Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.8 שנת 99 ריח רע

lavi201
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם שאני נכנס לרכב לפעמים יש ריח רע של ריקבון ברכב הבנתי שזה מה המסנן של המזגן רצתי לדעת איפו זה נימצא איך לפרק אותו.

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסנן המזגן נמצא בצד שמאל (כאשר אתה עומד מול תא המנוע) מתחת לטורפדו.

לפי דעתי הריח נובע כנראה מחדירת מים, אני ממליץ לך לבדוק לפני זה את השטיחים האם הם ייבשים או רטובים.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסנן המזגן נמצא בצד שמאל (כאשר אתה עומד מול תא המנוע) מתחת לטורפדו.

לפי דעתי הריח נובע כנראה מחדירת מים, אני ממליץ לך לבדוק לפני זה את השטיחים האם הם ייבשים או רטובים.

אתה יכול לתת לי שרטוט של זה ואני יבדוק מה שאתה אומר מחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמ'ע...קשה דרך מסך המחשב לדעת מאיפה הריח מגיע.

ריח רע עלול להגיע מבקטריות שהתיישבו בתעלות מיזוג האוויר ורק בתנאי מזג אוויר מסויימים ועם הפעלת המפוח הריח מתחיל להתפשט לחלל הרכב.

האם אתה רגיל לשחרר באוטו :-) האם אתה מעשן ברכב ?

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון לבד שמעל הגלגל אז לא אין רטיבות

לא אחי אתה מרים תבד מוציא תגלגל באמבטיה הזאת איפה שהגלגל נמצא אמור להיות מים עם יש לך איזה בעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך גג נפתח ברכב?

אם כן, תבדוק באיזור של המסילות אם יש נזילה לתוך הריפוד של הגג.

אתה יכול גם לתלות כמה עצי ריח בתוך הרכב. גם לשים איזשהו בקבוק ריח בפתח של המזגן.

זה מה שאני עשיתי אצלי ברכב, כשלא הצלחתי לאתר את מקור הריח.

עד שגיליתי ששכחתי סמרטוט ספוג במים בתוך הארגז כלים.

שונא גזענים !.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...