Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש,

אני רוצה לפרק סאב ומגבר(שזה לא הבעיה),

אבל אני יודע שזה מחובר למצבר.

האם עלי לנקוט בפעולה מסויימת בזמן שאני מנתק מהמצבר?האם זה מסוכן למצבר?להנעה?

סליחה על הכסילות :)

תודה

אבי

פורסם

כל עוד שאתה מנתק מינוס ראשי וגם דואג להוציא את הפיוז מהכבל פלוס הראשי של המערכת אתה תהיה בסדר.

אם אתה מתכוון בדרך לנתק כסאות שיש בהם כריות אוויר או בכלל לנתק כריות אוויר - תדאג שהמינוס של המצבר מנותק.

אל תשאיר קצוות חוט ללא בידוד אחרי סיום הפירוק ורצוי שאם אתה לא זקוק לחלק המוגבר של המערכת - גם אל תחזיר את הפיוז לכבל פלוס הראשי של המערכת.

ובגדול - תשאיר את זה למקצוען או שתעשה את זה בליווי של אחד אם זו רמת הבקיעות שלך בחומר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואו..נשמע מעבר ליכולת שלי.

האם יש אפשרות לנתק את הסאב והמגבר ללא הצורך של ניתוק החיבור למצבר?

כלומר להשאיר את החיבור למצבר שהסאב והמגבר לא מחוברים?

פורסם

אוקיי,

אז להוציא את הפיוז שמחובר לכבל מצבר...

לנתק את המערכת ולבודד את הכבלים.

וזהו?

אני בדיוק מוכר את הרכב ולא רוצה לגרום נזקים שטותים :)

האם זה יקר לבקש ממקצוען שיפרק?

פורסם

פירוק מערכת זה עניין זול.

בעקרון אם אתה מפרק את המגבר - קודם כל תפרק את המינוס של המגבר ותבודד אותו היטב!

רק אח"כ תפרק את הפלוס ואת הרימוט וכמובן תבודד אותם היטב לפני שיגעו בגוף הרכב ויקרה לך מקרה מאוד מצער של קצר.

הסאב - שום בעיה, פרק אותו.

מציע לך להוציא את הפיוז מכבל הפלוס של המערכת - זה קל מאוד - מדובר בכבל שיוצא מהפלוס של המצבר ונכנס דרך קיר האש של הרכב - הפיוז הראשי בהתקנה נכונה אמור להמצא 25 ס"מ בערך מההדק של המצבר לאורך הכבל הזה... פשוט תוציא את הפיוז - תוודא שהמערכת לא מנגנת לך פתאום כשאתה מנסה להדליק אותה (בכדי שתהיה בטוח שאכן זה הפיוז הנכון והכבל הנכון)

ואז תיגש למלאכת הפירוק.

תבודד את החוטים בכל מקרה! לאחר הפירוק ואל! תחזיר את הפיוז.

תיתן אותו לרוכש הרכב ביד ותודיע לו שיש לו שם תשתית מוכנה ומנותקת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תקנה מטף :-P

ייתכן ותזדקק לאחד :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אחרי כל הפירוק הזה,עצם הוצאת הפיוז,מנטרל גם שמיעה רגילה ברדיודיסק?

כלומר הוצאת הפיוז מנטרלת את הרדיודיסק?

פורסם

זה בתנאי שהרדיודיסק מגביר לך את הרמקולים והמגבר רק את הסאב...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...