאנים הג'וק והקאשקאי זה אחד המכוניות שיותר קשה להכנס אליהם.

קורה מאוד נמוכה שהפעם האחרונה שניתקלתי בזה הייתה בקרייזלר קרוספייר.

פורסם

יש גם את פורד גלאקסי שהוא טיפה יותר גדול מ-S-MAX. מבוסס על אותה הפלטפורמה של מונדאו, אבל ארוף ווקצת יותר גבוה מ-S-MAX. לטעמי הרכב ניראה מאוד מכובד.

כאן אפשר ליראות את הפרוספקט של גלאקסי (ניראה שמשווק רק עם מנוע בנזין בארץ בנפח 2.3) :

http://www.ford.co.il/files/catalog/Galaxy.pdf

וכאן ה-S-MAX:

http://www.ford.co.il/files/catalog/s-max_catalogue.pdf

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי בוחן גרסת 2X4 של הסנטה פה של יונדאי עם ה7 מושבים ומנוע הדיזל. אמנם מדובר בג'יפ כביכול, אבל אני חושב שהוא עשוי להספיק.

כדאי לעשות נסיעות מבחן על רכבי מיניוואן כאלו ואחרים. יש את המסורתיים כמו המאזדה 5 והמיצובישי גרנדיס, כדאי לבחון. לפי כתבה שקראתי בעיתון רכב ישראלי ששכחתי את שמו, הגרנדיס היה הטוב ביותר במחיר נמוך יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הביואיק אנקלייב מעניינת...:idea:

היא רק ביבוא אישי? נכון?

וכמה היא אמורה לעלות אחרי הכל?

ואולי אתם יודעים

על הכניסה והיציאה לאדם כבָד-משקל מביואיק לה קרוס?

• תוכן חדש...