Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלבחור מנוע לסיאט, 1.4 או 1.8?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אני רכשתי בראשון לציון ואני אמור לקבל את הרכב עוד שבועיים מהיום.

ברכב כלול חבילת האקסלנס, שזה אומר שהלאון מגיעה עם החלון בגג, ודווקא הביאו לי מתנות שם כמו מצלמת רוורס חיישנים ומערכת מולטימדיה חוץ מזה שסגרתי רכב ב140K סיאט לאון 1.8 TSI תיבת הילוכים DSG שמגיע עם חלון בגג, חיישני חניה, מצלמת רוורס, מערכת מולטימדיה, ESP, XDS, פנסי ערפל, בקרת אקלים מפוצלת, מחשב דרך, 8 רמקולים ועוד הרבה דברים שלא עולים לי עכשיו לראש...

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברכב כלול חבילת האקסלנס, שזה אומר שהלאון מגיעה עם החלון בגג, ודווקא הביאו לי מתנות שם כמו מצלמת רוורס חיישנים ומערכת מולטימדיה חוץ מזה שסגרתי רכב ב140K סיאט לאון 1.8 TSI תיבת הילוכים DSG שמגיע עם חלון בגג, חיישני חניה, מצלמת רוורס, מערכת מולטימדיה, ESP, XDS, פנסי ערפל, בקרת אקלים מפוצלת, מחשב דרך, 8 רמקולים ועוד הרבה דברים שלא עולים לי עכשיו לראש...

תודה על המידע, נקפוץ היום לראשון, אם לא נאהב נסע להרצליה.

יש לך מושג מה שעות הפעילות שלהם?

פורסם

אשמח אם תחדש לי,

אבל לא ראיתי לאון 1.8TSI בעלת XDS בחיים.

פורסם

לדעתי עדיף לקנות רכב עם מנוע גדול יותר.

למנוע זה מומנט זמין גדול בצורה משמעותי, וזה מאפשר העלאת הילוך בטורים נמוכים יותר.

דווקא עם מנוע חלש יותר (יחסית) יש נטיה למשוך טורים כדי להגיע לטורים בהם מחליפים הילוך, ובכל מנוע, אבל יותר במנוע טורבו, משיכת טורים פירושה: הרבה יותר דלק.

לדוגמה: לבני החורג ליאון 1800 טורבו (משנת 2003, כמדומני), כאשר בנהיגה האגרסיבית (משיכת טורים....) שלו, הרכב שותה 1:7, בנהיגה הרגועה שלי הרכב שותה 1:10 בקירוב.

וסביר להניח שמכוניות חדשות כאלו ישתו פחות.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

ה1.8T החדש חסכוני משמעותית מה1.8T הישן.

בנוסף, בשל הבדלי המחירים המגוחכים בין שני הרכבים כחדשים, ה1.8 יהיה מבוקש בהרבה כיד שניה שם לא יהיו הבדלים כלל במחיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא יודע לאיזה סרט הכניסו אותך אבל מה שבטוח זה שלא נתנו לך פופקורן ושתיה.

כל מה שצינת זה דברים שמגיעים סטנדרט ברכב, שום דבר לא מתנה, ואם סיפרו לך שהמצלמת רוורס לא מגעה עם המולטימדיה ושקיבלת אותה על חשבון הבית אז שתדע שמצלמה כמו שהם נותנים (אפילו בלי ראיית לילה) לא שווה יותר מ80 ש"ח.

דרך אגב, XDS זה דפרינציאל מוגבל החלקה, תהיה בטוח שברכב שלך זה לא מגיע, לא בשביל 140,000 ש"ח.

פורסם

אם אתה הולך לראשון, תלך לנוגה.

אישית את ההתנהלות של ראשון אני לא אוהב כלל. ואפילו דיווחתי על כך לצ'מפיון.

מצד שני, שם אפשר לקבל הנחות סבירות.

אם אתה רוצה לחסוך, הסוכנות בירושליים הכי משתלמת מבחינת ההנחות. ז"א סוכנות משנה ולא סוכנות של החברה תתן לך הנחות גדולות יותר מהחברה עצמה.

ראשון פתוחים מ9 עד 6

פורסם

כל מה שצינת זה דברים שמגיעים סטנדרט ברכב, שום דבר לא מתנה, ואם סיפרו לך שהמצלמת רוורס לא מגעה עם המולטימדיה ושקיבלת אותה על חשבון הבית אז שתדע שמצלמה כמו שהם נותנים (אפילו בלי ראיית לילה) לא שווה יותר מ80 ש"ח.

דרך אגב, XDS זה דפרינציאל מוגבל החלקה, תהיה בטוח שברכב שלך זה לא מגיע, לא בשביל 140,000 ש"ח.

XDS זה דיפרנציאל וירטואלי,לא אמיתי.

פורסם

מגיע גם בשביל 130K ש"ח , אני עם ההזמנה מול העיניים. סייג לחכמה...

פורסם

תודה לכולם,

הזמנתי 1.4T בסוף, הזמנתי בסניף ראשון ודווקא היה שם מישהו שהחליף את נוגה והיה מאוד נחמד.

שוב תודה.

עכשיו למשימה הבאה, להזמין מערכת ללאון.

פורסם
מגיע גם בשביל 130K ש"ח , אני עם ההזמנה מול העיניים. סייג לחכמה...

אני ''אסייג לחכמה'' כמה שתרצה אחרי שתראה לי דפרנציאל מוגבל אלקטרוני על הרכב, או אפילו פרסום איפשהו על דבר שכזה.

• תוכן חדש...