Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 או סיטרואן C3(יד שנייה)?

arielkaner
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל התותחים והמבינים בפורום,

אני מתלבט בין סיטרואן C3 לבין פיג'ו 307, בטווח השנים של 2002-2004, ראיתי שהמחירים נעים בין 25,000-35,000, שזה הוא בעצם התקציב שלי בערך.

עכשיו שאלתי היא בעצם...מה עדיף?

מה היתרונות והחסרונות של כל רכב?

איזה רכב יותר בטוח?

יש הצעות אחרות התקציב הזה?

תודה רבה מראש לכל המייעצים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה307 יותר "אוטו" מהC3,יש לי 307 כבר כמה שנים טובות ואני מאד מרוצה מהרכב.

מה ז"א יותר אוטו?

אכפת לך לתת לי קצת ידע כללי עליו מנסיונך?

צריכת דלק? נוחות? מהירות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותר אוטו זה התחושה בנהיגה,שהרכב הרבה יותר אוחז בכביש,ההתנהגות כביש,גם במהירות לא חוקית בעליל היא מצויינת,והרכב משרה בטחון על הנהג,שאתה נוסע על בורות אין רשרושים מכל מיני פלסטיקים,הרכב שקט יותר באופן כללי וכו,כל זאת בהתחשב שנהגתי די הרבה על C3.

הרכב מנוע 2.0,צריכת דלק משולבת יוצאת לי 1-11 למרות ש75% מהנסיעות שלי הן באזור עירוני,בכביש 6 על 110,הגעתי גם ל ,1-15.5.קח בחשבון שאני לא נוהג אגרסיבי.

הרכב נוח מאד מאד,ולי זה חשוב כי אני 1.85 על 125ק"ג ולא כל רכב נוח לי,במיוחד לא אסייתי.

מבחינת ביצועים הרכב מגיב מצויין,זריז,והמנוע גמיש,ככה שגם בעליות אין צורך להוריד הילוכים, [הרכב אוטומטי].

הקטע שבו הכי הופתעתי לטובה מהרכב זה האמינות המצויינת,ועלויות האחזקה הנמוכות,זאת למרות שהפחידו אותי לא מעט כל מיני "מומחים",ש"רכב צרפתי מתקלקל ויקר לאחזקה",מסתבר שהמציאות רחוקה שנות אור מהקשקושים.

מה שכן חשוב לשים לב זה שהרכב טופל בצורה מסודרת וקיים ספר טיפולים שמעיד על ההיסטוריה של הרכב.

אני לא ממליץ לך ללכת על ה-1.6,ההבדל בין הרכבים הוא גדול מאד לרעת ה1.6.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי ה-2 ליטר, אבל ה 1.6, במילה אחת: דרעק.

לאבא שלי יש אחת כזאת 2003, הרכב מאיץ די טוב, אבל זהו חוץ מזה.

תיבת ההילוכים האוטומטית בועטת בלי הפסקה, הרכב מגיב בצורה ממש גרועה לדוושה(שוב, בגלל הגיר כניראה), כול הפלסטיקה מרגישה מאוד מצועצעת, ובנוסף הרכב מסריח(נסעתי בעוד 2 פיז'ו כאלה ובשניהם היה את אותו ריח מסריח).

צריכת הדלק ב-90 אחוז נסיעות בין עירוניות - 1-11

מה שכן הרכב באמת נוח, וב-4 חודשים שהוא אצלנו עוד לא הייתה שום תקלה(לא יודע עד כמה זה נקודת זכות...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע לגבי ה-2 ליטר, אבל ה 1.6, במילה אחת: דרעק.

לאבא שלי יש אחת כזאת 2003, הרכב מאיץ די טוב, אבל זהו חוץ מזה.

תיבת ההילוכים האוטומטית בועטת בלי הפסקה, הרכב מגיב בצורה ממש גרועה לדוושה(שוב, בגלל הגיר כניראה), כול הפלסטיקה מרגישה מאוד מצועצעת, ובנוסף הרכב מסריח(נסעתי בעוד 2 פיז'ו כאלה ובשניהם היה את אותו ריח מסריח).

צריכת הדלק ב-90 אחוז נסיעות בין עירוניות - 1-11

מה שכן הרכב באמת נוח, וב-4 חודשים שהוא אצלנו עוד לא הייתה שום תקלה(לא יודע עד כמה זה נקודת זכות...)

הריח המסריח זה בגלל שלא החליפו פילטר מזגן כמה שנים,תחליפו,ותבקשו שירססו ספריי נגד פטריות למערכת האיורור וזה יעבור,זה בגלל הזנחה.

לגבי הביצועים,ה1.6 חלשה משמעותית מה2.0 ההבדל הוא באמת גדול,אבל כדי לשפר את התגובה של הרכב שלכם,תגשו למוסך מורשה פיגו ותבקשו לבצע עדכון תוכנה לגיר,זה ישפר לכם בצורה משמעותית את תפקוד התיבה והביצועים של הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב מסריח(נסעתי בעוד 2 פיז'ו כאלה ובשניהם היה את אותו ריח מסריח).

לפי שלושה מכוניות הכללת שהרכב מסריח ?

יש לנו 407, התחדשנו לפני כחודש בשעה טובה ב307 יד שניה, לפני ה407 היו שתי 206CC וכולן עם ריח מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו 407, התחדשנו לפני כחודש בשעה טובה ב307 יד שניה, לפני ה407 היו שתי 206CC וכולן עם ריח מעולה.

אמנם לפי סטטיסטיקה בסיסית, 3 רכבים זה לא אומדן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם לפי סטטיסטיקה בסיסית, 3 רכבים זה לא אומדן, אבל אני לא בא ומכין מחקר על הקשר בין פיז'ו 307 ולריח.

סה"כ הבאתי את ההתרשמות שלי מהרכב אצלי, והתרשמות נוספת מ-2 רכבים נוספים... שהבנאדם שביקש חוות דעת, יקח את זה לאן שהוא רוצה.

ו-ron215, בקשר לביצועים אני אגיד לאבא שלי, תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן קניתי 307SW 2.0 ומאוד מרוצה מהנהיגה בו. יציבות, תאוצה, אחיזת כביש, שליטה, ישיבה, שדה ראיה, אביזרים.צריכת דלק יחסית למנוע 2.0 טובה. יש לי רישום של כל הטיפולים שהרכב עבר ועל פניו הרכב מאוד אמין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן קניתי 307SW 2.0 ומאוד מרוצה מהנהיגה בו. יציבות, תאוצה, אחיזת כביש, שליטה, ישיבה, שדה ראיה, אביזרים.צריכת דלק יחסית למנוע 2.0 טובה. יש לי רישום של כל הטיפולים שהרכב עבר ועל פניו הרכב מאוד אמין.

אז אני מבין שאתה גם מהממליצים?

עקבת כמה דלק הוא אוכל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אני מבין שאתה גם מהממליצים?

עקבת כמה דלק הוא אוכל?

מאחר ולרכב יש מחשב דרך ניתן לראות את תצרוכת הדלק בזמן אמת.

בנסיעה רגועה בכביש 6 ובמהירות 110 קמ"ש כשהמזגן עובד תצרוכת הדלק הממוצעת 7 ליטר ל-100 ק"מ. בתוך העיר קשה לקבוע את הממוצע על סמך המחשב בלבד, הערכה שלי 11 ליטר ל-100 ק"מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...