Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקוני פח, רעש וחופש ממערכת ההנעה - סובארו B4 [נמחקו סימנים לא ברורים מהכותרת]

adam.d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שבת שלום לכולם,

אני בתהליכים מתקדמים לקראת רכישת סובארו B4 2004 מנוע 2.0.

האוטו בעל נתונים יפים ק"מ נמוך ויד 1.

כמובן כנהוג לפני קניה, עשיתי בדיקה ב"קומפיוטסט" לפני רכישה,

מצ"ב תוצאות הבדיקה -

שאלתי היא האם מישהו מבין ויודע להסביר אם יש איזשהו משהו חריג בבדיקה,

והאם תיקוני פח בעצם מעידים על תאונה, או שלפחות מרמזים על כך.

כמו-כן אם יש מישהו שיודע על סדר גודל של "נזק" תיקוני של מכלול הדברים,

פשוט לא ברור לי מהתוצאות מה מצב האוטו - במגרש נאמר לי כי ברובו זהו בלאי סטנדרטי

וכי מדובר בתיקון תקופתי של טיפול 15,000, משום מה ההתרשמות שלי קצת שונה,

וכמובן שאפנה למוסך שמבין לצורך מענה מקצועי...

אשמח אם למישהו יש מושג ויכול לשפוך קצת אור בנוגע למצב האוטו והאם ייתכן ותיקוני

הפח המרובים מרמזים על "תיקוני" קומבינה.

תודה רבה רבה.

2n0seb5.png 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם לא מציינים באילו חלקים בוצעו התיקונים. האם זה חלקי פח מולחמים או מחוברים עם ברגים. על איזה דלתות מדובר וכד'.קשה לדעת, יש לעבור עם בוחן על כל אלמנט ואלמנט כדי לקבוע. כמו כן אי אפשר לקבוע את איכות התיקונים מבלי להסתכל על הרכב.

לגבי מכלולים מכאניים גם לא ניתן ללמוד הרבה. התיאורים מאוד שטחיים ויכולים להתפרש גם כבעלי משמעות כספית גדולה או זניחה.

הבדיקה שהעלתה מאוד שטחית ונתן ללמוד ממנה רק כי הרכב עבר תיקוני פח והוא כבר די עייף.

להתעסק עם רכב במצב כזה ועוד ממגרש זאת רולטה רוסית.

לא הייתי נוגע, הייתי ממשיך לחפש בשוק הפרטי. הרכב עם ביקוש נמוך, אם הוא כבר הגיע למגרש קח בחשבון שהוא נרכש בחצי מהמחירון. ותחשוב האם יש סיבה.

בהצלחה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם לא מציינים באילו חלקים בוצעו התיקונים. האם זה חלקי פח מולחמים או מחוברים עם ברגים. על איזה דלתות מדובר וכד'.קשה לדעת, יש לעבור עם בוחן על כל אלמנט ואלמנט כדי לקבוע. כמו כן אי אפשר לקבוע את איכות התיקונים מבלי להסתכל על הרכב.

לגבי מכלולים מכאניים גם לא ניתן ללמוד הרבה. התיאורים מאוד שטחיים ויכולים להתפרש גם כבעלי משמעות כספית גדולה או זניחה.

הבדיקה שהעלתה מאוד שטחית ונתן ללמוד ממנה רק כי הרכב עבר תיקוני פח והוא כבר די עייף.

להתעסק עם רכב במצב כזה ועוד ממגרש זאת רולטה רוסית.

לא הייתי נוגע, הייתי ממשיך לחפש בשוק הפרטי. הרכב עם ביקוש נמוך, אם הוא כבר הגיע למגרש קח בחשבון שהוא נרכש בחצי מהמחירון. ותחשוב האם יש סיבה.

בהצלחה.

אהלן,

תודה רבה על המענה.

לגבי עניין הביקוש, לפי המחקר שעשיתי ולפי הבנתי B4 2004 הוא רכב מאוד מבוקש,

כשאין היצע גדול וכמו-כן נבחר לרכב השנה ב-2004 בחירת הגולשים.

הרכב קיבל רק ביקורות חיוביות מאוד לגבי איכות הנסיעה, אמינות וכמובן עלות אחזקה.

ישנם הטוענים כי הינו "שותה" דלק אך מכל הבירורים שעשיתי הרכב אינו שותה דלק, דווקא להיפך

הוא יחסית חסכן לעומת רכבים מקבילים כדוגמת המאזדה 6 של אותה השנה.

אך כמו כל רכב עם מנוע 2 ליטר, בנסיעה עירונית הצריכה גדלה משמעותית, אבל מכל הבדיקות

השונות במקומות השונים שערכתי מסתמן כי הוא דווקא שותה הרבה פחות אפילו מרחבים עם מנוע קטן יותר,

מפתיע?!

הרכב לא הגיע למגרש בחצי מחיר, המגרש המדובר הוא הינו חברה מוכרת והיא החברה הרשמית של טרייד-אין

של היבואן סובארו ועוד כמה ביניהם, מה שאומר שאדם שמבצע טרייד אין על הסובארו הישנה שלו בסובארו חדשה, הסובארו הישנה מגיעה למגרש - שונה לגמרי ממגרשי ה"קומבינות".

האוטו יד 1 עם 85 אלף ק"מ.

לגבי הבדיקה, אכן גם לי מסתמן כי התיקונים הם הרבה יותר מטיפול תקופתי לאוטו,

מה גם שיש שם החלפת 4 צמיגים, מצבר וכו', מה שמפריע בעיקר זה גם עניין תיקוני הפח המרובים.

עדיין חושב שיש להתרחק מהרכב?

הרבה זמן לא עשיתי בדיקה כזו ולכן אין לי אינדקציה לגבי הנורמה - אני חושב אני אבדוק רכב נוסף

פוטנציאלית מיד פרטית, כך על כל מקרה אקבל אינדקציה מסויימת לגבי תוצאות בדיקה כדוגמת זו?

האמת חשבתי קומפיוטסט נחשבים, אבל מהשירות וממה שעברתי, אני לא בטוח בכך בכלל,

אני חושב דיננומטר כבר עדיפים?!?

אני מוסיף לינק אחר לתמונה, התמונה לא עולה משום מה:

http://img152.imageshack.us/img152/3979/61349790.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...